2821
2789

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

دختر من تو ۲۲ ماهگی . کامل حرف میزد. شعر میخوند. قصه میگف. البته کلمات رو به زبون خودش میگه. مثلا به قند میگه گند... 

ولی خب نباید مقایسه کرد. فقط با تمرین درست میشه. عجله هم نداشته باش. مقایسه نکن.

یک صبح جمعه پا میشی میبینی یه مرد پر ادعا با بی تدبیری، مملکت را به دامن تفرقه و آشوب انداختهیه صبح جمعه دیگه هم پا میشی میبینی یه مرد بی ادعا با شهادتش موجب همدلی و وحدت یه ملت شده.  چقدر فرق است بین کسی که بندگی خدا را میکند و کسی که نوکری کدخدا را

۲۱ ماهش قشنگ جمله بندی میکنه منظورشو واضح میرسونه تقریبا همه چیزو بلده بگه شعر هم به کمک خودم میخونه 

من اونقدر به داشته هام فکر میکنم که وقت نمیشه به نداشته هام فکر کنم❤❤❤

برادرزاده ام کامل حرف نمیزنه اما می‌تونه منظورشو برسونه،کلمه کلمه ی چیزایی میگه،اما داداش دوستم همسن برادرزادمه عین بلبل حرف میزنه ماشاءالله

برام دعاکنین زندگیم درست شه توروخدا...

پسرم یک سال و نیم بود قشنگ حرف میزد

بعضی کلمه ها رو اشتباه میگفت

دخترم تا دو سال هیچی نگفت،از شیر که گرفتمش به حرف اومد کم کم،ولی هیچ کلمه اشتباه نداشت

البته جلوش به پسرم می گفتم مثلا به مسواک می گفتی مسکاک،اونم حس کم بود کرد،حالا بعضی ها رو به دستی اشتباه کرده،

پسر با دختر فرق داره خوب.دخترا زورتر حرف میان.اگه پسر باشه باید حداقل چندکلمه ای بگه.در حد کفش.پتو.توپ...‌منظورم اینه که بجز کلماتی که زیاد استفاده می شه مثل مامان ...

پسرم ٢٥ماهشه 

فقط بابا داداش توپ و جوجه ميگه

حتي مامان رو هم نميگه

يك ماه پيش نگران شدم بردم دكتر محولاتي يه سري دارو داد و هفته اي دوبار گفتار درمان ميبرم كه بيشترش بازيه

من معلم هستم، درد فهمیدن و فهماندن و مفهوم شدن همگی مال من است. 

برادر زاده من 25 ماهشه اصلا نمیتونه حرف بزنه. 

فقط دادا. ابه. پی پی 

به طور غریبی دنیا داره پر میشه از آدمهایی که کنترلی روی رفتار و زندگی خودشون ندارن، ولی شدیداً اصرار دارن رفتار و زندگی دیگران رو کنترل کنن.
2823
2791
2779
2792
داغ ترین های تاپیک های امروز