2777
2789
عنوان

زردی بچه

124 بازدید | 17 پست

من ماه نهم بارداریم،همه بهم میگن هرروزعرق کاسنی بخور که بچه زدری نگیره،ازطرفی شنیدم که کاسنی زایمان زودرس میاره چکارکنم اززردی بچه وزایمان زودرس میترسم،کاسنی بخورم؟اگه تجربه ای دارید بگید ممنون 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

دروغه بابا من از وقتی فهمیدم باردارم کاسنی میخوردم  روزی نیم استکان البته بخاطر چشمای بچه که میگفتن درشت میکنه .بچم وقتی دنیا اومد زردی داشت

خدایا به بزرگیت قسمت میدم سایه هیچ پدر مادری رو از روی سر فرزندانش کم نکن

گلم من از دوستم شنیدم دکترش بهش گفته بعد از دنیا اومدن بچه تو خونه که بردی بهش شیر بدی همزمان که سینتو گذاشتی دهنش با سرنگ بهش شیرخشک بده هم سینتو مک بزنه هم شیرخشک رو بخوره ...چون زردی بچه از گرمی زیاد شیر مادر و غلظتشه که اگه مایعات بدن بچه تامین بشه و ادرار کنه دیگه زردی نمیگیره ، با همین روش بچش اصلا زردی نگرفت توی بارداریشم رعایت نمی کرد اصلا که گرمی و ادویه جات نخوره

اصلا به این چیزا نیست. به خاظر گروه خونی هست.بعضی دکترا قبلش آمپول بنظرم روگام میزنن ب ای جلوگیری ا ...

آمپول رگام که برای زردی نیست وقتی مادر گروه خونی منفی داشته باشه میزنن که اگر گروه خونی بچه مثبت بود مشکلی پیش نیاد

روز 1393/2/18 ساعت 9:37 صبح یه فرشته کوچولو به خدا گفت اجازه میدید برم پیش مامانم آخه خیلی وقته منتظرمه. و این طوری خدا بزرگترین نعمتش را به من و همسر عزیزم هدیه کرد و ثمره عشقمون (دختر نازمون) پا به دنیا گذاشت. الهی شکرت. خدایا نگهدار خوشبختی خانواده کوچیکمون باش.

نميخواد استرس داشته باشي اگه يه وقت خدا نكرده زردي گرفت بهش شير خشت  و ترنجبين بده خوب ميشه دو روزه 

از ان روزي كه با شلاق خون ديوار چين را ساختند ادميت مرده بود گرچه ادم زنده بود
عزیزم چند هفته زایمان کردی

من؟

روز 1393/2/18 ساعت 9:37 صبح یه فرشته کوچولو به خدا گفت اجازه میدید برم پیش مامانم آخه خیلی وقته منتظرمه. و این طوری خدا بزرگترین نعمتش را به من و همسر عزیزم هدیه کرد و ثمره عشقمون (دختر نازمون) پا به دنیا گذاشت. الهی شکرت. خدایا نگهدار خوشبختی خانواده کوچیکمون باش.