سلام بچه ها، من امروز عضو شدم، بعضی از تاپیکا رو دنبال کردم خیلیاتون راهنمایی های خوبی داشتین، من یه مشکلی برام پیش اومده خواستم راهنماییم کنید، اخیرا فهمیدم که دوس پسرم بهم خیانت کرده، میخوام ابروشو تو دانشگاهی که توش درس میخونه ببرم، به اون دختری هم که حدس میزنم باهاش دوسته میتونم ارتباط برقرار کنم، یه سری فایل ازش دارم بنظرتون پخش کنم یا کار دیگه کنم؟؟
ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.
من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.
اول بفهم چی میگی بعداً تایپ کن! من اهل اینجور کارا نیستم تو یه دختر وقتی ان قدر خودتو پایین آوردی ک ...
تو که مثلا خیلی فهمیده ای، برو اول موضوع تاپیکو بخون که راجب دوس پسره نه شوهر، بعد بیا اظهار فضل کن این زیر، مشخص بود از همون اول هم، که تا حالا هیچ پسری حاضر نشده باهات دوست شه و اصلا تجربه و اطلاعاتی در این زمینه نداری که بخوای اظهار نظر کنی؛ تاپیک زدم کسایی که در حدشن راهنمایی کنن نه امثال تو، تو رو هم مثل اینکه باید به حلما ملحق کنم 😁
بنده خدا قرصاشو نخورده زرتی اومده تو تاپیک من 😁 چه کنجکاوم هس
خب اونا بر اساس عقاید خودشون ب بقیه نگاه میکنن و قضاوت میکنن ناراحت نشو برا ی سریا داشتن دوست پسر ی گناه نابخشودنیه نمیتونیم طرز فکرشونو عوض کنیم پس بهتره کلا اهمیت ندی ب حرفشون
این نظر منه اگر مخالفی و اماده بحث ، متاسفم من اصلا حوصله بحث ندارم پس ریپلای نکن