2777
2789
عنوان

شما موافقین زن شاغل باشه؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1111 بازدید | 88 پست
بله .من با شاغل بودنشون موافقم..استقلال مالی..احساس مفید بودن..فعالیت اجتماعی.. خیلییی خوبه کلا

از این نظر واقعا عالیه. ولی شمام اگر تو موقعیتی بودین که دیگران کار و صرفا براتون ی وظیفه میدونستن ازتون سو استفاده میکردن و درعین حال ازتون توقع داشتن یه کدبانوی همه ویز تمام و یه مادر تمام وقت باشید شاید نظرتون عوض میشد

موافق صد در صد کار کردن زن ها هستم. عزیزم با وجود همه اینایی که گفتی باز هم اگر زن دستش توی جیب خودش ...

آره من با اینم موافقم. به شرطی که از اول ازدواج شوهره نگه پولمون من و تو نداره یا جیبمون باید یکی باشه😐

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من خودم شاغل بودم

کار خونه هم میکردم

شوهر داری هم میکردم

بچه هم اوردم

بعدش کم کم نقش کلفت گرفتم تو خونه و دارم از شوهرم جدا میشم

از اون جهت بهت حق میدم

ولی اگه دوباره بخوام زندگی کنم

پولمو بجای اینکه خرج شوهرم کنم

خرج کارگر خونه ووپرستار میکنم

شان خودمو نگه میدارم

کلی هم ناز میکنم

نهایت هفته ای سه دفعه غذا درست میکنم 

بستگی ب طرفین داره،مثلا اگه شوهر آدم موافق پیشرفت هست و الکی ولخرجی نکنه چرا ک نه،و زن هم نباید الکی غرور بگیره ک آره من پولم واسه خودمه و باید شوهر خرج خونه رو بده و خودش همه پولش رو پس انداز کنه اینطوری بینشون اختلاف پیش میاد

پرواز را ب خاطر بسپار،پرنده مردنی ست

عزیزم به نظر من وقتی باید ی خانم شاغل باشه که همسرش درک بالایی داشته باشه و بفهمه که قرار نیس تو زندگی همه وی ایده آل باشه مگه مردا شاغلن همیشه همه خریدا رو کامل انجام میدن همه سبزی هایی که میخرن تازه و قشنگه همه میوه هایی که می خرن مزه دار و آبداره؟ زندگی مشترک به نظر من یعنی گذشت یعنی وقتی طرفین شاغلن خب چه اشکالی داره مرد که زودتر اوند ی استکان چای درست کنه اگه روز تعطیلش با خانمش یکی نیست اونم ی دستی به سر رو روی خونه بکشه یا ی دو سه تا لباش اتو کنه. نکین آخه بلد نیس مگه خانما از تو شکم مامانشون اینا رو آورردن نه والا ما هم ور دست مامان و خاله و عمه و مامان بزرگ یادگرفتیم تجربه کردیم خراب کردیم یاد گرفتیم 

‏من غَم انگيز ترین،شعرِ جهانمتو نخوان....
من با کار پاره وقت موافقم ولی کار تموم وقت برای خانوم خانه دار خیلی سخته ، چون هم کارای خونه و بچه د ...

خواهرمن شاغل هست و بچه هم داره.ولی خب همسرش خیلی کمکش میکنه و روزایی که زودتر میرسه خونه.خونه رو تمیزمیکنه و براش چایی و غذا اماده میکنه.مردهای اینجوری هم واقعا کم نیستن

میدونی خوشبخت ترین زوج دنیا کیه؟خنده و گریه......به ندرت باهم دیده میشن اما وقتی باهم دیده میشن اون بهترین لحظه ی زندگیه
تو این شرایط اقتصادی به نظرم بهتره خانما هم شاغل باشن

من خودم کد نمایندگی بیمه دارم ، سپردم به همسرجان ، خودم خونه داری میکنم و هر ماه هم حقوق که میاد کارتش دست خودمه

خیلی خوبه چون هم خونه داری رو دوست دارم هم کارت حقوقم رو   

خب کار خونه هم باید تقسیم شه زنی که شاغله و تو خونه هم شوهرش دست به سیاه سفید نمیزنه ببخشیدا یا شوهرش بیشعوره یا خودش به فکر خودش نیست. به نظر من اتفاقا زن باید یه درامدی واسه خودش داشته باشه یه استقلالی داشته باشه که دستش جلوی شوهرش دراز نباشه ولی به همون نسبتی که بیرون کار میکنه وظایف خونه رو باید تقسیم کنن

همه ما یک بار پرسیده ایم چرا؟! و شنیده ایم چون دختری !   

کاملا مخالفم.کسی که درس خونده باشه حیفه بمونه خونه.وقتی پول در میاری قدرت دستت میاد.من شاغلم. لحظه به لحظه زندگیم برنامه داره.خونه و زندگیم از خیلی خونه دارهایی که میشناسم تمیز و مرتب تره. ضمن اینکه وقتی پول تو دستت هست میتونی کارگر بگیری که کمکت کنه و کمتر بشور و بساب کنی.از نظر جسمی استراحت کمه ولی روحیه آدم بهتره و احساس مفید بودن میکنی.