2777
2789

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

وای خدااین دیگه ازکجاپیداش شده بودهبااینکه باباش خونه بوده ومریض بوده این فکرهواوهوسش بوده چقدربدم ا ...

وای اره فکر کن باباش مریض بعد این لخت شده اومده جلو یه مرد بردش تو اتاق مشغول رابطه شده....البته شوهر ایشون هم بی خطا نبوده همون موقع میتونست خونه رو ترک کنه یعنی چی ک دید لخت شده بعد همراهش رفته گفته بیا کارت دارم؟میتونست سریع محیط ترک کنه بره ....اون زنم اونموقع ک نمیتونسته لخت بیاد تو کوچه داد هوار فلانی منو اینجوری کرده و رفته!!!!

وای اره فکر کن باباش مریض بعد این لخت شده اومده جلو یه مرد بردش تو اتاق مشغول رابطه شده....البته شوه ...

اتفاقامنم به همین فکرکردم گفتم من جای اون بودم زنو روپرت میکردم اونورمیذاشتم میرفتم چجوری میخواست بگه این طرف بامن کاری کرده پزشکی قانونی هست بعدم میفهمن بعدزنه هرچقدرم بی حیانمیومدخودشولخت نشون باباش بده بگه این منولخت کردمگراینکه باباشم مثل خودش بوده باشه یااخاذواینکاره باشن براشون عادی باشه

اول مطمن شو بعد طلاقش بدهاگه ادم بدی بودی و کاری نکردی براش بدون مشکل از تو بوده

منم موافقم بااینکه ازخیانت متنفرم چه ازطرف زن چه مردولی زن اگه احساس کمبودکنه خیانت میکنه من تودوستای خودم این موردو دیدم دوتاازدوستام خیانت کردن یکیشون تلفنی فقط حرف میزدبهش گفتم نکن گفت آخه شوهرم باهام حرف نمیزنه همش کارداره من دلم میخوادبایکی حرف بزنم اون هیچوقت حوصله ی حرف زدن نداره،یکی ازدوستام رابطه ج داشت بعدش خیلی پشیمون شدوکات کردچون عذاب وجدان گرفت من باهاش قطع رابطه کردم بعداومدخونمون بهم گفت کات کردم مثل سگ پشیمون شدم ولی هنوزاحساس کمبودعاطفی دارم شوهرم بلدنیست رابطه ج داشته باشه وخیلی هات نیست وفقط خودشوخالی میکنه بزوربه من توجه میکنه واصلابهم توطول روززنگ نمیزنه اگرم بزنه واسه کاریه،،حتی این دوستم برای اینکه فکرمیکردشایدایرادی داره کلی عملای زیبایی کرده بودکه به چشم شوهرش بیادچون احساس میکرده شوهرش هنوزدخترداییشودوست داره چون قبل ازدواج دوستش داشته بهش ندادن وبعدازدواج پیامایی توگوشی شوهرش بادخترداییش دیده بوده

من به دوستم گفتم چی دیدی ازین مرده که باهاش به شوهرت خیانت کردی گفت این هرروز بهم زنگ میزدکلی پیامای عاشقانه میفرستادتورابطه برام کم نمیذاشت کلی بهم هدیه میداد(وقتی ایناروگفت باخودم گفتم حالااین چندتاکاروچی میشدشوهرش انجام میدادکه اینم نره سمت این کار)

من اعتقاددارم هراشتباهی یه علتی داره آدم بایددنبال علتش باشه ریشه یابی کنه ببینهدمشکل ازکجاست

بعضیامون خیلی احساسی وحساس هستیم بعضیامون عادت میکنیم بعضیامون منطقی فکرمیکنیم بقیه روقربانی نمیکنیم میریم طلاق میگیریم بعدمیریم سراغ یکی دیگه

البته من ازون دسته ام که عادت کردم بهم توجه ومحبت نشه ودرعوض محبت بچه هاموجایگزین کردم

ایناروگفتم که استاترببینه که اگرم شک داره بجای تجسس ریشه ی مشکلوپیداکنه وحل کنه اگرم خیانتی درکارباشه باحل کردن مشکل حتمااون خانم هم مثل دوست من پشیمون میشه