2777
2789

بله با تجویز دکتر سه تا سنو تو سه هفته

اربابم حسینننن زندگی اصلا امام حسین خوبه حال ما قطعا با امام حسین خوبه روزگار خوبه اصلا همه چی با امام حسین خوبه ❤️❤️❤️🌹🌹🌹

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

من کردم و مثل سگ پشیمونم یک ماه گذشت و روز به روز حال روحیم داره بدتر میشه فکر میکردم با سقط زندگیم نجات میدم برعکس همه چیو نابود کردم کاش زمان به عقب. برمیگشت

از من به تو نصیحت نکن نکن نکن که بد دردیه

سقط جنین یعنی کشتن یه موجود زنده بی گناه که هیچ دفاعی نداره و تنها کسش خداست.یعنی در افتادن با تنها خون خواهش که خود خداس.عواقب این کار خیلی سخته و بده.

پیامبر فرمودند: اولاد خود را زیاد کنید ،من فردای قیامت به کثرت شما بر سایر امت ها افتخار میکنم.

خیلی درد داشت؟چند روز خونریزی داشتید؟

درد اره 😔

خونریزی تا چهل روز هست

اربابم حسینننن زندگی اصلا امام حسین خوبه حال ما قطعا با امام حسین خوبه روزگار خوبه اصلا همه چی با امام حسین خوبه ❤️❤️❤️🌹🌹🌹

سقط جنین یعنی کشتن یه موجود زنده بی گناه که هیچ دفاعی نداره و تنها کسش خداست.یعنی در افتادن با تنها ...

وقتی ادم شرایط نگهداریشو نداشته باشه بدنیا اوردنش گناهش بیشتره!

اینو شما میگی عزیزم .همچین گناهی نداریم .شرایط نداره جلوگیری میکنه نه قتل.

پیامبر فرمودند: اولاد خود را زیاد کنید ،من فردای قیامت به کثرت شما بر سایر امت ها افتخار میکنم.

خونریزی شدید یا لکه؟

خونریزی شدید دوهفته اول داشتم

وای خدای من

قبل اینکه بیام تاپیک شما کلی از عواقب ناشکری و سقط نوشتم برای یه نفر دیگه ، بلاهایی که سر خودم اومد سر ناشکری برای بارداری ناخواستم ، و بلایی که سر زندگی برادرم اومد بعد از سقط عمدی خانمش

اگه لحظه ای تردید کردی تو تصمیمت و فکر میکنی حرف هام شاید به دردت بخوره بگو باز هم اینجا بنویسم و باز گو کنم تا بلکه بتونی بیشتر فکر کنی و اون وقت تصمیم بگیری

من خودم تجربه سقط با قرص رو دارم ولی تو بیمارستان بستریم کردن برای سقط جنین هشت هفته و با توجه به چیزی که تجربه کردم هیچ وقت به کسی توصیه نمیکنم تو خونه و بدون تحت نظر بودن بخواد سقط کنه

اگه خدایی نکرده خدایی نکرده خواستی سقط کنی حتما از دکتر کمک بگیر تا بهتر راهنماییت کنه و اگر هم مشکلی پیش اومد بتونی بهش مراجعه کنی