2777
2789
اتفاقا من اصلا کمر درد نداشتم

خوبه،چون من اگربازم بخام بچه دارشم حتماسزارین میکنم همیشه فک میکردم بخاطرآمپول بی حسی تاآخرعمرکمردردمیگیرم     البته این حرفم ازخانواده ی شوهرم شنیدما

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

فقط بی حسی  😍وااای حیفه که ادم اتاق عمل رو تجربه نکنه نی نی رو میارن کنارت بهترین حس دنیا من و ...

خوش به حالت واقعامن بدترین خاطره عمرم اتاق عمل بودهنوزترسش تووجودم

گل من گاهی بداخلاق وکم حوصله ومغروربوداماماندنی بوداین بودنش بودکه اوراتبدیل به گل من کرده بود
شنیدم دردش از امپول معمولی کمتره

من خيلي ترس داشتم به دكتر گفتم ميخوام بيهوش بشم دكتور ١٠دقيقه باهام حرف زد تا منو راضي كرد بي حس شم بعد پرستار دستمو گرفت فقط وقتي بتادين زِد اونو متوجه شدم بعد گفت تموم شد دراز بكش

من خيلي ترس داشتم به دكتر گفتم ميخوام بيهوش بشم دكتور ١٠دقيقه باهام حرف زد تا منو راضي كرد بي حس شم ...

من یکم اعصابم ضعیفه بخاطر همین از عوارض بیهوشی میترسم شنیدم بی حسی رو اگه رعایت کنی تقریبا بدون عوارضه

من یکم اعصابم ضعیفه بخاطر همین از عوارض بیهوشی میترسم شنیدم بی حسی رو اگه رعایت کنی تقریبا بدون عوار ...

اره عزيزم عوارضش فقط كمر درده اونم من كه ٣٥روزه زايمان كردم ندارم