2777
2789
عنوان

شما موافقین زن شاغل باشه؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1111 بازدید | 88 پست

مخالفم 

کلا  همه جا بخصوص تو‌کشور ما حتی اگر پولدارترین پدررو شوهر روهم داشته باشی باز بایددددد ی تخصص و حرفه برای پول درآوردن داشته باشی  ی شغل 

بهترین گزینه برای خانم خانه دار کار پاره وقته  هم ب کاراش میرسه هم شغل رو داره البته خانمای کاردانی هم هستن ک تمام وقتن و ب کاراشون هم میرسن همکارم متاهله و تمام وقت کار می‌کنه میگ تمام زندگیش رو برنامه است جمعه ها برای شوهرش چندتا پیرهن و شلوار اتو می‌کنه اماده باشه ن از روی وظیفه چون عاشق شوهرشه  خیلی هماهنگ هستن وباهم تقسیم وظایف کردن  باهم پیش میرن

استقلال مالی ب زن احساس قدرت میده اعتماد ب نفس میده 

ببین من با روابط بیمارگونه کاری ندارم ک مرد انتظار داره زن همه حقوقشو  بده به اون و درکنارش تمام‌کارای خونه رو هم بکنه این دیگ اسارته

این نظر منه اگر مخالفی و اماده بحث ، متاسفم من اصلا حوصله بحث ندارم پس ریپلای نکن 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

حتمااا عزیزمم..نشد فردا میام..اخه شبا زود میخوابم 😁😁

ببخشید گلم، دو تا گیلدا هست اخه، فکر کردم اون گیلدا هستی که تاپیک زده بودی دیروز درباره مبارزه، اسم کاربریش گیلدا 73 است

فکر کردن اون کاربری، ببخشید 

مگه دوست داری رزمی بری؟

7/9 تفلدمه کادو موخواممممم😒😂😂، از اینا🎁🎁🎁🎁 کیکم هم چهار طبقه باجه 😜
ببخشید گلم، دو تا گیلدا هست اخه، فکر کردم اون گیلدا هستی که تاپیک زده بودی دیروز درباره مبارزه، اسم ...

خواهش عزیزم..از خوش شانسیم بوده😁😁😁

دوس دارم؟؟عاشقشمممم...چن ماهم وشو رفتم وقتی دانشجو بودم..ولی الان خوره کیک بوکس دارم😖😖😖

خواهش عزیزم..از خوش شانسیم بوده😁😁😁 دوس دارم؟؟عاشقشمممم...چن ماهم وشو رفتم وقتی دانشجو بودم..ولی ...

به ورزشی که علاقه داری برو و ادامه بده، تنها برا درس وقت نزار، به خودت هم برس آجی،  کیک سوکسینگ مثل ووشو سبک ساندا خشک نیست و تنوع تاکتیکی زیادی داره، حتما برو

7/9 تفلدمه کادو موخواممممم😒😂😂، از اینا🎁🎁🎁🎁 کیکم هم چهار طبقه باجه 😜
خواهرمن شاغل هست و بچه هم داره.ولی خب همسرش خیلی کمکش میکنه و روزایی که زودتر میرسه خونه.خونه رو تمی ...

اره درسته من خیلی از آقایون اینجوری دیدم 

ولی بعضی از مردا هم اصلا درک نمیکنن 

اره درسته من خیلی از آقایون اینجوری دیدم  ولی بعضی از مردا هم اصلا درک نمیکنن

اره متاسفانه بعضی خانوما بد میارن تو ازدواج

میدونی خوشبخت ترین زوج دنیا کیه؟خنده و گریه......به ندرت باهم دیده میشن اما وقتی باهم دیده میشن اون بهترین لحظه ی زندگیه

من مجبور نیستم

ولی وقتی میبینم فقط به آشپزخونه تعلق ندارم و درست به اندازه شوهرم مهمم حس خوبی میگیرم

حس خوبی میگیرم وقتی خودم اگه چیزی دلم بخاد نیازی نیست به شوهرم بگم بهم پول بده

اگه پولی لازم داشته باشه میتونه رو من حساب‌کنه 

این حسای خوب شاغل بودنو با هیچی عوض نمیکنم

کار خونه ام هر دو باهم انجام میدیم

❤️💍متاهل و متعهد💍❤️
واقعا خوشبحالت...به این میگن مرد به شماهم میگن تاج سر این مرد.....خوشبخت وموفق باشین

خیلی ممنون عزیزم راستش من تو زندگی قبلیم خیلی رنج کشیدم اما الان خداروشکر میکنم که دیگه همه اون کابوسها تموم شد ....الهی که شما هم همیشه خوشبخت باشی....اگه حوصله داشتی میتونی زندگینامه مو بخونی توی پروفایلم هست....پایین همین پستم هم هست

به نظرم زنی ک شاغل بوده به این راحتیا نمیتونه بشینه خونه.من خودم ۲ سال کار کردم با حقوق نسبتا خوب.بعد ادامه ش ندادم و ۶ ماه درگیر پایان نامم بودم ک تمومش کنن.الان ۶ ماهه کاری ندارم با اینکه کار پژوهشی در کنارش انجام میدم ولی گاهی واقعا افسرده میشم...

وقتی تجربه درآمد داشتن رو داشتی خیلی برات سخت میشه...