2777
2789
عنوان

سقط جنین

109 بازدید | 32 پست

خیلی کار اشتباه و گناه بزرگیه. من نوزاد های نارس و پره مچور و حتی زیر ۲۴ هفته دیدم ک واقعا هم درد رو میفهمن هم اینکه ی انسان کامل هستن🙃 پیرو اون تاپیکی ک فرزند ۴ ام ناخواسته دارن

من ساکن تهرانم کالسکه شیر ساز و کل چیز های کوچولوم رو از اپ بی‌بی لایف سفارش دادم. راستش اولش برای خرید اینترنتی سیسمونی یکم حساس بودم، مخصوصاً از بابت اصل بودن جنس‌ها، ولی وقتی سفارشم رسید واقعاً خیالم راحت شد 😊

همه چیز دقیقاً همون چیزی بود که توی سایت دیده بودم، بسته‌بندی خیلی مرتب بود و ارسال هم سریع انجام شد. از پشتیبانی هم هر سوالی داشتم خیلی خوب راهنماییم کردن.

در کل تجربه خرید خیلی خوبی داشتم و چیزی که بیشتر از همه برام مهم بود این بود که محصولات اصل و اورجینال بودن. حتماً برای خریدهای بعدی هم دوباره از بی‌بی لایف سفارش می‌دم 💜👶🏻

https://babylifeshiraz.com/app/

بیچاره های بی گناه🥲💔

بخاطر مراقبت نکردن پدر و مادرشون چقدر درد میکشن....

🌱دیگه کنکوری نیستم؛این رسم دیرینه روزگار است؛سرانجام، چنگال تقدیر، مردمان غافل بهره مند از خورشید را به کام تاریکی فراق میکشاند.

سقط = قتل نسل

🙏🏻لطفاً برای شادی و آرامش روح همهٔ اموات و پدر عزیزم، هر ذکری رو که دوست داشتید، قرائت کنید...😭💔😞  #←🌸💚بِسْمِ اللّٰهِ الرَّحــْــمٰنِ الرَّحِیــْـمِ💚 {وَ ذَالنـُّونِ إِذْ ذَهَبَ مُغَاضِبًا فَظَنَّ أَنْ لَنْ نَقـْدِرَ عَلَیْهِ فَنَادَیٰ فِی الظُّلُمَاتِ أَنْ لَا إِلـَٰهَ إِلَّا أَنــْـتَ سُبــْـحَانَکَ إِنِّي کُنْتُ مِنَ الظَّالِمِیْنَ (۸۷) فَاسْتَجَبــْــنَا لَهُ وَ نَجَّیــْــنَاهُ مِنَ الْغَمِّ وَ کَذَٰلِکَ نُنـْجِی الْمُؤْمِنــِــیْنَ (۸۸)}💚🌸
به نظرم این توجیه برای این حجم از جنایت کافی نیست

داداش بدنیا بیارن بزارن سر راه خوبه؟ حالت خوبه توی این شرایط؟ اینکه بدنیا بیاد تو فلاکت باشه جنایت نیست؟

اره باید خوب جلوگیری کنن ولی گاهی اوقات یه اشتباه کوچک پیش میاد اونم راه حل گذاشتن سقط

سقط کنن

امیدوارم حال دلتون همیشه خوب باشه یه خانواده خوب داشته باشید 

و متاسفانه عده ای براحتی میان میگن اگه نمیخوایش سقطش کن اینجور آدمها قطعا در گناه قتل اون جنینهای پاک و بی گناه شریک میشن

خدایا قاتلین و مسببین این جنایات رو هرچه زودتر نیستو نابود بکن #لامرد_۷۲۰K💔#کودکان-میناب💔ناوچه-ی-دنا💔 حمیدرضا رجب زاده 💔محمد مهدی بیرامی....

و متاسفانه عده ای براحتی میان میگن اگه نمیخوایش سقطش کن اینجور آدمها قطعا در گناه قتل اون جنینهای ...

داداش بدنیا بیارن بزارن سر راه خوبه؟ حالت خوبه توی این شرایط؟ اینکه بدنیا بیاد تو فلاکت باشه جنایت نیست؟

اره باید خوب جلوگیری کنن ولی گاهی اوقات یه اشتباه کوچک پیش میاد اونم راه حل گذاشتن سقط

سقط کنن

داداش بدنیا بیارن بزارن سر راه خوبه؟ حالت خوبه توی این شرایط؟ اینکه بدنیا بیاد تو فلاکت باشه جنایت ن ...

نمیدونم من واقعیت هیچ وقت این سطح از بی پولی ک شما میفرمایین رو تجربه نکردم و نمیتونم شما رو قضاوت کنم . ولی ب نظرم بازم توجیه خوبی نیست

داداش بدنیا بیارن بزارن سر راه خوبه؟ حالت خوبه توی این شرایط؟ اینکه بدنیا بیاد تو فلاکت باشه جنایت ن ...

اونی که حالش خوب نیست قطعا خودتی

سقط جنین =قتل عمد و قطعا تو هم شریک اون جنایات میشی

خدایا قاتلین و مسببین این جنایات رو هرچه زودتر نیستو نابود بکن #لامرد_۷۲۰K💔#کودکان-میناب💔ناوچه-ی-دنا💔 حمیدرضا رجب زاده 💔محمد مهدی بیرامی....

نمیدونم من واقعیت هیچ وقت این سطح از بی پولی ک شما میفرمایین رو تجربه نکردم و نمیتونم شما رو قضاوت ک ...

توجیه خوبی هست

چون من دیدم زنه گفت دلم نمیاد سقطش کنم وضعش هم اسفناک بود بدنیا اومد دیدم بچه چقدر درد میکشید روزی سه بار میمیرد

قتل اونی نیست که شما میگید قتل اونه که روح طرف تو سن که متوجه میشه کشته بشه