2777
2789

رفتیم دونگی مسافرت ی چیزی برداشتم صدتومن بیشتر نبود با بفیه خریدا حساب کردن بعد همش گفتن چون از پول دونگی بوده به کارت بزن منم حرصم گرفته بود فقط گفتم باشه و شوهرم بهش کلی خرید گفتن از کارت خودش کشیده بود به خواهر شوهرم بگم اونایی که شوهرم کشیده بزنه به کارتم چجوری واسه صداومن چند دفه گفتن

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

بگو حتما.ولی کلا دنگی بیرون رفتن با خانواده خیلی زشته.شما ک برا خواهر مادر خودتون نمیتونید خرج کنید ...

چرا باید یکی ده تومن بده یکی ی تومن اگه دونگی نباشه

اگه پول کم اومد باید دوباره پول میریختن تو کارت دونگی

بگو مثلا رضا(اسم شوهرت) کارت دونگی دستش نبوده فلان وسیله ها رو خریده از سهممون اون پول رو کم کنین

یا با کارت دونگیه خرید کن همین رو بگو

چرا باید یکی ده تومن بده یکی ی تومن اگه دونگی نباشه

چن ماهی یبار خانواده باهم میرن بیرون حالا یکی پنج تومن بکشه اصن.اشکال نداره که.ولی اگه بشه عادت آدم حرصش میگیره.مخصوصا اینا که واسه صد تومن دارن جلز ولز میکنن.صد تومنو دادی؟نده تا بگن بد حسابی دیگه نخان باهاشون بری بیرون😂

بگو حتما.ولی کلا دنگی بیرون رفتن با خانواده خیلی زشته.شما ک برا خواهر مادر خودتون نمیتونید خرج کنید ...

من که دونگی و غیر دونگی کلا بیرون رفتن با بقیه رو دوست ندارم

ولی پیرو کامنت شما اونا چرا نمیتونن برای پسر و برادرشون خرج کنن ؟

مثل لبخند سپیده . مثل شب گریه ی عاشق 🩷☁️🍃🩵من پر از معجزه ی شهریورم 🩵مامان یه عالمه هاپو و پیشی و جوجو و خلگوش و عاشق محیط زیست و بس 🐾پروفایل موقت.تا پروفایل اصلی از تعلیق سیاه در بیاد 🫩