2777
2789
عنوان

معلم دخترم

| مشاهده متن کامل بحث + 173 بازدید | 21 پست
کلاس عوض نکرده فقط جاشون رو عوض کرده..دخترم به شدت ناراحته..از یه طرف میگم دخالت نکنم از یه طرف میگم ...

نه دیگه جا اشکال نداره🙄😂

درخواست دوستی نمیپذیرم"🕳" نینیسایت دنیای کوچیک منه و تاپیکای قفلم دلخوشیم تو این دنیای کوچیک"💜""💙"

خواهرزاده‌م امسال تیزهوشان قبول شد 😍🥳

امسال کلاس‌های تام‌لند رو می‌رفت و من هر بار می‌رفتم خونه خواهرم، می‌دیدم اونم یه گوشه نشسته داره با بچه کلاس می‌بینه 😂

البته فکر کنم خواهرم از خودِ خواهرزاده‌م بیشتر طرفدار استاد طاری شده! انقدر هم از استادا برام تعریف می‌کردن که آخرش منم اسم چندتاشون رو حفظ شدم 😅

آفرین واقعا بهت چه قدر خوب باهاش حرف زدی
کار درستی انجام دادی هم همه چیز اون طور که ما می خواییم پیش نمیره هم این که من هم همیشه به شاگردام میگم فرصت آشنا شدن با آدم های دیگه رو هم به خودتون بدید تو زنگ و تفریح و خارج از مدرسه که همیشه با دوستاتون هستید
به نظرم بذار معلم با متد خودش پیش بره حتما به نفع بچه ها است چون اون باید کلاسش رو مدیریت کنه و کلاس برای اون هست

آفرین واقعا بهت چه قدر خوب باهاش حرف زدی کار درستی انجام دادی هم همه چیز اون طور که ما می خواییم پیش ...

اره خیلی من و باباش صحبت کردیم باهاش..ولی راستش حال خودم هم گرفته شده ولی نداشتم دخترم متوجه بشه

عزیزم حق داری خب مادر نمی تونه یه ثانیه غم بچه اش رو ببینه حتی اگه بدونه که این شرایط سخت به نفعش هم هست ولی باز دوست داره بچه اش دلش خوش باشه ولی خب هم اینکه باهاش همدلی می کنه خودش کمک می کنه کم کم با غم این موضوع کنار بیاد