2777
2789
عنوان

خیانت

| مشاهده متن کامل بحث + 940 بازدید | 128 پست
دخترخانوم اون راهنمایی که ما توی تاپیکا به خانوما میدیم مربوط به خانومای متاهل هست  اصلاً شامل ...

موقع ثبت نام اگه دقت کنی میتونی از اپشنا انتخاب کنی که مجردی یا متاهل، پس سایت فقط مال شما نیس، و همه میتونن بحث کنن و راهنمایی بخوان.

حرفت مث اینه که منم بگم اونیکه با تو ازدواج کرده میتونسته با هزار نفر دیگه هم ازدواج کنه و چون رابطش با تو ازدواجه و با یکی دیگه دوسته، پس به تو خیانت نکرده 😐

ضمنا شما اگه زمان مجردیت دوس پسر داشتی درکت از روابط بهتر میبود و اونموقع میتونستی راهنمایی کنی

موقع ثبت نام اگه دقت کنی میتونی از اپشنا انتخاب کنی که مجردی یا متاهل، پس سایت فقط مال شما نیس، و هم ...

میدونم بله آزاد هست

ولی من اصلاً اینو نگفتم 

چون شما با دوست پسرت ازدواج که نکرده بودی شما فقط دوست بودید توی دوستی هم  تعهدی وجودنداره 

پس نمیشه حالا که اون بایکی دیگه دوست شده اسنشو خیانت نمیشه گذاشت 

یک خانومم که حجته مسلمانی ام امام حسین علیه السلامه این جمله را توی فیلمِ روز واقعه ازیک نصرانی که شاهد واقعه ی کربلا بود شنیدم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عزیزم این چیزی که شما میگی اینه که فقط شما دوتا دوست بودید همین

وقتی اولش باکسی دوست میشی باید بدونی همین جورکه اون پسره باتودوست شده ممکنه باهزارتا دختر دیگه هم دوست بشه 

که اگه این طور باشه اسمشو خیانت نمیزاریم

اگه باتو ازدواج میکرد و اون وقت میرفت بایه دختر دوست میشدمیگفتیم بهت خیانت کرده 

یک خانومم که حجته مسلمانی ام امام حسین علیه السلامه این جمله را توی فیلمِ روز واقعه ازیک نصرانی که شاهد واقعه ی کربلا بود شنیدم
موقع ثبت نام اگه دقت کنی میتونی از اپشنا انتخاب کنی که مجردی یا متاهل، پس سایت فقط مال شما نیس، و هم ...

عزیزجان ازدواج بادوستی کاملاً تفاوت داره 

تو مشکلت اینه که متوجه نمیشی ازدواج تفاوت داره بادوستی 

آخه خیلی ادم بی مسئولیت حال بهم زنه.البته میتونی کاملا بی تفاوت از زندگیت بندازیش بیرون انتقام خودتم ...

جیلوو جان سلام 

آخه خیلی ادم بی مسئولیت حال بهم زنه.البته میتونی کاملا بی تفاوت از زندگیت بندازیش بیرون انتقام خودتم ...

اون کاربر که اسمش مامی ماهان بود سراغتو میگرفت 

عزیزجان ازدواج بادوستی کاملاً تفاوت داره  تو مشکلت اینه که متوجه نمیشی ازدواج تفاوت داره بادوس ...

وقتی با یکی دوستی و بهش محبت میکنی انتظار بدی نداری ازش، فرق دوستی با ازدواج تو چهار تا کلمه عربیه و تمام، الانم هم سایتو نگاه بندازی هم بیرونو، دیگه اکثر متاهلا هم خیانت میکنن به همسرشون، خیلی راحتم میپیچونن و در میرن از زیر مهریه، پس این حرفای کلیشه ای رو باید ریخت دور.

مگر اینکه ادم خودشم اهل اینجور کارا باشه که به اینجور ادما حق بده 🤷‍♀️

خیلی عاشقونه، چهار سال با هم بودیم

به زور نمیشه فقط دوری کن اگه براش مهم باشه علت میخواد ازت.. اون وقت بگو... بعد خودت تشخیص بده از حرف زدنش که چقدر اب زیرکاهه 

آرامش 

یعنی چی میگید شوهرت ک نیست بیخیال 

بابا چهار سال احساسشو گذاشته 

حق داره ناراحت باشه

استارتر تنها کاری ک میتونی بکنی اینه ک خودتو ازش محروم کنی 

بهش بگو من ی خیانتکار و از دست دادم ولی تو کسی رو از دست دادی ک صادقانه بهت وفادار بود پس بازنده تویی بای 

این نظر منه اگر مخالفی و اماده بحث ، متاسفم من اصلا حوصله بحث ندارم پس ریپلای نکن 

برو‌ زندگیتو کن از جوونین لذت ببر اونو هم خدا جوابشو می‌دهد شک نکن این همه آدم خوب تو دنیا ۴ سال زندگیتو وقف یه بی ارزش کردی حداقل دیگه از الان خودتو روحتو آزاد کن 

وقتی با یکی دوستی و بهش محبت میکنی انتظار بدی نداری ازش، فرق دوستی با ازدواج تو چهار تا کلمه عربیه و ...

اول بفهم چی میگی بعداً تایپ کن!

من اهل اینجور کارا نیستم تو یه دختر وقتی ان قدر خودتو پایین آوردی که به دوستی بایه پسرتن دادی پس دیگه نباید برات خیانت مسئله ای باشه 

وقتی با یکی دوستی و بهش محبت میکنی انتظار بدی نداری ازش، فرق دوستی با ازدواج تو چهار تا کلمه عربیه و ...

توهین نکن من خودم اهلِ اینجور کارانیستم 

ان قدر نجیب وباشخصیت هستم که خودمو پایین نیاوردم هیچ وقت هیچ دوست پسری هم نداشتم 

خدارو شکرالان بهترین درسو خوندم بهترین شغل دارم هیچ احتیاجی به مرد جماعت اصلاً ندارم 

تو برای اون پسر فقط یه شوخی بودی همین