2777
2789
بخدا باورت نمیشه من ی تاپیک زدم کاملا کلی بود نه توهین ن چیزی و قفلم بود یه خط بیشتر نبوددو هفته تعل ...

منم از این تعلیق شدنا زیاد داشتم

میزان پرتوقع بودنم ب حدی جدی و خطرناک شده ک توقع دارم وقتی میگم دلم کروسان میخواد بگن بپوش بریم پاریس🤧

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

جالبه ک نی نی یار این مدل تاپیکارو و گپ زدنا و دل و قلوه دادنا رو کار ندارهولی من تا یه تاپیک یه جمل ...

من چند تا تاپیک ازش دیدم که گویا حتی دوست دختر نی نی سایتی هم داره

مهشیدم🤍 مرگ تعصب ، تولد اخلاق و انسانیت است./ ما باور کرده ایم که خداوند از بالا میبیند ،اما در واقع او از درون مینگرد. ( شمس تبریزی)

من چند تا تاپیک ازش دیدم که گویا حتی دوست دختر نی نی سایتی هم داره

😏😏

چند بارم تو تاپیکاش دعوا شده ولی باز دو دقیقه بعد تاپیک میزنه

شکوه سکوت را، به ارزانیِ کلام مفروش‌...شیخ بهایی
😏😏چند بارم تو تاپیکاش دعوا شده ولی باز دو دقیقه بعد تاپیک میزنه

این وسط اون کاربرایی خانومی رو بگو که واسه این خودشون رو وسط سایت میکشن و با فیک میریزن سر بقیه که مبادا چیزی به آقا بهزاد بگید😂

مهشیدم🤍 مرگ تعصب ، تولد اخلاق و انسانیت است./ ما باور کرده ایم که خداوند از بالا میبیند ،اما در واقع او از درون مینگرد. ( شمس تبریزی)

این وسط اون کاربرایی خانومی رو بگو که واسه این خودشون رو وسط سایت میکشن و با فیک میریزن سر بقیه که م ...

اونا ک هیچی کلا

چیزی نگیم بهتره!

شکوه سکوت را، به ارزانیِ کلام مفروش‌...شیخ بهایی
ببخشید ی لحظه اشتباه شد فک کنم اون کاربر سیب سرخ بود همش میاد تاپیک بهزاد رو دعوا میندازه تعطیل میکن ...

کار خوبی میکنه جای مرد تو نی نی سایت نیس

قو ، فقط ۱ بار عاشق میشه ۱ بار جفت انتخاب میکنه صدا نداره اما وقتی عاشق میشه آواز زیباییو میخونه فقط ۲بار آواز میخونه۱ بار هنگام عاشقی ۱ بار هنگام مرگ 🦢🤍

بچها دارم شوخی میکنم آقا بهزاد جزو مردهای مودبه من ندیدم به هیچکس نخ بده به من که تاحالا نخ نداده

قو ، فقط ۱ بار عاشق میشه ۱ بار جفت انتخاب میکنه صدا نداره اما وقتی عاشق میشه آواز زیباییو میخونه فقط ۲بار آواز میخونه۱ بار هنگام عاشقی ۱ بار هنگام مرگ 🦢🤍