2777
2789
عنوان

معلم دخترم

157 بازدید | 17 پست

دخترم کلاس ششم هست...از روز اول با دوستاش کنار هم نشستن..البته از دو سال پیش .امروز معلم همههه بچه ها رو از هم جدا کرده..دخترم که اومد خونه خیلی حالش گرفته بود ..گفت بیا به خانم بگو ..اینقدررر حرف زد ..الان هم خوابید خیلی دلم براش سوخت..خیلی باهاش صحبت کردم که همیشه شرایط اونطور که ما میخایم نیس...ولی باز ناراحته..خودم میگم توی کار معلم دخالت نکنم..ولی از یه طرف دخترم میگه جام رو دوست ندارم نمیتونم روی درس تمرکز کنم...میشه راهنمایی کنید و اینکه نمیدونم معلمش قبول میکن یا نه

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

معمولا دوست ها رو از هم جدا میکنن که تمرکزشون روی درس زیاد بشه باهم حرف نزنن و نظم کلاس بهم نخوره در همه ی مدارس همینه

پسرم دوستت دارم من تو را رها میکنم تا تجربه کنی بیاموزی و از میان درست و اشتباهاتت قد بکشی و چون ستاره بدرخشی خدایا شکرت ❤️زیبابپروران وسالم نگه دار اورا❤️ خدایا دوستت دارم❤️

من به شخصه اگر تو کلاس دوستام نمیوفتادم دچار افت تحصیلی میشدم

واقعا اگر شلوغ کاری نمیکنن نباید اذیتش کنن

درخواست دوستی نمیپذیرم"🕳" نینیسایت دنیای کوچیک منه و تاپیکای قفلم دلخوشیم تو این دنیای کوچیک"💜""💙"

عزیزم معلم ها معمولا هر سال چند بار جا ب جا میکنن.گروه بندی میکنن. دانش آموزا درخت ک نیستن روز اول ب ...

اولین معلم هست که اینکار رو باهاشون کرده.بچه هوایی رو گذاشته کنار هم که اصلا با هم جور نیستن

بنظرم برو حلش کن من ششم تو کلاسی افتادم که غریبه بودم قدرت خون گرمم نبودم اون سال دچار افسردگی شدم ا ...

کلاس عوض نکرده فقط جاشون رو عوض کرده..دخترم به شدت ناراحته..از یه طرف میگم دخالت نکنم از یه طرف میگم معلمش قبول نمیکنه..