2777
2789
عنوان

بیخوابی کوفتی

145 بازدید | 19 پست

کیا دارنش ؟؟؟؟ دستا بالا

برام دعا کنید برگرده و باهم زندگی خوبی بسازیم ... هیچی بدون اون بهم نمیچسبه ... 💔امیدوارم همگیتون همیشه حاجت روا و خوشبخت باشین ... اگه از دست کسی کمکی برمیومد ، ممنون میشم کمکم کنه . دم همگی گرم🌸تاریخ تولدمم الکیه

فکر و خیال داری

نه والا

برام دعا کنید برگرده و باهم زندگی خوبی بسازیم ... هیچی بدون اون بهم نمیچسبه ... 💔امیدوارم همگیتون همیشه حاجت روا و خوشبخت باشین ... اگه از دست کسی کمکی برمیومد ، ممنون میشم کمکم کنه . دم همگی گرم🌸تاریخ تولدمم الکیه

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

روغن بنفشه پایه کنجد شبا قبل خوای یه قطره تو بینی بچکون

منم دعا کن

//eitaa.com/tadabir_atfal عوارض واکسن کودکان را میتونید اینجا ببینید 👈مستند امیدورام یروزی همه اگاه بشن اینا گذاشتم به یادگار 👈۲۱مهر ۱۴۰۴ اگه حرفی راجب واکسن میزنم از خودم نمیگم مستند دیدم 😥کسانیکه براشون عارضه پیش اومده دیدم☹️ لطفا جبهه نگیرید من کاره ایی نیستم❤️❤️همیشه به چیزی که رایگان در اختیارتون میذارند شک کنید 🌹🌹تو ایتا تدابیر اطفال را سرچ کنید به انگلیسی👈روی سخنم با شماست دوست عزیز که بچه نوزاد دارید .لینگ گذاشتم محدودم کردن 👌

من

تعریف کن اجی راجب مشکلت اگه حال داری😮💨😭تاپیکای منو ببین ... همش راجب بیخوابیه ... کامل تعریف کردم مشکلمو تاپیکای قبل ... خسته شدم واقعا ... چند روز خوبم ، باز میریزم بهم

من دیشب ۴ خوابیدم یه ربع به ۷ بیدار شدم تقریبا هر شب همینم

منم هی خوابم تیکه تیکه اس ... مثلا میرم تو رخت خواب ، خوابم میبره ، اما بعد یکی ،دو ساعت بیدار میشم . باز زور میزنم و خوابم میبره ،دوباره همین چرخه تکرار میشه . اصلا نمیفهمم چی خابیدم واقعا ... تاپیکامم که همش راجب بیخوابیه ... راه حلی پیدا کردی؟😵💫😭😮💨

شمامغزت خشک شده باید رطوبت بهش بدی

//eitaa.com/tadabir_atfal عوارض واکسن کودکان را میتونید اینجا ببینید 👈مستند امیدورام یروزی همه اگاه بشن اینا گذاشتم به یادگار 👈۲۱مهر ۱۴۰۴ اگه حرفی راجب واکسن میزنم از خودم نمیگم مستند دیدم 😥کسانیکه براشون عارضه پیش اومده دیدم☹️ لطفا جبهه نگیرید من کاره ایی نیستم❤️❤️همیشه به چیزی که رایگان در اختیارتون میذارند شک کنید 🌹🌹تو ایتا تدابیر اطفال را سرچ کنید به انگلیسی👈روی سخنم با شماست دوست عزیز که بچه نوزاد دارید .لینگ گذاشتم محدودم کردن 👌

من تابستون اینجورم ولی زمستون یه خورده بهتر میشم

دقیقااااااا منم همینم . دقیقا دقیقا

تعریف کن اجی راجب مشکلت اگه حال داری😮💨😭تاپیکای منو ببین ... همش راجب بیخوابیه ... کامل تعریف کردم ...

عزیزم من از بچگی کم خواب بودم،خوابمم به شدت سبکه یعنی یکی با نوک پا راه بره من بیدار میشم،هرگز در طول روز نمیتونم بخوابم،شبا خیلی سخت به خواب میرم ،واگه بیدار بشم حتی اگه ۴صبح باشه دیگه نمیتونم بخوابم،و متاسفانه تا خدی بچهامم مثل خودمن ،و هر روزم ساعت شش و نیم بیدارم هیچ کاریم ندارم در و دیوارو نگاه میکنم تا بقیه بیدار بشن