2777
2789
عنوان

سقط جنین

| مشاهده متن کامل بحث + 109 بازدید | 32 پست
اونی که حالش خوب نیست قطعا خودتی سقط جنین =قتل عمد و قطعا تو هم شریک اون جنایات میشی

من والا حاضرم تو جنایت شریک باشم تا بدنیا بیاد ببینم

داره زجر میکشه بچه و میمیره و از فقر و فلاکت

تأسف

امیدوارم حال دلتون همیشه خوب باشه یه خانواده خوب داشته باشید 

همیشه از اینکه برم انحراف بینی‌م رو عمل کنم و بخوام تامپون بکشم میترسیدم  
ولی دوستم پیش دکتر حامد عباسی بدون تامپون عمل کرد منم رفتم و عمل کردم پیششون و الان خیلی راحت تر نفس میکشم، عمل زیباییشون هم بدون تامپونه
اگه شما هم درباره عمل بدون تامپون کنجکاوید، جزئیات بیشتر رو اینجا ببینید   

خیلی انسان داره خوب زندگی میکنه حتماً باید نسلش ادامه پیدا کنه جدی دنیا خیلی بد شده

این جملات جواز کشتن دیگران نیست.

🙏🏻لطفاً برای شادی و آرامش روح همهٔ اموات و پدر عزیزم، هر ذکری رو که دوست داشتید، قرائت کنید...😭💔😞  #←🌸💚بِسْمِ اللّٰهِ الرَّحــْــمٰنِ الرَّحِیــْـمِ💚 {وَ ذَالنـُّونِ إِذْ ذَهَبَ مُغَاضِبًا فَظَنَّ أَنْ لَنْ نَقـْدِرَ عَلَیْهِ فَنَادَیٰ فِی الظُّلُمَاتِ أَنْ لَا إِلـَٰهَ إِلَّا أَنــْـتَ سُبــْـحَانَکَ إِنِّي کُنْتُ مِنَ الظَّالِمِیْنَ (۸۷) فَاسْتَجَبــْــنَا لَهُ وَ نَجَّیــْــنَاهُ مِنَ الْغَمِّ وَ کَذَٰلِکَ نُنـْجِی الْمُؤْمِنــِــیْنَ (۸۸)}💚🌸
توجیه خوبی هست چون من دیدم زنه گفت دلم نمیاد سقطش کنم وضعش هم اسفناک بود بدنیا اومد دیدم بچه چقدر در ...

میتوانم بپرسم شما درد کشیدن نوزاد رو از کجا متوجه شدین؟ اخه من ب عنوان متخصص کودکان میخوام ازتون یاد بگیرم

خوبه میگه قضاوت نمیکنم بعد این جور میگی عالیه

گفتم که نمیتونم قضاوت کنم شما چقدر سختی میکشین ک موافق قتل هستین. خب قتل نوزاد با قتل جوون ۲۴-۲۵ ساله فرقی نداره واقعیتش

من والا حاضرم تو جنایت شریک باشم تا بدنیا بیاد ببینم داره زجر میکشه بچه و میمیره و از فقر و فلاکت تأ ...

خوب الآنم دیر نیست میتونی بری تو خیابون هرکسیو دیدی فقیره و پول نداره بکشی اگه خونوادت فقیر هستن میتونی از همون خونوادت شروع کنی دیر نیست برو نجاتشون بده

خدایا قاتلین و مسببین این جنایات رو هرچه زودتر نیستو نابود بکن #لامرد_۷۲۰K💔#کودکان-میناب💔ناوچه-ی-دنا💔 حمیدرضا رجب زاده 💔محمد مهدی بیرامی....

میتوانم بپرسم شما درد کشیدن نوزاد رو از کجا متوجه شدین؟ اخه من ب عنوان متخصص کودکان میخوام ازتون یاد ...

منظورم نوزاد هست؟

اون بچه وقتی ۶ ۷ سالش بشه بره مدرسه و لوازم تحریر نتونه بخره وقتی بخاطر پدر معتاد کتک بخوره از اعضای خانواده

وقتی مادر سلامت روان نداره

وقتی تو خانواده ایرانی جا افتاد بچه بیاد همه چی عوض میشه و عوض نمیشه بچه فقط زجر میکشه

متخصص کودکان عزیز اینا هم در نظر بگیر 🧡🙃

یه سر هم به بخش بیماران روانی بزن ببین چه افرادی هستن که درد میکشن

حتماً عزیزم حتماً

پس چرا معترض شدی به استارتر که چرا قضاوت میکنی تاپیک قبلیت هم که به مدیر گفتی پول ندارم خوب همین امشب از خونوادت شروع کن

خدایا قاتلین و مسببین این جنایات رو هرچه زودتر نیستو نابود بکن #لامرد_۷۲۰K💔#کودکان-میناب💔ناوچه-ی-دنا💔 حمیدرضا رجب زاده 💔محمد مهدی بیرامی....

پس چرا معترض شدی به استارتر که چرا قضاوت میکنی تاپیک قبلیت هم که به مدیر گفتی پول ندارم خوب همین امش ...

از آدمایی که نقطه ضعف دیگران استفاده میکنن منتفرم

من معترض نشدم گفتم هر کسی میتونه دلیلی داشت باشه

پس چرا معترض شدی به استارتر که چرا قضاوت میکنی تاپیک قبلیت هم که به مدیر گفتی پول ندارم خوب همین امش ...

در ضمن ببخشید دیگه سگ دو میزنم صبح تا شب نمیتونم 5 نفر شکمشون سیر کنم شما ببخش

متاسفم

از آدمایی که نقطه ضعف دیگران استفاده میکنن منتفرم من معترض نشدم گفتم هر کسی میتونه دلیلی داشت باشه

نه دیگه خودت در جواب من گفتی حتما (میکشم )

ما هم از کسی که برای دیگرون نسخه کشتن بچه هاشون رو میده متنفریم

فقیر بودن بخودی خود عار نیست نهایت آدم تلاش میکنه از فقر خارج میشه ولی این که نمیفهمی قتل جنین گناه بزرگیه این عارو ننگه و غیر قابل جبران این بدو زشته

در ضمن ببخشید دیگه سگ دو میزنم صبح تا شب نمیتونم 5 نفر شکمشون سیر کنم شما ببخش متاسفم

محض اطلاع مثلا همین افکار که کشتن جنین ایرادی نداره هم تو روزی آدم و برکتش اثر داره همون خدایی که اینهمه جهانیان رو آفریده همون خدا گفته بچه هاتون رو بخاطر فقر نکشید و عادیسازیش هم گناهه

محض اطلاع مثلا همین افکار که کشتن جنین ایرادی نداره هم تو روزی آدم و برکتش اثر داره همون خدایی که ای ...

بله حرفتون درسته من اشتباه کردم