2777
2789
عنوان

شما موافقین زن شاغل باشه؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1111 بازدید | 88 پست
از این نظر واقعا عالیه. ولی شمام اگر تو موقعیتی بودین که دیگران کار و صرفا براتون ی وظیفه میدونستن ا ...

بله ..اگه اینجور بود که یه قدمم برنمیداشتم..هر روز یه ظرف تخمه ورمیداشتم میذاشتم جلو تی وی..فیلم میدیدم حالشو میبردم😁😁

خوش به سعادتت😢

مرسی عزیزم  

نفرت یکی از مخرب ترین نوع شرایط ذهنی است . نفرت بدن را مسموم میکند و اثرات آن غیر قابل جبران است. نگرانی یکی از بدترین اشکال فعالیت ذهنی ، بعد از نفرت است که عمیقاً خود مخرب است . هیچ چیز در زندگی اتفاق نمی افتد - هیچ چیز - که ابتدا در سطح فکر نباشد.                              (کتاب گفت و گو با خدا - جلد اول)

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

چه توهینی عزیزم فعلا شرایط کشور جوری هست که مرد باید خرج زندگی بده و هیچ کس از یک زن توقع نداره وق ...

مردا عرضه دارن زودتر شغل رو بگیرن هیچ تفاوتی بین زن و مرد نیست همه باید کار کنن و مستقل باشن اینکه یه مرد عرضه نداره بره سرکار تقصیر اونی نیست که زرنگ بوده زودتر شغلو بدست آورده اون آقا هم زحمت بکشه شغل پیدا کنه ، نشستی پای منبر آخوندا ؟ یا تی وی ملی ؟ چون این مزخرفات رو اونا میگن 

چرا فکر می‌کنی مرد در بازار کار یک جای خاص داره و زن نداره؟  یک زن و مردی که توانایی‌های برابر ...

بالا گفتم

چون از مرد توقع خرج زندگی و نفقه و خیلی چیزهای دیگه هست ولی از زن نیست

اگه یه پسر بخواد بره خواستگاری ازش شغلشو میپرسن و اگه شاغل نباشه مطمئنا نمیتونه ازدواج کنه

به نظرم این توهین به خود خانماست که بخوان خودشونو در سطح مردا پایین بیارن

...عَسى‌ أَنْ تَكْرَهُوا شَيْئاً وَ هُوَ خَيْرٌ لَكُمْ وَ عَسى‌أَنْ تُحِبُّوا شَيْئاً وَ هُوَشَرٌّ لَكُمْ...؛ چه بساچيزى راناخوش داريد، در حالى كهخير شمادر آن است و چه بساچيزى را دوست داريد، در حالى كه ضرر و شرّ شمادر آن است...
زن باید خانه دارباشه..چون باکارکردن زود پیرمیشه😃

همیشه در جواب این حرف اینو می‌گم. چه طوره که اگر زنی بگه برای به هم نخوردن هیکلم بچه دار نمی‌شم همه بهش اعتراض می‌کنند که اون هیکل رو برای چی می‌خواهی؟ چه طور شد که وقتی به کار می‌رسه می‌گن کار زن رو پیر می‌کنه. عمری که ازش استفاده نکنی به چه دردی می‌خوره؟ اگر از دید یک نفر زن فقط برای رابطه‌ی جنسی خلق شده باشه پس حفظ ظاهرش و زیباییش می‌شه تنها هدف. در این صورت موافقم که نباید کار کنه. ولی اگر یکم به هدف از آفرینش خانوم به عنوان یک انسان نگاه کنیم و یکم زیبایی رو گسترده‌تر تعریف کنیم اونوقت هست که می‌بینی خدمت به جامعه به زیبایی شخصت اون فرد و جامعه‌اش خیلی کمک کنه.

من از شما می‌پرسم: آیا معلمی که هزاران دانش‌موز تربیت کرده و سه تا هم بچه داشته، با یک خانومی که سه تا بچه داشته و باقی وقت خونه بوده برابر هستند؟ من ارزش خیلی خیلی زیادی برای خانوم اول قائلم.

عذر میخوام بابت غلط تایپی 

سلام، شاغل بودن خیلی هم خوبه، به شرطی که محیط کاری سالمی باشه، من خودم کافی نت کار کردم تو مجردی، الان هم که متاهل شدم باشگاه رزمی دارم، من و همسرم هر دو شاغل هستیم و مشکلی هم نیست 

7/9 تفلدمه کادو موخواممممم😒😂😂، از اینا🎁🎁🎁🎁 کیکم هم چهار طبقه باجه 😜
مردا عرضه دارن زودتر شغل رو بگیرن هیچ تفاوتی بین زن و مرد نیست همه باید کار کنن و مستقل باشن اینکه ی ...

