2777
2789
عنوان

داستان مدرسه

131 بازدید | 17 پست

من مدرسه میرم بعد امسال یه دختری هست با دوستش دوسال پیش با هم بودیم ولی سال بعدش کلاس عوض شد الان دوباره با هم افتادیم امسال من اصلا ادمی نیستم که زود تحت ثاتیر جو قرار بگیرم ولی امروز با هم داشتیم حرف میزدیم نمیدونم سر چی گفت اره از مذهبی ها خیلی بدم میاد بعد منم خب مذهبی هستم بابام هم طلبه هیت هیچکدوم از بچه ها اینارو نمیدونن بعد من اصلا کاری به این دختره ندارم من بخاطر یکی دیگه تو این کلاس هستم که خب پنج نفر هستیم که با هم دوستیم یعنی بعد خب من با این دختره زیاد حرف میزنم اونم خیلی از من خوشش میاد ولی خب من دوست ندارم اصلا یکوقت تحت تاثیر قرار بگیرم یا مثلا اردو بریم من چیکار کنم خب موهام و تو میزارم ولی خب تو مدرسه مرد نیست بیرونه یعنی اصلا به ظاهرم نمیخوره مذهبی باشم بعد میگم مثلا حس عذاب وجدان دارم که مثلا نمیدونم کلی خودممنمیدونم خواستم نظرتون و بپریم که مثلا پرسید بگم یا بپیچونم

سال اخر هست

هیچوقت نمیفهمم چرا توهین میکنن منم مذهبی نیستم ولی دوست مذهبی دارم این حرفا چیه بابا ما داریم توی دوره ای زندگی میکنیم که پوشش هرکس،تفکر هرکس به خودش مربوطه البته توی ایران هنوز خیلیا به این درک نرسیدن.

هم کلاسی منو چون مادرش پلیسه باهاش حرف نمیزنن اذیت میکنن حالا دختره اونقدر نازه حد نداره

خب مگه اردو نیازی به حجاب داره؟ مگه باغ بانوان نیس؟

کلا سعی کن که به مرزی رو مشخص کنی تا نه اون ها بتوانند وارد بشن نه تو وارد مرز و کارهای اونا بشو و به اعتقادات هم دیگه احترام بگذارید

همیشه از اینکه برم انحراف بینی‌م رو عمل کنم و بخوام تامپون بکشم میترسیدم  
ولی دوستم پیش دکتر حامد عباسی بدون تامپون عمل کرد منم رفتم و عمل کردم پیششون و الان خیلی راحت تر نفس میکشم، عمل زیباییشون هم بدون تامپونه
اگه شما هم درباره عمل بدون تامپون کنجکاوید، جزئیات بیشتر رو اینجا ببینید   

خب مگه اردو نیازی به حجاب داره؟ مگه باغ بانوان نیس؟کلا سعی کن که به مرزی رو مشخص کنی تا نه اون ها بت ...

نه خب ببین اولا که خب من تو اتوبوس که طبیعتا مقنعم جلو هیت مثلا به بهانه معاون ولی هر جایی میتونن ببرن حتما بانوان نمیبرن بعد من دوتی ندارم سر این چیزای کوچیک خودم و تغییر بدم که سر مسائل بزرگتر تو آینده بخوام تغییر بدم

هیچوقت نمیفهمم چرا توهین میکنن منم مذهبی نیستم ولی دوست مذهبی دارم این حرفا چیه بابا ما داریم توی دو ...

با اینکه من اصلا رفتار مثلا خشکی ندارم در حد اینکه بعضیا میدونن اصلا باورشون نمیشد که من چادر میپوشم یا نماز میخونم

با اینکه من اصلا رفتار مثلا خشکی ندارم در حد اینکه بعضیا میدونن اصلا باورشون نمیشد که من چادر میپوشم ...

نماز خوندن و چادر خوندن بد نیست پنهانش نکن ببین من بلد نیستم نماز بخونم ارزوووومه یادبگیرم بخونم.

اتفاقا کسایی که اعتقاد و دینی ندارن ادمای چیپ و لو لولی ان که فقط وقتی مشکل دارن یادشون به خدا میوفته😅

خوشحال باش اینجوری نیستی

من به اعتقادات اونا کاری ندارم هر کی زندگیش به خودش مربوطه من میگم دوست ندارم که مثلا بخوام این که چادر میپوشمنماز میخونم اصلا شغل بابام که نمیگم طلبه هست ولی خب دوست دارم دوست واقعی پیدا کنم که خواستم برم بیرون بجز بوستان های زنونه جای دیگه هم برم یعنی من و بپذیره حالا امسال که سال آخره دیگه ولی میگم بنظر شما بگم مثلا گفت چرا مقنعه تو مثلا اوردی جلو یا نه اصلا همینجور یبگم معاون گیر میده

نماز خوندن و چادر خوندن بد نیست پنهانش نکن ببین من بلد نیستم نماز بخونم ارزوووومه یادبگیرم بخونم.اتف ...

نماز که میگم ولی خب دوست ندارم سال اخر هست بخوام تنها بمونم سر چادر

نه خب ببین اولا که خب من تو اتوبوس که طبیعتا مقنعم جلو هیت مثلا به بهانه معاون ولی هر جایی میتونن بب ...

خب ببین تو بهشون حد و مرزتو نشون بده

مثلا بفهمند که تو مذهبی هستی ترکت میکنند ؟ بهتر بزار انجام بدم چون اونا دوست واقعی نیستند

الان من و دوستم کاملا متفاوت هستیم اون به شدت مذهبی هست ولی اصلا باهم مشکلی نداریم چون پوشش و اعتقادات هرکس به خودش ربط داره

تا وقتی که تو کار و اعتقادات هم دخالت نکنید اون دوستی درسته

خب ببین تو بهشون حد و مرزتو نشون بده مثلا بفهمند که تو مذهبی هستی ترکت میکنند ؟ بهتر بزار انجام بدم ...

من دوست اصلا قبولشون ندارم فقط میخوام امسال و بگذرونم

یعنی بگم که بیرون از مدرسه موهامبیرون نیست؟

[QUOTE=424502396]من دوست اصلا قبولشون ندارم فقط میخوام امسال و بگذرونم یعنی بگم که بیرون از مدرسه موهامبیرون نیست؟[/QUOTE

اگر بگی چه واکنشی نشون میدن؟😐

کلا تو مدرسه اونی که حجابی هست یا اونی که نیس مشخصه داخل مقنعه پوشیدن چطور اینا هنوز نفهمیدن

بعد تو چرا خجالت میکشی بابا شاید بروز بخواین برین بیرون میخوای چیکار کنی؟😂

[QUOTE=424502396]من دوست اصلا قبولشون ندارم فقط میخوام امسال و بگذرونم یعنی بگم که بیرون از مدرسه مو ...

خب سرد میشن بعد من خب تو مدرسه کلا موهام بیزون اصلا به ظاهرم توی مدرسه نمیخوره بعد کلی معاون ستت گیری داریم مثلا امروز یه آقاهه اومد داشت صحبت میکرد من مقنعم جلو بود چون فکر میکردن ناظم گیر میده

نمیرم بیرون دیگه بهانه میارم

ببین خجالت نمیکشم ولی خیلی جو خرابه