2777
2789
عنوان

یه سوال

| مشاهده متن کامل بحث + 139 بازدید | 42 پست
خونوادم یراشون انگار یه شوخیه خیلی حالم گرفته ازشون انگار من مثلا از سن ازدواجم گذشته بود هیچکسو این ...

اجبار!!!! در زمانه الان اصلا معنا نداره تا حالا هم وجود نداشته یک خانمی با رضایت خودش تا سه تا بله نده ب عاقد اون عاقد ب زور عقد کرده باشه ،حرفاتون آبجی توجیه هست

وکیل نیستم ،ما با پروردگار معامله میکنیم نه بنده هاش با خدا فقط زد و بند کنین همش سوده بعدیادت نره تو زندگیت مجبور نیستی به هیچ کسی راجع به چیزی جواب پس بدی به غیر از خدات وجدانت اینو هیچ وقت یادت نره در عالم هرکسی ممکنه قلب داشته باشه ولی نه [وجدان]هیچ وقت کسی قضاوت نکن! اگرقضاوت کردی فقط برای اینکه گناهاتش باگناهات توفرق داره، انسانیت و معرفت وجدان آسوده و اراده ومهربونی داشتن سبک زندگی نجیب زاده هاست انگاری قرن ماروزگار مرگ انسانیت هست چشم بهم بزنید عمرتون میگذره پس حواستون به تلف شدن روزها تون در آشفتگی هاباشه

اگه دلیل منطقی داری بهشون بگو شاید قبول کننولی اینکه دعا گرفتن سوظنه خودت هم به همچین چیزی فکر نکن و ...

حالم زیاد از این نگرفته حالم از اجبار خونوادم گرفته که انگار از خداشون بود منو بدن به یکی خیلی دلم پره ازشون انگار چند سالمه😭😭

از کل هیکلم فقط خوبه حال وجدانم..!

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

اجبار!!!! در زمانه الان اصلا معنا نداره تا حالا هم وجود نداشته یک خانمی با رضایت خودش تا سه تا بله ن ...

ولی اینجوریم نیست گاهی یکی به اجبار واسه اینکه ابروش حفظ بشه یسری کارا میکنه ضایع یازی در نیاره یا بعدا نظرش تغییر کنه شرایط خیلی دخیله بعدم یجپری رفتار کنن باهات که تو باید قبول کنی تحت فشار بزارنت همین میشه

حالم زیاد از این نگرفته حالم از اجبار خونوادم گرفته که انگار از خداشون بود منو بدن به یکی خیلی دلم پ ...

ببین کلا بیشتر پدرومادرا معتقدن خوشبختی فرزند یعنی ازدواج و کار ثابت بدل نگیر

منم تازگی بابام دیگه مثل قبل گارد نداره واسه خواستگارام خودم تعجب میکنم😅

ببین کلا بیشتر پدرومادرا معتقدن خوشبختی فرزند یعنی ازدواج و کار ثابت بدل نگیرمنم تازگی بابام دیگه مث ...

دقیقا بابام گارد داشت ولی یهو اینجوری با زور حرف حرقه خودش اخه مگه نظره من کشکه تو کی که بخوای واسه ایندمم تصمیم بگیری چقدر میتونی نامرد باشی خیلی دلم گرفته انگار اون تایم اصلا نمیتونستم وایسم از خودم دفاع کنم انگار یه چیزیم شده بود😭😭

ولی اینجوریم نیست گاهی یکی به اجبار واسه اینکه ابروش حفظ بشه یسری کارا میکنه ضایع یازی در نیاره یا ب ...

