2821
2789
بنده ازدواج کردم ولی شوهرم با خواهرم بهم خیانت کردن و تهران دارن میرن بهم سوال بود زن چطور میتونه مو ...

چی شد ک فکر کردی همه مثل خواهرت هستن. ک خطاب به کاربرا گفتی تا حالا تو بغل چند نفر خوابیدین؟!!

یه معلم دینی تو دبیرستان داشتیم ، میگفت اگه یه مرد تو خیابون صداتون کرد ، نگین بله ! بگین  هان .  شاید همون لحظه داشته صیغه میخونده!                                                        اون اولین درس زندگیم بود ..😂🤭

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

سوالی ک شما پرسیدید  اصلا چنین مفهومی  رو منتقل نمی کرد   و بعید میدونم  یه خا ...

خواهرم عاشق شوهرش بود بعد عاشق شوهر من 

خدا ازش نگذره انشالا هفت نسل آینده‌ش به زمین گرم بشینن

یا حضرت معصومه (س)🙏🏻
چی شد ک فکر کردی همه مثل خواهرت هستن. ک خطاب به کاربرا گفتی تا حالا تو بغل چند نفر خوابیدین؟!!

حالا ربطش به قضاوت چیه اینو یکی روشن کنه واسه من😁

به قومی گرفتار شده ایم که فکر میکنند خداوند جز آنها کس دیگری را هدایت نکرده است. 😏😉                    ابن سینا       
بعد شوهرت چيگفت

خداییش هیچی نگفت ولی من که از تکاپو نیافتادم تا قطع کرد گفتم بفرما دیدی؟ یه کلام نمیگه امروز تهران شلوغ بود تو چیزیت نشده؟ 

خدایا بچه هام رو به خودت میسپرم به خوده خوده خودت

میخپاستم ببینم زنا راحت اینکارارو میکنن یا نه مخاطب نداشت اینجا از دل پر گفتم

یا حضرت معصومه (س)🙏🏻
نوشته تا الان توي بغل چند نفر خوابيدي

چه بی ادب 😡 آخه چه معنی میده تاپیک اینطوری بزنه، و طلبکارانه هم الان تاپیک زده واقعا که😡

7/9 تفلدمه کادو موخواممممم😒😂😂، از اینا🎁🎁🎁🎁 کیکم هم چهار طبقه باجه 😜
حالا ربطش به قضاوت چیه اینو یکی روشن کنه واسه من😁

همه اومدن پیام دادن بهم فحش دادن میگن خراب گفتم تو‌ دلم مردم چه قضاوتی میکنن وقتی خبر از دل مردم ندارن

یا حضرت معصومه (س)🙏🏻
خانم شما ببخشید من از دل پر نوشتم 

آخه منظورت از تاپیک قبل جی بود؟ یعنی واقعا خودت نمیدونی یکسری صحبت ها درست نیست گفتنشون؟

7/9 تفلدمه کادو موخواممممم😒😂😂، از اینا🎁🎁🎁🎁 کیکم هم چهار طبقه باجه 😜
2828
2791
2779
2792