2777
2789
تا یک هفته که لنز پانسمان روچشمم بود و باید اصلا تو روشنایی نری حتی تو خونه هم عینک آفتابی بزنی سمت ...

وای تا ۱ هفته نمیشه حموم رفت؟چقد سخت🤦♀️

پس سختیش همون ۱ هفته اولشه

یعنی لیزیک هم کنی پانسمان و اینا داره؟؟

وای تا ۱ هفته نمیشه حموم رفت؟چقد سخت🤦♀️پس سختیش همون ۱ هفته اولشهیعنی لیزیک هم کنی پانسمان و اینا د ...

تا یک هفته بله حمام نمیتونی بری فقط روز آخر بدنمو شستم اونم با در باز ک بخار نداشته باشه حمام . اره فقط یک هفته اول اینکه حموم نمیری سخته وگرنه دردش کلا همون یکی دو روز اوله . برا من prkبود و یدونه لنز بی رنگ گذاشتن رو چشمم که لایه چشمم ترمیم بشه . چیز خاصی نیس مثل لنز چشمیه عادیع

همیشه از اینکه برم انحراف بینی‌م رو عمل کنم و بخوام تامپون بکشم میترسیدم  
ولی دوستم پیش دکتر حامد عباسی بدون تامپون عمل کرد منم رفتم و عمل کردم پیششون و الان خیلی راحت تر نفس میکشم، عمل زیباییشون هم بدون تامپونه
اگه شما هم درباره عمل بدون تامپون کنجکاوید، جزئیات بیشتر رو اینجا ببینید   

تا یک هفته بله حمام نمیتونی بری فقط روز آخر بدنمو شستم اونم با در باز ک بخار نداشته باشه حمام . اره ...

اها بعد بیرون چی؟

میتونی بیرون بری تو اون ۱ هفته؟

Prk فک کنم با لیزیک فرق داره چون لیزیک ک دیدم عمل کردم پانسمانی چیزی انجام ندادن

اها بعد بیرون چی؟میتونی بیرون بری تو اون ۱ هفته؟Prk فک کنم با لیزیک فرق داره چون لیزیک ک دیدم عمل کر ...

بیرون رفتم ولی روز نه . یبار شب رفتم با عینک اونم . ولی هفته اول در مرض نور نباشی بهتره . بله عملا فرق میکنن باهم مثلاً میگن عمل فمتو نیاز ب دوران نقاهت نداره. یک روزه اوکیه یا یه عملی هست ک رویه قرنیه چشمو برش میدن دوباره میزارن رو چشم ولی برا من که prk بود کامل رو چشم رو برداشت یک هفته لنز رو چشم بود تا خود چشم اون لایه رو بسازه چون قرنیه من نازک بود از نظر ضخامت

بیرون رفتم ولی روز نه . یبار شب رفتم با عینک اونم . ولی هفته اول در مرض نور نباشی بهتره . بله عملا ...

یعنی چی دوره نقاهت نداره ؟

اوه پس عمل شما سخت تر بود

کاشت لنز هم شنیدم باز همینقدر سخته

یعنی چی دوره نقاهت نداره ؟اوه پس عمل شما سخت تر بودکاشت لنز هم شنیدم باز همینقدر سخته

یعنی کوتاه تر دوره نقاهتش. اگه بری پیش دکتر بر اساس ویژگی و ضخامت چشمت بهترین عملو پیشنهاد میده بهت .