2777
2789
بچها دارم شوخی میکنم آقا بهزاد جزو مردهای مودبه من ندیدم به هیچکس نخ بده به من که تاحالا نخ نداده

یعنی میگی بهت شب بخیر نگفته؟

شعر چی؟ واسه چشمات شعر نسرود؟

مهشیدم🤍 مرگ تعصب ، تولد اخلاق و انسانیت است./ ما باور کرده ایم که خداوند از بالا میبیند ،اما در واقع او از درون مینگرد. ( شمس تبریزی)

خواهرزاده‌م امسال تیزهوشان قبول شد 😍🥳

امسال کلاس‌های تام‌لند رو می‌رفت و من هر بار می‌رفتم خونه خواهرم، می‌دیدم اونم یه گوشه نشسته داره با بچه کلاس می‌بینه 😂

البته فکر کنم خواهرم از خودِ خواهرزاده‌م بیشتر طرفدار استاد طاری شده! انقدر هم از استادا برام تعریف می‌کردن که آخرش منم اسم چندتاشون رو حفظ شدم 😅

پس چرا کاربری مرد گذاشتن ؟پس چرا ورود ب سایت جنس مذکر و مونث هست برای انتخاب؟

بخاطر اینکه عضو سایت زیاد بشه تبلیغات زیاد بگیرن برای درآمد خودشون اینجا سایت بارداری هست

قو ، فقط ۱ بار عاشق میشه ۱ بار جفت انتخاب میکنه صدا نداره اما وقتی عاشق میشه آواز زیباییو میخونه فقط ۲بار آواز میخونه۱ بار هنگام عاشقی ۱ بار هنگام مرگ 🦢🤍

یعنی میگی بهت شب بخیر نگفته؟شعر چی؟ واسه چشمات شعر نسرود؟

نه به خدا 😐 من دارم هی میگم ددی این اصلا آدم حساب نکرد

قو ، فقط ۱ بار عاشق میشه ۱ بار جفت انتخاب میکنه صدا نداره اما وقتی عاشق میشه آواز زیباییو میخونه فقط ۲بار آواز میخونه۱ بار هنگام عاشقی ۱ بار هنگام مرگ 🦢🤍

نه به خدا 😐 من دارم هی میگم ددی این اصلا آدم حساب نکرد

وای

چه غم عنگیز

🥲

مهشیدم🤍 مرگ تعصب ، تولد اخلاق و انسانیت است./ ما باور کرده ایم که خداوند از بالا میبیند ،اما در واقع او از درون مینگرد. ( شمس تبریزی)

وایچه غم عنگیز🥲

دارم مسخرش میکنم عاشق چشم ابروش که نیستم

خودم عاشق کس دیگه م

اما بهزاد هم پسر خوبیه