2777
2789
عنوان

خیانت

| مشاهده متن کامل بحث + 940 بازدید | 128 پست
منم میگم ساکت نباش بزرگترین انتقام رو ازش بگیر  خودت رو ازش دریغ کن  شخصیتت حفظ شده اینج ...

همونموقع که فهمیدم بهش گفتم ولی اون هی میزد زیرش، اره حق با توعه اینکه ادمو از دس بده چیزیه که هیچوقت نمیخواست وگرنه مخفی نمیکرد اکانتاشو

خاک تو سر اون خنگ تر از خودت که تو رو گرفته! بدبخت بچه هات که همچین ننه ی خنگی نصیبشون شده!  ت ...

داری قشنگ میسوزی  آنقدر بسوز که بشی مثل زغال درضمن شوهر من اندازه دنیا دوستم داره و هیچ وقت بهم خیانت نمیکنه ولی تو آنقدر لجنی که دوست پسر که کسی بهه خر هم حساب نمیکنه بهت خیانت کرده   

..

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

همونموقع که فهمیدم بهش گفتم ولی اون هی میزد زیرش، اره حق با توعه اینکه ادمو از دس بده چیزیه که هیچوق ...

خدا وکیلی حقت بود بهت خیانت کنه   قشنگ بوی سوختنت تا اینجا میاد یه کم برو زیر آب یخ  

..
همونموقع که فهمیدم بهش گفتم ولی اون هی میزد زیرش، اره حق با توعه اینکه ادمو از دس بده چیزیه که هیچوق ...

آفرین حالا طرز تفکرت عاقلانه میشه 

عزیزم تو باید اینقدر برای خودت ارزش قایل باشی که درون خودت بگی اون باید آرزوی داشتن منو داشته باشه و مردی لیاقت بودن کنار منو داره که با تمام وجودش جسم و ذهن و فکرش مال من باشه وگرنه بره یکی مث خودشو پیدا کنه که دلش ترمیناله

داری قشنگ میسوزی   آنقدر بسوز که بشی مثل زغال درضمن شوهر من اندازه دنیا دوستم داره و هیچ وقت ب ...

این طرز حرف زدن شما درست نیست این بنده ی خدا دلش شکسته شما نباید از ناراحتی دیگران دست آویزی برای سرکوفت زدن درست کنی به شما و من اعتماد کرده پیش ما درد دل کرده.

آفرین حالا طرز تفکرت عاقلانه میشه  عزیزم تو باید اینقدر برای خودت ارزش قایل باشی که درون خودت ...

اره دقیقا، معمولا اینجور ادما میترسن ادمو از دس بدن که دروغ سر هم میکنن، وقتی بفهمن رفتی به اون چیزی که میخوان نرسیدن

این طرز حرف زدن شما درست نیست این بنده ی خدا دلش شکسته شما نباید از ناراحتی دیگران دست آویزی برای سر ...

ممنون بابت کلاس و شعور بالات عزیزم، ولی قرار نیس همه پرستیژ و شخصیت داشته باشن و میان عقده های زندگی مشترکشونو جاهای دیگه خالی میکنن، مث ایشون 

داری قشنگ میسوزی   آنقدر بسوز که بشی مثل زغال درضمن شوهر من اندازه دنیا دوستم داره و هیچ وقت ب ...

تا فعلا که مشخص شد شما از اینکه خدا بهت هوش و فهم نداده بیشتر سوختی که به من گفتی کاراگاه! اره من کاراگاهم و تو هم یه بدبختی که شوهرش با چار کلمه خوب گولش زده و سرش شیره مالیده 😁 تو از همون پست اولت نشون دادی چقد به دخترای زرنگ حسودیت میشه! 

خواستم بگم بری شوهرتو جم کنی که یادم اومد گفتی عرضشو نداری، پس فعلا همینجوری بسوز و بساز چاره دیگه ای نداری 😊

تا فعلا که مشخص شد شما از اینکه خدا بهت هوش و فهم نداده بیشتر سوختی که به من گفتی کاراگاه! اره من کا ...

چرا اینقدر گیر دادی که شوهرم خیانت میکنه؟؟؟مگه تو شوهرمو میشناسی  فکر کنم یه کم قاطی کردی مثل اینکه شما تاپیک زدی بهت خیانت شده خنگول خانم   بهتره خودتو به یه روانپزشک نشون بدی روانی

..
چرا اینقدر گیر دادی که شوهرم خیانت میکنه؟؟؟مگه تو شوهرمو میشناسی   فکر کنم یه کم قاطی کردی مثل ...

از اینکه برگشتی گفتی شوهرت که نبوده انگار همه رو مثل شوهر خودت دیدی! و ظاهرا زورت گرفته که خودت نتونستی مچشو بگیری، لحن پست اولت خیلی چیزا رو رسوند، فک کنم تاپیک من لازم بود تا تو بیای اینجا بیشتر به کاربرای قدیمی‌تر خودتو شوهرتو معرفی کنی 😁

از اینکه برگشتی گفتی شوهرت که نبوده انگار همه رو مثل شوهر خودت دیدی! و ظاهرا زورت گرفته که خودت نتون ...

میشه دست از سرم بر داری چند ساعته همش داری دری وری میگی حیف من که با تو هم کلام شدم لطفا دیگه ریپلای نکن مرسی  

..
میشه دست از سرم بر داری چند ساعته همش داری دری وری میگی حیف من که با تو هم کلام شدم لطفا دیگه ریپلای ...

قرار بود زودتر گورتو گم کنی، از اونموقع تا الان من درگیر کارم بودم! هر چند بیکاری نمیفهمی چی میگم 😁 

این دفه هم یادت بمونه تو هر تاپیکی وارد نشی شاید مناسب فهم و درکت نبود، بسلامت

دخترخانوم اون راهنمایی که ما توی تاپیکا به خانوما میدیم مربوط به خانومای متاهل هست 

اصلاً شاملِ حالِ تو نمیشه چون تو مجردی دخترخانوم،

اون پسر که توباهاش دوست بودی اصلاً نامزدت نبوده فقط یه دوست پسر بوده همین

واینو بدون اون پسری که حاضرشده باتو دوست بشه باهزار نفردیگه هم دوست میشه 

واصلاً  اسمشوخیانت نمیزاریم 

یک خانومم که حجته مسلمانی ام امام حسین علیه السلامه این جمله را توی فیلمِ روز واقعه ازیک نصرانی که شاهد واقعه ی کربلا بود شنیدم