2821
2789
بنده ازدواج کردم ولی شوهرم با خواهرم بهم خیانت کردن و تهران دارن میرن بهم سوال بود زن چطور میتونه مو ...

چی شد ک فکر کردی همه مثل خواهرت هستن. ک خطاب به کاربرا گفتی تا حالا تو بغل چند نفر خوابیدین؟!!

یه معلم دینی تو دبیرستان داشتیم ، میگفت اگه یه مرد تو خیابون صداتون کرد ، نگین بله ! بگین  هان .  شاید همون لحظه داشته صیغه میخونده!                                                        اون اولین درس زندگیم بود ..😂🤭

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سوالی ک شما پرسیدید  اصلا چنین مفهومی  رو منتقل نمی کرد   و بعید میدونم  یه خا ...

خواهرم عاشق شوهرش بود بعد عاشق شوهر من 

خدا ازش نگذره انشالا هفت نسل آینده‌ش به زمین گرم بشینن

یا حضرت معصومه (س)🙏🏻
چی شد ک فکر کردی همه مثل خواهرت هستن. ک خطاب به کاربرا گفتی تا حالا تو بغل چند نفر خوابیدین؟!!

حالا ربطش به قضاوت چیه اینو یکی روشن کنه واسه من😁

به قومی گرفتار شده ایم که فکر میکنند خداوند جز آنها کس دیگری را هدایت نکرده است. 😏😉                    ابن سینا       

میخپاستم ببینم زنا راحت اینکارارو میکنن یا نه مخاطب نداشت اینجا از دل پر گفتم

یا حضرت معصومه (س)🙏🏻
نوشته تا الان توي بغل چند نفر خوابيدي

چه بی ادب 😡 آخه چه معنی میده تاپیک اینطوری بزنه، و طلبکارانه هم الان تاپیک زده واقعا که😡

7/9 تفلدمه کادو موخواممممم😒😂😂، از اینا🎁🎁🎁🎁 کیکم هم چهار طبقه باجه 😜
حالا ربطش به قضاوت چیه اینو یکی روشن کنه واسه من😁

همه اومدن پیام دادن بهم فحش دادن میگن خراب گفتم تو‌ دلم مردم چه قضاوتی میکنن وقتی خبر از دل مردم ندارن

یا حضرت معصومه (س)🙏🏻
خانم شما ببخشید من از دل پر نوشتم 

آخه منظورت از تاپیک قبل جی بود؟ یعنی واقعا خودت نمیدونی یکسری صحبت ها درست نیست گفتنشون؟

7/9 تفلدمه کادو موخواممممم😒😂😂، از اینا🎁🎁🎁🎁 کیکم هم چهار طبقه باجه 😜