2777
2789
عنوان

خیانت

| مشاهده متن کامل بحث + 940 بازدید | 128 پست
توهین نکن من خودم اهلِ اینجور کارانیستم  ان قدر نجیب وباشخصیت هستم که خودمو پایین نیاوردم هیچ ...

بابا چی میگی تو قاطی هستیا 

حالا حالش بده توهم نمک میپاشی 

در ضمن نگفت تو اهل اینکارایی ک تو ب خودت گرفتی 

میگن حرف و بنداز زمین صاحابش برمیداره

بی هوا بوسه بزن عشق دو چندان بشود بوسه انگاه قشنگ است ک تمرین نشود❤️جنوبیم
بابا چی میگی تو قاطی هستیا  حالا حالش بده توهم نمک میپاشی  در ضمن نگفت تو اهل اینکارایی ...

خیل خب باشه اصلاً حق باشماهاست

یک خانومم که حجته مسلمانی ام امام حسین علیه السلامه این جمله را توی فیلمِ روز واقعه ازیک نصرانی که شاهد واقعه ی کربلا بود شنیدم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بابا چی میگی تو قاطی هستیا  حالا حالش بده توهم نمک میپاشی  در ضمن نگفت تو اهل اینکارایی ...

تو هم دست کمی ازش نداریا!

یک خانومم که حجته مسلمانی ام امام حسین علیه السلامه این جمله را توی فیلمِ روز واقعه ازیک نصرانی که شاهد واقعه ی کربلا بود شنیدم

حالش بده که بده خود کرده را تدبیر نیست توی جواب من نباید اونو میگفت هرکی جای من بود همین برداشتو میکرد

تو هم دست کمی ازش نداریا!

خب ک چی؟😐

اومده راهنمایی میخواد همه میخوان عقاید خودشون و کنن تو حلقش تو دوس پسر داشتن و عیب میدونی اون نمیدونه این ک بحث نداره گلم

بی هوا بوسه بزن عشق دو چندان بشود بوسه انگاه قشنگ است ک تمرین نشود❤️جنوبیم
اول بفهم چی میگی بعداً تایپ کن! من اهل اینجور کارا نیستم تو یه دختر وقتی ان قدر خودتو پایین آوردی ک ...

تو که مثلا خیلی فهمیده ای، برو اول موضوع تاپیکو بخون که راجب دوس پسره نه شوهر، بعد بیا اظهار فضل کن این زیر، مشخص بود از همون اول هم، که تا حالا هیچ پسری حاضر نشده باهات دوست شه و اصلا تجربه و اطلاعاتی در این زمینه نداری که بخوای اظهار نظر کنی؛ تاپیک زدم کسایی که در حدشن راهنمایی کنن نه امثال تو، تو رو هم مثل اینکه باید به حلما ملحق کنم 😁

توهین نکن من خودم اهلِ اینجور کارانیستم  ان قدر نجیب وباشخصیت هستم که خودمو پایین نیاوردم هیچ ...

شوخی؟ 😂 اخه دوس پسر نمیدونی چجوری نوشته میشه بعد اومدی اینجا میگی چهار سال شوخی بوده؟ 

شاید هویت تو شوخی باشه ولی دوستیِ من نه

بنده خدا قرصاشو نخورده زرتی اومده تو تاپیک من 😁 چه کنجکاوم هس

بنده خدا قرصاشو نخورده زرتی اومده تو تاپیک من 😁 چه کنجکاوم هس

خب اونا بر اساس عقاید خودشون ب بقیه نگاه میکنن و قضاوت میکنن ناراحت نشو برا ی سریا داشتن دوست پسر ی گناه نابخشودنیه  نمی‌تونیم طرز فکرشونو عوض کنیم پس بهتره کلا اهمیت ندی ب حرفشون 

این نظر منه اگر مخالفی و اماده بحث ، متاسفم من اصلا حوصله بحث ندارم پس ریپلای نکن 
خب اونا بر اساس عقاید خودشون ب بقیه نگاه میکنن و قضاوت میکنن ناراحت نشو برا ی سریا داشتن دوست پسر ی ...

اره اهمیت نمیدم ، فقط نمیدونم چرا نسلشون منقرض نشده هنوز 😁

اره اهمیت نمیدم ، فقط نمیدونم چرا نسلشون منقرض نشده هنوز 😁

خخخ 

در هرحال بهتره مقابله ب مثل نکنی  ولش کن اینجوری اعصابت ارومتره  کاری کنی ممکنه اونم لج کنه 

این نظر منه اگر مخالفی و اماده بحث ، متاسفم من اصلا حوصله بحث ندارم پس ریپلای نکن 
خخخ  در هرحال بهتره مقابله ب مثل نکنی  ولش کن اینجوری اعصابت ارومتره  کاری کنی ممکنه ...

منظورم دوست پسرته

خخخ  در هرحال بهتره مقابله ب مثل نکنی  ولش کن اینجوری اعصابت ارومتره  کاری کنی ممکنه ...

شاید باورت نشه ولی دقیقا یه هفته بعد از تاپیکم فایلشو پخش کردم الان انقد ارومم حس سرخوشی دارم و یجورایی انگار تموم شده رفته 😁