2777
2789
عنوان

مهدی طارمی

| مشاهده متن کامل بحث + 2950 بازدید | 58 پست

😭😭😭😭😭الهییییییی....تو یه کانالی دیدم نوشته بود ...طارمی گفت هرچی میخواین بدوبیراه ب خودم بگین ب خونوادم کاری نداشته باشین😞😞😞انقد دلم سوخت....ینی بعضی از مردم ما شور همه چی رو در میارن....این بد بختا جون گذاشتن تو همه ی بازیا....ولی در دهن مردمو مگه میشه بست؟....😏😒یجوری ح میزنن انگار بچه هادارن تو کوچه گل کوچیک بازی میکنن...یا مثلا خودشون بودن توپ بارونشون میکردن😒

مدتی هست زخم دل من خورده نمک /از کس وناکس وبیگانه شنیدم متلک /رحمه الله علی الحب حسین بن علی/سرارباب سلامت حرف مردم ب درک❤️🌹❤️هرکس ب کسی نازد ماهم ب علی نازیم ...باافتخار شیعه ی مولاعلی(ع)
مردم حرفشون رو رک بزنن دیگه به بازیش چکار دارن اگه بخاطر قضیه پرسپولیسه خب در اون مورد حرف بزنن  ...

دیگه فرهنگ ما همینه عزیزم

مگه به مسی رونالدو پیکه و و و

هزارجور بد وبیراه نگفتن

تو این مواقع باید صفحه رو ببندن 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

کامنتا رو بسته

دیر بسته متاسفانه

فحشارو که دادن بست

ندیدی جلوی هتل رونالدو چیکار کردن؟

آبرو واسه ایرانی مونده؟

چی بگم 

فرهنگمون اینه دیگه

باید بپذیرن 

مردم دلشون از همه جا پره سر هر کی که پول داره خالی میکنن

دقیقا از رونالدو گل نخوردن خیلی زیاده همین مردم هی گروه مرگ مرگ میکردن میگفتن ده تا گل میخورن حال ...

اره واقعا....اگه ازمونو طارمی نبودن اصن ما الان به جام جهانی هم نمیرسیدیم،

عشق هرجا میرسد آتش به دلها میزند/ درد را جا میگذارد در دل خاکسترش/بی تو بین گریه ها یاد تو در آغوشم است/من شدم مرداب و یاد تو شده نیلوفرش/حال من بعد از تو مثه دانش آموزیست که/خسته از تکلیف شب خوابیده روی دفترش/مرگ انسان گاهی از نبود نبض نیست/مرگ یعنی حال من در نبود انگشترش/یک وجب دوری برای عاشقان یعنی عذاب/وای از آن روزی که عاشق رد شود آب از سرش...
😭😭😭😭😭الهییییییی....تو یه کانالی دیدم نوشته بود ...طارمی گفت هرچی میخواین بدوبیراه ب خ ...

تو فک کن در چه حد عالی بودن که رونالدو که ی سره میخندید از سر عصبانیت زد تو صورت یکی از بچه ها

عشق هرجا میرسد آتش به دلها میزند/ درد را جا میگذارد در دل خاکسترش/بی تو بین گریه ها یاد تو در آغوشم است/من شدم مرداب و یاد تو شده نیلوفرش/حال من بعد از تو مثه دانش آموزیست که/خسته از تکلیف شب خوابیده روی دفترش/مرگ انسان گاهی از نبود نبض نیست/مرگ یعنی حال من در نبود انگشترش/یک وجب دوری برای عاشقان یعنی عذاب/وای از آن روزی که عاشق رد شود آب از سرش...
تو فک کن در چه حد عالی بودن که رونالدو که ی سره میخندید از سر عصبانیت زد تو صورت یکی از بچه ها

والا همینو بگو...داشت منفجر میشد از عصبانیت....😩چرا قبول نمیکنیم اونا چن سال قهرمان جهان بودن...ما تازه رسیدیم و انقد عالی بازی میکنیم ....هرچن حق ما تو هر دوتا بازی قبل برد بود....و اگه نبردیم بخاطر کم کاری بازیکنامون نیس بخاطر اون داور خیر ندیدست ک سر خطاهای اونا کور میشد...رونالدو باید اخراج میشد...باآرنج زد تو صورت سعید عزت اللهی بدبخت....آرنج همیشه مساوی بااخراجه...چرااینجوری نشد نمیدونم😰جرز جیگر بزنه ایشالا😢

مدتی هست زخم دل من خورده نمک /از کس وناکس وبیگانه شنیدم متلک /رحمه الله علی الحب حسین بن علی/سرارباب سلامت حرف مردم ب درک❤️🌹❤️هرکس ب کسی نازد ماهم ب علی نازیم ...باافتخار شیعه ی مولاعلی(ع)
والا همینو بگو...داشت منفجر میشد از عصبانیت....😩چرا قبول نمیکنیم اونا چن سال قهرمان جهان بودن. ...

معلوم بود داورو خریدن، فقط خدا کنه روحیشونو نبازن بچه ها

معلوم بود داورو خریدن، فقط خدا کنه روحیشونو نبازن بچه ها

خدا کنه😓