2777
2789
عنوان

مهدی طارمی

| مشاهده متن کامل بحث + 2950 بازدید | 58 پست
آخی بمیرم براش

جیگرم کباب شد😔

بیچاره کلی تلاش کرد

گلوله نمی دانست...تفنگ نمی دانست...شکارچی نمیدانست...پرنده داشت برای جوجه هایش غذا می برد...خدا که می دانست....نمی دانست؟😔

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

همشون خسته نباشن کلی زحمت کشیدن خجالت و مسولایی باید بکشن ک کوچکترین کاری برای تیم ملی و ورزش نمیکنن

البته ورزشایی بجز ورزش فوتبال

فوتبال کم بهش نمیرسن

من با دوست پسر خودم ازدواج کردم؛ که با دوست پسر مردم ازدواج نکنم.."حق النــاسِ"شوخـی که نیس ولله😐🙄
وقتی تو این اوضاع میلیاردی پول میگیرن و لاکچری زندگی میکنن باید تحمل خیلی چیزارو داشته باشن گلم مرد ...

حتما باید اختلاس کنن و بصورت گمنام بخورن تا به دلتون بشینه ؟؟؟ کار میکنن پول میگیرن و مسابقه برد و باخت داره 

حتما باید اختلاس کنن و بصورت گمنام بخورن تا به دلتون بشینه ؟؟؟ کار میکنن پول میگیرن و مسابقه برد و ب ...

والا بخدا

گلوله نمی دانست...تفنگ نمی دانست...شکارچی نمیدانست...پرنده داشت برای جوجه هایش غذا می برد...خدا که می دانست....نمی دانست؟😔

ویییی بمیرم صورتشو چنگ میزنه😢😢😢

شانس نداریم توف به ذات داورم بیا که به نفع اونا بود

اگه اون ضربه آرنج و به جا رونالدو یکی از بچه ها به پرتغال میزد درجا اخراج میشد ولی چون رونالدو بود زرد داد بهش

دور از تو بادا اهرمن...💚🤍❤️ هوا گرگ و میش.. نسیم خنک..صدای اذان صبح... یه جون تازه و یه روح تازه..😁💖 (هنوووزم چایی با دانمارکی خیلی میچسبهههه😂😋) ... اتفاق میفته رفیق...شاید دیرتر شاید دورتر...زمانیکه صدای قهقه ت خط بطلان میکشه بر تموم غمهاییکه کنج دلت جا گرفتن تا یاداور روزهایی باشن که هرچند سیاه هرچند تلخ اما گذشتن..طاقت بیار و ببین اون اینده ای رو که حق توئه..خدا هواتو داره خدا هوامونو داره دلسرد نشو از های و هوی گذرای باد..اتفاق میفته رفیق..❤️ 

به خدا ادمای قدر نشناسی هستیم، سردار، طارمی تک تکشون با تمام وجود بازی کردن شانس باهامون نبود بی انصافیه اگه توهین کنیم، استوری سردارو دیدین؟ اونا ازما ناراحت ترن، با حرفامون حالشونو بدتر نکنیم، با پرتغال مساوی کردن کم نیست 

عشق هرجا میرسد آتش به دلها میزند/ درد را جا میگذارد در دل خاکسترش/بی تو بین گریه ها یاد تو در آغوشم است/من شدم مرداب و یاد تو شده نیلوفرش/حال من بعد از تو مثه دانش آموزیست که/خسته از تکلیف شب خوابیده روی دفترش/مرگ انسان گاهی از نبود نبض نیست/مرگ یعنی حال من در نبود انگشترش/یک وجب دوری برای عاشقان یعنی عذاب/وای از آن روزی که عاشق رد شود آب از سرش...