چرا اینقدر گارد گرفتین جلوی حرفام

من نظر خودمو دارم و از هیچ جایی هم این نظرات بهم تلقین نشده

این حرف شما مثل این می مونه من بگم شما نشستید پای بی بی سی و صدای امریکا این حرفا رو به خوردتون دادن

مطمئنا این طور نیست و این نظر شخصی خود شماست (البته فکر کنم)

من باز هم سر حرفم هستم

وقتی توی کارخانه دمپایی سازی پر شده از کارگرای خانم که با حقوق 400 هزار تومن کار میکنن دیگه کدوم کارفرمایی حاضر میشه حداقل 1 میلیون بده به یک کارگر مرد

...عَسى‌ أَنْ تَكْرَهُوا شَيْئاً وَ هُوَ خَيْرٌ لَكُمْ وَ عَسى‌أَنْ تُحِبُّوا شَيْئاً وَ هُوَشَرٌّ لَكُمْ...؛ چه بساچيزى راناخوش داريد، در حالى كهخير شمادر آن است و چه بساچيزى را دوست داريد، در حالى كه ضرر و شرّ شمادر آن است...
بالا گفتم چون از مرد توقع خرج زندگی و نفقه و خیلی چیزهای دیگه هست ولی از زن نیست اگه یه پسر بخواد ...

خب اون بازار عرضه و تقاضا در ایران غلط هست که زن دنبال کیف پول می‌گرده و مرد دنبال خدمتکار و عروسک. کار از اونجا باید درست بشه نه اینکه یه جای درست دیگه رو هم بزنیم خراب کنیم. کار کردن و کمک به جامعه و استقلال مالی داشتن «سطح پایین» هست؟ اتفاقا خیلی سطح بالایی و اصلا ربطی به مرد بودن نداره اینا ویژگی‌های انسانی هست. 

شما توی این نی‌نی سایت یک روز از صبح تا شب بچرخ ببین چندتا خانوم در شرایط خیلی خیلی بد مثل کتک خوردن، زندانی بودن در خانه و تحقیر شدن به زندگیاشون ادامه می‌دن فقط چون بلد نیستند برن سر کار و پول دربیارن. اگر پول داشتند خودشان را نجات داده بودند. گاهی حتی حفظ آزادگی و شان انسان وابسته می‌شه به پول!
بعد شما واقعا قبول نداری خدمت به جامعه ارزش هست؟ دنیای امروز اینقدر کارهای خونه آسون شده که هر زنی ساعت‌ها وقت اضافه داره. انتخاب با خودشه که اونا رو صرف تمیزی وسواس گونه و در آوردن چشم فامیل با انواع دسرجات بکنه یا سعی کنه هنر و تخصصی پیدا کنه و بیاد توی جامعه.

لیلا جووون..هی نگو رزمی دلمو اب کردی😥😥😁😁😊

😂😂😂😂😂😂

امشب ساعت 11 یادت نره بیا تامیک دفاع شخصی میزنم،  

حتما آجی  باید یاد بگیری، میتونی مطمئن باش 

7/9 تفلدمه کادو موخواممممم😒😂😂، از اینا🎁🎁🎁🎁 کیکم هم چهار طبقه باجه 😜
من شاغلم و خیلی هم راضی هستم ....درسته وقتم کمه اما بعضی روزا که تعطیل هستم تو خونه حوصله ام سر میره ...

واقعا خوشبحالت...به این میگن مرد به شماهم میگن تاج سر این مرد.....خوشبخت وموفق باشین

چرا اینقدر گارد گرفتین جلوی حرفام من نظر خودمو دارم و از هیچ جایی هم این نظرات بهم تلقین نشده این ...

خب شما به عنوان یک خانوم باید به این فکر کنید که به اون خانوم‌هام نفری یک میلیون بدن. خانومی که توی کارخونه‌ی دمپایی سازی با حقوق ماهی ۴۰۰ کار می‌کنه حتما شدیدا به پول نیاز داره. شما مگر به عدالت اعتقادی ندارید؟ چرا اگر اون کار یک میلیون می‌ارزه نباید به همون زن یک میلیون دستمزد بدن؟

استدلال شما مثل این می‌مونه که زمان برده‌داری جای خواب و غذای برده‌ها با صاحبشون بود. بعد در زمانی که کم کم برده‌داری جمع می‌شد عده‌ی کمی از سیاه پوستان که دیگه برده نبودند (پول غذا و خواب با خودشان بود)  با حقوق کم بعضی جاها استخدام می‌شدند. بعد به اندازه‌ی سه نفر سفید پوست کار می‌کردند و  حقوق کمی می‌گرفتند. شما فرض کنید در این شرایط یک نفر بیاد بگه سیاه‌ها را استخدام نکنید چون کار برای سفید پوست‌ها کم می‌یاد. چرا؟ چون سیاه پوست که غذا و خونه از اربابش داره. بله داره، ولی به چه قیمتی؟ به قیمت نداشتن حق انتخاب در شرایط سخت و خاص.

وضعیت خانوم‌ها هم (نه همه) ولی خیلی‌ها اینطور هست. من نمی‌گم همه‌ی زن‌ها باید شاغل باشند ولی همه‌ی زن‌ها باید بلد باشند اگر لازم شد پول دربیارن. همه‌ی زن‌ها باید حداقل در یک دوره از زندگی پول درآورده باشند و تخصصی داشته باشند.