2777
2789

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

من تیر عمل کردمشد ۴۰ تومن . میگن ازاده مگر اینکه بیمه تکمیلی داشته باشین ک پوشش بده هزینه عملو

اهان

دوره نقاهتش چجوریه چقد باید عینک بزنی؟

الان واضح میبینید؟

من میخوام بینیمم عمل کنم فک کنم اول باید حذف عینک انجام بدم بعد بینی نه؟

اهان دوره نقاهتش چجوریه چقد باید عینک بزنی؟الان واضح میبینید؟من میخوام بینیمم عمل کنم فک کنم اول بای ...

کلا من یک هفته ایی اوکی شدم . الان دیدم عالی تر شده. اوایلش یکم تار بینی داشتم ب مرور هی بهتر شد . .اونو خبر ندارم عزیزم

واقعا؟یعنی ثابت بودن و اینا مهم نیست؟

من ۱۹ سالگی رفتم گفتن مهمه عمل نکردن بار دوم ۲۶ سالگی رفتم بهم گفت عینک میزنی گفتم چندین ساله نزدم با اینکه شماره چشمم ۴بود عمل کرد

ای بابا منم ۲۱ سالمه کاش بهم نگن نمیتونی عمل کنی🤦♀️

حالا اگه گفتن بهت نمیتونی عمل کنی انقد اصرار نکن وقتش میکنی . بمن اون موقع گفتن اگه کنی چشمات برمیگرده حتی دکترم بهم گفت سن ۱۹ مناسب نیس تو بازه ۲۵ ب بالا خیلی بهتره چون هرچی بالاتر میره سنت شماره چشم ثابت تر میشه .

اگه عملتم کردن ک کردن اکثرا ولی عمل میکنم

حالا اگه گفتن بهت نمیتونی عمل کنی انقد اصرار نکن وقتش میکنی . بمن اون موقع گفتن اگه کنی چشمات برمیگر ...

دقیقا منم بخاطر این استرس دارم چون میگن هر چی سن بالاتر بره شماره چشم ثابت تر میشه

خودمم امیدوارم عمل کنن چون چند نفر رو اطرافم دیدن گفتن معمولا عمل میکنن

آخه بینی هم میخوام عمل کنم باید اول حذف عینک انجام بدم

استرس نداشته باش ب حتمال زیاد عمل میشی

مممنونم عزیزم که جواب دادی

فقط یه سوال دیگه

بعد عمل تا چقد نمیتونی دور گوشی و تلویزیون و این چیزا بری؟

آخه شنیدم نور آفتاب و گرما هم نباید بهم بخوره؟

یعنی یه جورایی تا ۱ هفته نمیتونی هیچ کاری کنی؟

مممنونم عزیزم که جواب دادیفقط یه سوال دیگهبعد عمل تا چقد نمیتونی دور گوشی و تلویزیون و این چیزا بری؟ ...

تا یک هفته که لنز پانسمان روچشمم بود و باید اصلا تو روشنایی نری حتی تو خونه هم عینک آفتابی بزنی سمت گوشی و تلویزیون نری و حمام هم نکنی . بعد از یک هفته ک لنزامو برداشتم خیلی کم ب گوشی نگاه کردم در حد دو سه تا پیام دادن . حتی دکتر بمن گفت آفتاب خیلی کم هم بود عینک بزن هنوزم عینک میزنم بیرون . تا یکماه اول هم تاربینی خفیف داشتم که ب مرور بهتر میشد. گوشی رو از هفته دوم نگاه کردم ولی کم هفته سوم بیشتر شد تلویزیون هم کلا نگاه نمیکردم چون تلویزیونی نیستم اصلا