من ساکن تهرانم کالسکه شیر ساز و کل چیز های کوچولوم رو از اپ بیبی لایف سفارش دادم. راستش اولش برای خرید اینترنتی سیسمونی یکم حساس بودم، مخصوصاً از بابت اصل بودن جنسها، ولی وقتی سفارشم رسید واقعاً خیالم راحت شد 😊
همه چیز دقیقاً همون چیزی بود که توی سایت دیده بودم، بستهبندی خیلی مرتب بود و ارسال هم سریع انجام شد. از پشتیبانی هم هر سوالی داشتم خیلی خوب راهنماییم کردن.
در کل تجربه خرید خیلی خوبی داشتم و چیزی که بیشتر از همه برام مهم بود این بود که محصولات اصل و اورجینال بودن. حتماً برای خریدهای بعدی هم دوباره از بیبی لایف سفارش میدم 💜👶🏻
بلاخره باید یه تلنگر اساسی بهش بزنیالان باهاش برخورد کنی کارسازتر از وقتیه که ضررشو زده نمیتونی کاری ...
کاش از کسی ترس داشتن.نمیشه کسی هست که کارخودشو میکنه بارها گفتم .الانم داد وبیداد فقط تحویل میگیرم.مشاورهم درستش نکرد.چقدرتحمل دروغش سخته انگار دارم سکته میکنم
من خیلی دارم زجرمیکشم انقدراعتماد دارم .اینم مامانم هی گفت کجارفته تا حدس زدم بعد دیدم اره درسته.چق ...
متاسفم عزیزم. ولی همین صاف و صادق بودن خیلی وقتا میشه نقطه ضعف آدم اگر طرفش مثل خودش آدم حسابی نباشه و دقیقا از همینجاست که ضربه میخوره. یاد خودم افتادم منم همش دعا میکردم خدایا شوهرمو سر به راه کن زندگیم رو سامون بده یک ماه تمام با زبان روزه از خدا التماس میکردم یه هفته بعدش به طرز عجیب خیانتش برام رو شد و فهمیدم تمام این چند سال بازیم داده و از سادگیم سو استفاده کرده
بگو تو بخت و اقبال رفاه من نیسترفاه من تو کار و تلاش تو هستالبته آدمی که کور و کر باشه اینا براش فای ...
نداره واقعانداره.چون ازاول تو خونشون بود.خانوادش دنبال اینکاربودن مادرش بی راهه هست منم فقط این الگو بچه هام ناراحتم .ما خونوادگی خیلی برای تربیت بچه وقت میزاریم خیلی خیلی حساسم این شد زندگیم.همه میدونن کنارمن آدم شد حالا میگه تو حالیت نیست با دیپلم اومدی الان فوق داری من حالیم نیست.
امیدوارم که قدر بدونه. اما هر چند سخت ولی من متوجه شدم که کمتر مردی قدردان باشه. ما زن ها خیلی دلسوزی میکنیم و از خودگذشتگی میکنیم و اشتباهه. شما هم از این به بعد تمرکزت رو روی خودت بگذار اینطوری ایشونم براتون بیشتر براتون ارزش قائل میشه سازگاری و ازخودگذشتگی زیاد مدال افتخار نداره فقط مرد رو بی پرواتر میکنه