2777
2789

بستگی به اخلاقو روحیات داره من اطرافم دیدم که خانوم ۶ سال بزرگتره ولی از ازدواجشون راضین

اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم| ممنون میشم برای سلامتی امام زمان و خانوادم صلوات بفرستی مهربون💚•••عاشق و متعهد به دلی سبز💍•••.  📌  بازآاین‌ درگه‌ ما،درگه‌ نومیدی‌ نیست‌، 🌿                «یا مَن سَبیلُهُ واضِحٌ للمُنیبین»ای آنکه راهش برایِ توبه‌کاران آشکار است»..•تویی که دوباره و صدباره و هزارباره پذیرایِ منی؛•منی که دوباره و صدباره و هزارباره برمی‌گردم؛•شرمندگی؛ خودِ منم!مهربانی و معرفــت؛ تویی!

من برای دخترم که امسال کنکوریه خیلی آکادمی‌ها رو بررسی کردم، آکادمی مهر رو هم دیدم، چیزی که برام جالب بود تعداد زیاد رتبه‌های برترشه. ظاهراً رکورددار بیشترین تعداد رتبه‌های برتر کشوره.

گفتم اینجا هم معرفی کنم شاید به درد مامان‌هایی بخوره که بچه‌شون کنکوریه 🌱

mehredu.com

به سن نیست واقعا به عرضست

من متنفر بودم از پسر کوچیکتر یا همسن

زیر ده سال اختلاف سنیو نمیپسندیدم اصلا

ولی پارتنرم که الان بیشتر از یک ساله باهمیم ازم کوچیکتره و خیلیم اقاست

سلیطه ی سایت 🎀💅. به اسم کاربریم گیر نده بزور یچی پیدا کردم که سایت قبول کنه. اگه با نظرم موافق نیستی ریپلای نزن حوصله ندارم.

درست و غلطی نداری

مهم خیلی مسائل درونی دیگه هست

مثلا من شخصا به هیچ عنوان نمیتونم... همسرمن ۱۲سال ازم بزرگه تره

هر خاستگاری که داشتم اول به سنش نگاه میکردم کمتر از ۸سال ازم بزرگ تر بود بنظرم بچه میومد.. حالا چرا؟ چون کودکی از دست رفته داشتم و زود تر از سنم بزرگ شدم

وقتی که جو کاشته باشی توقع نداشته باش گندم برداشت کنی. اگر یه وقت احساس کردی خیلی بدبختی، به این فکرکن که خودت شیرجه زدی سمت تخمک؛ پس مسبب تموم مشکلاتت خودتی. وظیفه ی ما جنگیدن با شیطان نیست، وظیفه ی ما رفـــاقت با خداست.