ابجی خوت فریب نرسون و توجیه هم نکنین فقط این فکر کنین فردا روز آینده پای یک بچه بیگناه نکشین وسط بعد بگین مهرم حلال جونم آزاد طلاق با بچه بیگناه وسط افتاده

وکیل نیستم ،ما با پروردگار معامله میکنیم نه بنده هاش با خدا فقط زد و بند کنین همش سوده بعدیادت نره تو زندگیت مجبور نیستی به هیچ کسی راجع به چیزی جواب پس بدی به غیر از خدات وجدانت اینو هیچ وقت یادت نره در عالم هرکسی ممکنه قلب داشته باشه ولی نه [وجدان]هیچ وقت کسی قضاوت نکن! اگرقضاوت کردی فقط برای اینکه گناهاتش باگناهات توفرق داره، انسانیت و معرفت وجدان آسوده و اراده ومهربونی داشتن سبک زندگی نجیب زاده هاست انگاری قرن ماروزگار مرگ انسانیت هست چشم بهم بزنید عمرتون میگذره پس حواستون به تلف شدن روزها تون در آشفتگی هاباشه

ابجی خوت فریب نرسون و توجیه هم نکنین فقط این فکر کنین فردا روز آینده پای یک بچه بیگناه نکشین وسط بعد ...

طرفو دوسش دارم اینجوریم نیست که وبی یسری چیزا بود که باید حل میشد حل نشد سختمه با اونا کنار بیام وگرنه در حالت کلی همو دوست داریم ولی دوست داشتن کافی نیست مشکلم یه چیز دیگه بود کلا من اللن امادگی ازدواج نداشتم کلا نمیدونم چه اصراری داشتن و خب دختر مسئولیت پذیریم یه راهو رفتم تا تهش میرم جا نمیزنم مطمئنم ولی خب خیلی سختمه الان نیاز دارم یکم با خودم کنار بیام

طرفو دوسش دارم اینجوریم نیست که وبی یسری چیزا بود که باید حل میشد حل نشد سختمه با اونا کنار بیام وگر ...

دیگه گفتم آبجی خودتون میدونین حرف اخر مهم فردا روز نگین با بچه طلاق

یادمه میگفتیببین عشقم ازدواجه ها، تآخر عمرتهباباش اگ اونجوریه شاید توزندگیت دخالتم بکنه، یدقه بگو بخ ...

خب سر همین گفتم نه چند بار ولی اخرش چیشد بابام مجابم کرد که قبول کن بهتر از این گیرت نمیاد خیلی خستم هنوز هضمش نکردم بخداااا😭😭😭خیلی سختمه باهاش کنار بیام نمیدونم چیکار کنم

دیگه گفتم آبجی خودتون میدونین حرف اخر مهم فردا روز نگین با بچه طلاق

😑😑🤦♀️حالا چه اصراری بر طلاق داری منی که هنوز نمیتونم یه نامزدی رو بهم بزنم میتونم طلاق بگیرم

خب سر همین گفتم نه چند بار ولی اخرش چیشد بابام مجابم کرد که قبول کن بهتر از این گیرت نمیاد خیلی خستم ...

پسره افکاراش قدیمیه؟! ازین تعصبی بی عقلاس؟!

اسی ببخشید کاربری قبلیم تعلیقه اینو جدید زدم پیاما بعددوساعت میاد

ببینید دوستان پروف خودمم ،،هی درخواست عکس ندید، وقتایی ک تعلیقم اینور پلاسم🦥.

😑😑🤦♀️حالا چه اصراری بر طلاق داری منی که هنوز نمیتونم یه نامزدی رو بهم بزنم میتونم طلاق بگیرم

چون آبجی امثال شما ها زیاد بودن کلا بی تکلیف یا با احساس جلو رفتن بعد با بچه بیگناه گفتن طلاق

چون آبجی امثال شما ها زیاد بودن کلا بی تکلیف یا با احساس جلو رفتن بعد با بچه بیگناه گفتن طلاق

خب چه کنم الان اتفاقیه که افتاده دیگه با اینکه حقم این نبود الان چه کنم باهاش برم بگم نمیخوامش؟

خب چه کنم الان اتفاقیه که افتاده دیگه با اینکه حقم این نبود الان چه کنم باهاش برم بگم نمیخوامش؟

خودتون اگ نمیخواین آبجی بگین نه انگشتر هم پس بفرستن