2777
2789
من شاکی شدم. دادگاه هم به نفع من تموم شد ۹۹ ضربه شلاق برا شوهر ۹۹ تا با ۶ ماه حبس برا ج ن د ه خانم ب ...

اون خانم متاهل بود؟حکم شلاق رواجراکردن؟بعدپیامای تهدیدچی بودمثلامیگفت اگه بامن نباشی میرم به زنت میگم ببخشیدکنجکاوشدم

همیشه از اینکه برم انحراف بینی‌م رو عمل کنم و بخوام تامپون بکشم میترسیدم  
ولی دوستم پیش دکتر حامد عباسی بدون تامپون عمل کرد منم رفتم و عمل کردم پیششون و الان خیلی راحت تر نفس میکشم، عمل زیباییشون هم بدون تامپونه
اگه شما هم درباره عمل بدون تامپون کنجکاوید، جزئیات بیشتر رو اینجا ببینید   

اون خانم متاهل بود؟حکم شلاق رواجراکردن؟بعدپیامای تهدیدچی بودمثلامیگفت اگه بامن نباشی میرم به زنت میگ ...

اون مجرد بود و دوسال از شوهرم بزرگتر بود حکم اجرا نشد چون تعلیق دادم ولی دوس داشتم برا دختره اجرا شه رفتم دادگاه گفتن چون شکواییه از هر دو نفر در یه برگه نوشته شده نمیشه تنهایی خانم حکم اجرا بشه یا هر دو باید اجرا بشه یا هر دو تعلیق دیگه شوهرمو بخشیده بودم و تعلیق دادم

پیامای تهدید هم میگف با ماشین برام کاری نداره بزنم پسرتون بکشم آدم بفرستم خونت وقتی نیستی سر خانمت بکننش و فیلم بگیرن دیگه نفرین بود تو پیاماش کلی چیزای دیگه

اون مجرد بود و دوسال از شوهرم بزرگتر بود حکم اجرا نشد چون تعلیق دادم ولی دوس داشتم برا دختره اجرا ش ...

واای چقدرعقده ای وبدبخت بوده کاش حکمواجرامیکردی شوهرت درجواب اون پیاما واکنشی نشون میداده یانه بیخیال بوده؟

واای چقدرعقده ای وبدبخت بوده کاش حکمواجرامیکردی شوهرت درجواب اون پیاما واکنشی نشون میداده یانه بیخیا ...

اره فهشش میداد پرینت بود میگف خدا لعنتت کنه ج ن ده نمیشد اجرا شه اتفاقا به شوهرم گفتم تحمل کن بزننت تا اونو بزنن و دلم آروم شه گف هم نمیبخشمت اگه اجرا کنن روم بهمم آبروم میره نمیبخشم چون من توبه کردم و تعهد میدم بهت ولی تو هنوز کینه داری دیگه خلاصه تعلیق دادم بهش

ببخشید میپرسم ولی با شوهرت درچه حد رابطه داشت؟

همون اول جنسی بوده میگه یه روز بهم گفت آقای فلان میشه برا بابا دارو هارو بگیرین من خودمم مریضم نمیتونم برم میگه رفتم دارو هارو گرفتم و اومدم پیشت باباش احوالپرسی کردم باباش دستمو گرفت و تشکر و اینا میگه دیدم هی داره زنگ میزنه کجایین کی میایین چه ساعتی و نیم ساعت قبلش بهم خبر بدین میگه منم گفتم بهش بعد میگه داشتم با باباشحرف میزدم دیدم انگار گیجه و خوابید و هی صداش زدم خواب خواب شد دیگه جواب نداد عذر خواهی کردم که بیام دیدم لخت دم اتاق وایساده دستمو گرف گف یه لحظه بیایین باهاتون حرف دارم میگه از خجالت آب شدم دستمو کشیدم برم میگه هیییس دادو بیداد میکنم و به بابام میگم تو منو لخت کردی و میخوای بهم دست درازی کنی میگه نمیذاشت برم و رفتم تو اتاق کلی ناز و عشوه اومد و همش تحریکم میکرد اینارو برا قاضی هم گفت من اونجا بودم

همون اول جنسی بوده میگه یه روز بهم گفت آقای فلان میشه برا بابا دارو هارو بگیرین من خودمم مریضم نمیتو ...

وای چقدر هرزه بوده.....اینکاره بوده دیگه باز خوبه جلوش دراومدی و دست پاش جمع کردی .....اینجوریه ک واقعا آدم جرات نداره به کسی کمک کنه من خواهرم معلمه یه مدت به یکی از شاگرداش کمک مالی میکردم...پدر بچه معتاد بود پدرم درآورد بس پیام میداد الکی برا پول ....مادرش با شماره های مختلف آخرش خطم عوض کردم...

همون اول جنسی بوده میگه یه روز بهم گفت آقای فلان میشه برا بابا دارو هارو بگیرین من خودمم مریضم نمیتو ...

وای خدااین دیگه ازکجاپیداش شده بوده

بااینکه باباش خونه بوده ومریض بوده این فکرهواوهوسش بوده چقدربدم اومد اه اه حالم بهم خورد

وای چقدر هرزه بوده.....اینکاره بوده دیگه باز خوبه جلوش دراومدی و دست پاش جمع کردی .....اینجوریه ک وا ...

یه همچین شخصیم توزندگی من هست یه خانم کارگرکه هم حقوق بازنشستگی شوهرشومیگیره هم خودش حقوق ثابت داره هم کارگری میکنه سه تاحقوق میگیره یه نفرآدمه من فکرمیکردم ازسربدبختی کارگری میکنه بعدفهمیدم دوتاحقوق داره ودوتاخونه بااینکه میدونست من فهمیدم بازتماس میگرفت بهم پول بده برای فلانی میخوام لباس ووسایل بخرم حالاوضعش ازمن خیلی بهتره ها منتهااین جورآدما عادت میکنن هرچی بدی بهشون حریصترمیشن