سلام وقت بخیر. دوستان من از لحاظ روحی خیلی داااغونم . اصلا حالم بده مخصوصا ی سری حرفا رو شنیدم. من ۲۸ سالمه. ۴ ساله با ی پسره دوستم اونم ۳۷ سالشه . از ۴ سال پیش من دانشجو بودم. اونم باا این حال ک وضعشون عااالیه ورشکست طور شده بود . بدهی بالا اورده بود. مغازع و ماشین و خونه همه رو فروخت روزایی ک باهم شروع کردیم پول چایی نداشت حتی. صفرر شده بود. خودش بود و ی ۱۱۱ مدل پاایین . تموم این مدت باهم بودیم خلاصه شغلش درآمد بالایی داره صبح تاشب دوباره کار کرد تو این ۳ ۴ سال . جمع و جور کرد خودشو . ماشین عوض کرد . اپارتمان گرفت .طلا ابشده پس انداز داره. گوشی همه . الان کم کم حرف جدی شدن رابطمون شده. ی حرفی بم زد . خیلی ناراحت شدم .احساس پوچی و بد بم دست داده همش فک میکنم ارزشی ندارم .گررریم میوفتع یاد حرفش میوفتم . نمیدونم منظورش چی بود گفت ما ۴ سال پیش شروع کردیم من ازون همه چک و بدهی تا الان این همه تلاش کردم . خونه ماشین دوباره گرفتم .تو دانشجو بودی تا الان هیچ پیشرفتی نکردی. ن سرکار رفتی ن پس اندازی داری. خودتو تکون بده . اگ باهم شروع کردیم من صفرم بودم الان پیشرفت کردم تو همون سر جای خودتی . هنووو دستت تو جیب باباته. مستقل نشدی. الان عقب مونده ها هم میرن سرکار تو چمبکنی. بعد این همه مدت ک موندم کنارش تو سختیااا حالا ب خودم از پیشرفتش فخر میفروشه . من و با دخترای بالاتر مقایسه میکنه.فک میکنه الان همه براش صف کشیدن دیگع. روحیمو باختم اصلا حس پوچی و بی ارزشی گرفتم . 😞😞
چطور جرات کرده این حرفو بزنه؟ واقعا فقط بزن تو دهنش
تقصیر خودتم هست خیلی از دخترا الکی از موقعیتای شغلی فرضی و خیالیشون برا همه شعر میبافن و بقیه باور میکنن. باید مدام میگفتی موقعیت شغلی داری ، پولتو برا جهازت میدی مادرت پس انداز کنه (که ازت نگیره)
فقط 10 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !
1
5
10
15
20
25
30
35
40
تخمک ، سمت اسپرم شنا نمیکنه ، هیچوقت دنبال یه مرد نرو...