2777
2789

من ساکن تهرانم کالسکه شیر ساز و کل چیز های کوچولوم رو از اپ بی‌بی لایف سفارش دادم. راستش اولش برای خرید اینترنتی سیسمونی یکم حساس بودم، مخصوصاً از بابت اصل بودن جنس‌ها، ولی وقتی سفارشم رسید واقعاً خیالم راحت شد 😊

همه چیز دقیقاً همون چیزی بود که توی سایت دیده بودم، بسته‌بندی خیلی مرتب بود و ارسال هم سریع انجام شد. از پشتیبانی هم هر سوالی داشتم خیلی خوب راهنماییم کردن.

در کل تجربه خرید خیلی خوبی داشتم و چیزی که بیشتر از همه برام مهم بود این بود که محصولات اصل و اورجینال بودن. حتماً برای خریدهای بعدی هم دوباره از بی‌بی لایف سفارش می‌دم 💜👶🏻

https://babylifeshiraz.com/app/

الان بگم برو دستشویی یا آب یا توپ بیارو تعدادی کاره دیگه انجام میده... خیلی حرف ام میفهمه.. به نظرتون دیر نشده واسه حرف زدنش؟؟ دخترم تو این سن حرف د و ن رو نمیتونه بگه... 😧😢

وای دیگه صبرم تموم شده... آرزو دارم زود حرف بزنه.. 22ماهشه... 20الی 30تا کلمه میگه.. البته خی لیاشون ...

عزیزم بازم خیلی خوبه.‌نگران نباش... فقط تمرین کن. من روزی تقریبا سه چهار تا کتاب قصه براش میخونم. حین دستشویی بردنش، موقع بازی کردن، خوابیدن بداش شعر میخونم. اینا خیلی موثره

یک صبح جمعه پا میشی میبینی یه مرد پر ادعا با بی تدبیری، مملکت را به دامن تفرقه و آشوب انداختهیه صبح جمعه دیگه هم پا میشی میبینی یه مرد بی ادعا با شهادتش موجب همدلی و وحدت یه ملت شده.  چقدر فرق است بین کسی که بندگی خدا را میکند و کسی که نوکری کدخدا را

پسر خواهر شوهرم ۲۳ماهس 

اسم مامانش و باباش. داییی. عمو عمه باباجون مامان جون

صلوات نصف و نیمه. اینجا. بشین. بریم. پارک. تاب. سرسره. آب. بده. جیش. پی پی

اینا کلماتشن

پسر داداشم۲۰ ماهس همه چی میگه حتی دایناسور و قسطنطنیه  

پسر خودم۱۸ اینا کلماتشن

باباحاجی. باباجون. مامانی. بابایی. اسم منو باباش و پسر خواهرشوهرمو پسر داداشم و اسم خالش. دایی. زندایی. آب بده. بگیر. عباس  . دید. کلید. کارت. بنزین. ماشین. گل .انگور. سوپ. عمه. عمو. آجی. لالا. شیر. به پستونکشم میگه انه

زندگی من از آنجایی دگرگون شد که تو گفتی *دوستت دارم را بامن بسیار بگو*
الان بگم برو دستشویی یا آب یا توپ بیارو تعدادی کاره دیگه انجام میده... خیلی حرف ام میفهمه.. به نظرتو ...

اینکه بعضی حروف رو نتونن بگن که طبیعیه. دختر من خیلی کلمات رو اینطوری میگه مثلاً اگه ک اول کلمه باشه ت تلفظ می کنه مثلاً به کوکو میگه توکو! یا خیلی چیزای دیگه .اینا به مرور درست میشن.

آنتن‌هایی که هست صداها را از ریشه‌های درخت که در آب جوش بگذارند صدای هیاهو هست.
حالا این کلمات رو واضح میگن؟؟ یا آهنگشو در میاره

اینا واضحاش بود که گفتم یعنی همه متوجه میشن کلماتی هم دارن که فقط خودمون متوجه بشیم

اما پسر داداشم همه چی رو کامل میگه یعنی فقط کافیه یه کلمه از دهن آدم در بیاد فوری عینشو میگه مثل طوطی  

زندگی من از آنجایی دگرگون شد که تو گفتی *دوستت دارم را بامن بسیار بگو*
مرکز بهداشت بردی چیزی نگفتن؟؟؟ نگران میشی؟؟ یا خیالت راحته

بهداشت نیست که ببرم 

من ایران نیستم تلویزیون یه زبان روزا نگاه میکنه بیرون همون فقط تو خونه فارسی حرف میزنیم با اشناها 

بعضی موقع به مامانم زنگ میزنم نگران میشم چرا حرف نمیزنه  گاهی میگم شاید زبان رو قاطی کرده هر چی بگم متوجه میشه انجام میده 

فقط 18 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
ٱللَّٰهُمَّ صَلِّ عَلَىٰ مُحَمَّدٍ وَآلِ مُحَمَّدٍ.