2777
2789
عنوان

مهدی طارمی

| مشاهده متن کامل بحث + 2950 بازدید | 58 پست
ویییی بمیرم صورتشو چنگ میزنه😢😢😢 شانس نداریم توف به ذات داورم بیا که به نفع اونا بود اگه اون ...

همین طارمی بنده خدا مثل بولدوزر تو محوطه جریمه از روش رد شدن باید پنالتی میشد .ولی داور پنالتی رو نداد ...

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

همین طارمی بنده خدا مثل بولدوزر تو محوطه جریمه از روش رد شدن باید پنالتی میشد .ولی داور پنالتی رو ند ...

داور کثافت 

کیروشم تو مصاحبه ش گفت که داوری مشکل داشت

بدبخت ایران که همه جا حقش خورده س

دور از تو بادا اهرمن...💚🤍❤️ هوا گرگ و میش.. نسیم خنک..صدای اذان صبح... یه جون تازه و یه روح تازه..😁💖 (هنوووزم چایی با دانمارکی خیلی میچسبهههه😂😋) ... اتفاق میفته رفیق...شاید دیرتر شاید دورتر...زمانیکه صدای قهقه ت خط بطلان میکشه بر تموم غمهاییکه کنج دلت جا گرفتن تا یاداور روزهایی باشن که هرچند سیاه هرچند تلخ اما گذشتن..طاقت بیار و ببین اون اینده ای رو که حق توئه..خدا هواتو داره خدا هوامونو داره دلسرد نشو از های و هوی گذرای باد..اتفاق میفته رفیق..❤️ 

به خدا ادمای قدر نشناسی هستیم، سردار، طارمی تک تکشون با تمام وجود بازی کردن شانس باهامون نبود بی انص ...

دقیقا

از رونالدو گل نخوردن خیلی زیاده

همین مردم هی گروه مرگ مرگ میکردن میگفتن ده تا گل میخورن

حالا مساوی کردن میگن پول میگیرن فلانن

پول تلاششونو میگیرن

100کیلومتر میدون تو زمین بازی

همین طارمی مقدار دویدنش از همه تو زمین ببشتر بود بنده خدا

چ تلاشی کربعد ی عده با زیرشلواری زیر باد کولر خوابیدن  بازی نگا میکنن میگن بد بازی کرد...

گلوله نمی دانست...تفنگ نمی دانست...شکارچی نمیدانست...پرنده داشت برای جوجه هایش غذا می برد...خدا که می دانست....نمی دانست؟😔
وقتی تو این اوضاع میلیاردی پول میگیرن و لاکچری زندگی میکنن باید تحمل خیلی چیزارو داشته باشن گلم مرد ...

دستمزدی که بازیکنا می گیرن از باشگاه ها ربطی به بیت المال نداره 

اون دستمزد رو باشگاه میده که بودجه باشگاه رو هم اسپانسرها تامین می کنن و در عوض باشگاه براشون تبلیغ می کنه

دستمزدی که بازیکنا می گیرن از باشگاه ها ربطی به بیت المال نداره  اون دستمزد رو باشگاه میده که ...

عزیزم منظور من چیز دیگه ای بود که نمیشه اینجا گفت

در هر صورت باید صفحشو ببنده چون مردم عصبانین

تو روح ازمون,

نگو باوه چیکار کنن بدبختا 

تلاش خودشو کرد دیگه،همون پنالتیم از آزمون گرفتیم

دور از تو بادا اهرمن...💚🤍❤️ هوا گرگ و میش.. نسیم خنک..صدای اذان صبح... یه جون تازه و یه روح تازه..😁💖 (هنوووزم چایی با دانمارکی خیلی میچسبهههه😂😋) ... اتفاق میفته رفیق...شاید دیرتر شاید دورتر...زمانیکه صدای قهقه ت خط بطلان میکشه بر تموم غمهاییکه کنج دلت جا گرفتن تا یاداور روزهایی باشن که هرچند سیاه هرچند تلخ اما گذشتن..طاقت بیار و ببین اون اینده ای رو که حق توئه..خدا هواتو داره خدا هوامونو داره دلسرد نشو از های و هوی گذرای باد..اتفاق میفته رفیق..❤️ 

الهی بمیرم دلم ریش شد.😭😭😭

هیچ اشکالی نداره همین که خودشون جلوی پرتغال عالی بازی کردن خودش بهترین برده.

الهی که تنتون سالم باشه

طارمی دوست داریم مثل یه مرد بازی کردی💐

🌸دست همشون درد نکنه🌸

وقتی تو این اوضاع میلیاردی پول میگیرن و لاکچری زندگی میکنن باید تحمل خیلی چیزارو داشته باشن گلم مرد ...

مردم حرفشون رو رک بزنن دیگه به بازیش چکار دارن اگه بخاطر قضیه پرسپولیسه خب در اون مورد حرف بزنن 

بعدشم فحش دادن کار زشتیه مخصوصا فحش به ناموس کسی، به خواهر و مادرش چه ربطی داره این هر کاری بکنه

من همون اولم گفتم ازش خوشم نمیاد فکر نکنی طرفدارشم