2777
2789

ضامن نیاز داری

دوست عزیز وقتی من توی قسمت تبادل نظر ،نظر میدم تا وقتی مخالف قوانین سایت نباشه کسی حق اعتراض نداره!!!چون اسمش تبادله نظره! من نظرم و میگم، چه بد ،چه غلط یا خوب و درست!!!من نمیتونم نظرمو طبق استانداردای تو بیان کنم و اگر فکر میکنی کامنت من صحیح نیست به راحتی میتونی جواب ندی یا گزارش بزنی...لازم به جنگ و جدل نیست

بانک اقصاد نوین و بانک سینا گویا وام میدن. البته یکی دو تومن باید بمونه تا اخر وام.

یه هفته ای هم میدن.

وقتی خدا از پشت دستهایش را روی چشمانم گذاشت از لای انگشتانش آنقدر محو دیدن دنیا شدم که فراموش کردم او منتظر است تا نامش را صدا کنم.....

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

صد در صد لازم داره دیگه البته ضامن کارمند نداریم چون فامیل همسرم هیچکدوم کارمند نیستند دایی ها و عمه ...

فک کنم عوض کارمند دوتا کاسب قبول کنن

دوست عزیز وقتی من توی قسمت تبادل نظر ،نظر میدم تا وقتی مخالف قوانین سایت نباشه کسی حق اعتراض نداره!!!چون اسمش تبادله نظره! من نظرم و میگم، چه بد ،چه غلط یا خوب و درست!!!من نمیتونم نظرمو طبق استانداردای تو بیان کنم و اگر فکر میکنی کامنت من صحیح نیست به راحتی میتونی جواب ندی یا گزارش بزنی...لازم به جنگ و جدل نیست
اگه ۱۸۰ گرم طلا داری ببر بانک کارگشایی... ده میلیون بدون نیاز به ضامن بهت میدن یک ساله ۲۲ درصد وا ...

طلا ندارم متاسفانه فروختم چند سال پیش زمین خریدم اونم شانس من بی ارزش شده فعلا

180 گرم طلا داشت که وام بر نمیداشت

چرا وام برنمیداشت... من زن هایی زیادی میشناسم یک کیلو طلا دارن اما نمیفروشن. به جاش وام میگیرن که طلاشون از دست نره

نمونه اش خودم

طلای مادرم و خودم را گذاشتم تو بانک برای شوهرم که نره به خاطر دو زار ریال بی ارزش طلای منو بفروشه... یک ساله هم وام رو پس داد

الانم منو رو چشمش میگذاره که هم کمکش کردیم خانوادگی، هم طلایی را که اون زمان گرمی ۴۰ تومن بود الکی الکی به باد ندادم

با این روش تا حالا هم ماشین خریدیم هم یه مقدار پول نقد جمع کردیم

چرا وام برنمیداشت... من زن هایی زیادی میشناسم یک کیلو طلا دارن اما نمیفروشن. به جاش وام میگیرن که طل ...

خب چرا عزیزم تو این شرایط بد اقتصادی باید به مردا کمک کرد یه تیکه آهن ارزش نداره آدم همسرشو به قرض بندازه 

سعی کن زن باشی مرد بودن مثل آب خوردنه    
چرا وام برنمیداشت... من زن هایی زیادی میشناسم یک کیلو طلا دارن اما نمیفروشن. به جاش وام میگیرن که طل ...

کار خوبی کردی طلا همیشه به درد میخوره منتها شانس هم خیلی مهمه

خب چرا عزیزم تو این شرایط بد اقتصادی باید به مردا کمک کرد یه تیکه آهن ارزش نداره آدم همسرشو به قرض ب ...

عزیزم حتما شرایطشو داشتیم و حتما خود شوهرم دلش میخواسته که کمکش کنم. یه طوری میگی انگار من شوهرمو زدم که بره وام بگیره... فقط گفتم وام میخاست منم به جای فروش طلاهام از این طریق کمکش کردم. هر کس بر اساس زندگی خودش تصمیم میگیره. شما نمیتونی بگی تکه اهن بی ارزشه ... من که کسی را زور نکردم بره مدل من وام بگیره... ایشون فرمودن وام میخان، سریع و بدون ضامن... بهشون پیشنهاد دادم اگه طلایی داره که افتاده گوشه خونه ازش استفاده کنه به جای اینکه منت کارمند ببره...

خب حالا اگه نمیتونن یا براشون صرف نمیکنه، چیزی نشده که... یه پیشنهاد بود شاید کس دیگ طلای بی استفاده داشته باشه که تو این شرایط بد اقتصادی به کمکش بیاد... الان خیلی از کارمندها حاضر نیستن ضامن بشن. این روش می تونه به کمک خانواده بیاد...