2777
2789
عنوان

یه سوال

139 بازدید | 42 پست

روزی که خواستگارم اومد بابام اصلا اینجوری نبود و مامانم انگار داشتن زورم میکردم خودم نمیخواستم حرف بزنم انگار توان نه گفتن نداشتم کلا نمیشد کاریش کنم انگار یه جو عجیبی بود برام بنظرتون امکانش هست دعایی چیزی کرده باشن اصلا خیلی شوک شدم الان دارم بهش فکر میکنم خیلی عجیب بود

از کل هیکلم فقط خوبه حال وجدانم..!

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

مامان و بابا ها رو ابجی نظرهاشون رودرباسی برای ازدواج قرار ندین

وکیل نیستم ،ما با پروردگار معامله میکنیم نه بنده هاش با خدا فقط زد و بند کنین همش سوده بعدیادت نره تو زندگیت مجبور نیستی به هیچ کسی راجع به چیزی جواب پس بدی به غیر از خدات وجدانت اینو هیچ وقت یادت نره در عالم هرکسی ممکنه قلب داشته باشه ولی نه [وجدان]هیچ وقت کسی قضاوت نکن! اگرقضاوت کردی فقط برای اینکه گناهاتش باگناهات توفرق داره، انسانیت و معرفت وجدان آسوده و اراده ومهربونی داشتن سبک زندگی نجیب زاده هاست انگاری قرن ماروزگار مرگ انسانیت هست چشم بهم بزنید عمرتون میگذره پس حواستون به تلف شدن روزها تون در آشفتگی هاباشه

مامان و بابا ها رو ابجی نظرهاشون رودرباسی برای ازدواج قرار ندین

انگار یجوری بودم حتی اون تایم فقط یادمه گریه میکردم کلا توان اینکه بگم نه رو نداشتم نمیدونم چم بود

انگار زبونم بسته شده بود چیزی نمیگفتم و کلا شرایط عجیب بود

واااای چقدر عجیب! من حالا برعکسم طرف هنوز نیومده حرف بزنیم ازش متنفر میشم اینم یکی از دوستام میگفت غیرعادیه🥲

الان عقد کردی باهاش؟

انگار یجوری بودم حتی اون تایم فقط یادمه گریه میکردم کلا توان اینکه بگم نه رو نداشتم نمیدونم چم بود

نه آبجی چون اولین خواستگارتون بوده ،کلا یکسری پدر و مادرها جدیدا ،موقعه شوهر خواستگار کلا یک آدم های دیگ میشن تا هرطور شده وصلت صورت بگیره دختر مجرد خونه نمونه

وکیل نیستم ،ما با پروردگار معامله میکنیم نه بنده هاش با خدا فقط زد و بند کنین همش سوده بعدیادت نره تو زندگیت مجبور نیستی به هیچ کسی راجع به چیزی جواب پس بدی به غیر از خدات وجدانت اینو هیچ وقت یادت نره در عالم هرکسی ممکنه قلب داشته باشه ولی نه [وجدان]هیچ وقت کسی قضاوت نکن! اگرقضاوت کردی فقط برای اینکه گناهاتش باگناهات توفرق داره، انسانیت و معرفت وجدان آسوده و اراده ومهربونی داشتن سبک زندگی نجیب زاده هاست انگاری قرن ماروزگار مرگ انسانیت هست چشم بهم بزنید عمرتون میگذره پس حواستون به تلف شدن روزها تون در آشفتگی هاباشه

واااای چقدر عجیب! من حالا برعکسم طرف هنوز نیومده حرف بزنیم ازش متنفر میشم اینم یکی از دوستام میگفت غ ...

نه بابا تازه بله برون

نه آبجی چون اولین خواستگارتون بوده ،کلا یکسری پدر و مادرها جدیدا ،موقعه شوهر خواستگار کلا یک آدم های ...

اولین نبوده😑😑😑این بیستمی اینجوری بوده بعد سنمم زیاد نیست بترشم که تازه ۲۰سالمه

اولین نبوده😑😑😑این بیستمی اینجوری بوده بعد سنمم زیاد نیست بترشم که تازه ۲۰سالمه

خب از الان ب بعد مهمه قبل ۲۰ زیاد مهم نیست ،الانم بگین نه تا۲۵ فقط درس دانشگاه ورزش شغل درامد

خب از الان ب بعد مهمه قبل ۲۰ زیاد مهم نیست ،الانم بگین نه تا۲۵ فقط درس دانشگاه ورزش شغل درامد

الان دیگه خیلی دیره😭😭😭😭😭