2777
2789
عنوان

دروغ همسر

144 بازدید | 28 پست

شوهرم دوروز شهردیگه رفت گفت واسه کار حالا فهمیدم واسه کلاس ارز دیجیتال رفته .چندسال پیش یک خونهفروخت تو بورس همش رفت.

چه جالب انقدر راحت دروغ میگه .داغونم ازخشم .من انقدرصاف و ساده.هنوز میپرسم دروغ داره میگه حالا تلگرام کامل چک کردم.معلومنیست چقدر پول کلاس داده.کاش یه انتقام سخت بشه گرفت .شماباشید چکارمیکنید

واقعا این چیزا خانمان سوزه از خیانت بنظرم بدترکاش بهش بگی بیخال شهحداقل طلا بخره

کاش خانوادها بچه هاشونو خوب تربیت میکردن ازهمون اول تو زندگی دنبال گنج بودن وقتی پدرمادر حامی باشه عقل نداشته باشه همینه.دلم میخواد این زندگی رو نابود کنم نمیخوام این الگو بچه هام باشه

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

حس خوبی نمیگیرم. پنهان کاری تو زمینه مالی مقدمه سایر پنهان کاری هاست. اعتماد رو از بین میبره. قرار نیست برای چیزای اینجوری دروغ تحویل بده. احتمالا خودخواه و خودشیفته ان و حرف باید حرف خودشون باشه و چون شما مخالفید مخفی کرده. حتما احساس خودتون رو بگید و مرز بگذارید

اموزش ارز دیجینال قرص که نیست تو دو روز کلاس اثر کنههمش تکرارو تجربه سپس هواست به اموالتون باشه چون ...

هواسم به چی باشه وقتی کسی حرف گوش نمیده.جزاینکه طلاق بگیرم

کاش خانوادها بچه هاشونو خوب تربیت میکردن ازهمون اول تو زندگی دنبال گنج بودن وقتی پدرمادر حامی باشه ع ...

متاسفانه سرش به سنگ میخوره ولی حامی به دادش میرسه هیچ وقت نمیتونه بفهمه خدا خودش بخير کنه

آخه یه شبه پول به دست نمیاد اینا همش بازی این چیزاس

حس خوبی نمیگیرم. پنهان کاری تو زمینه مالی مقدمه سایر پنهان کاری هاست. اعتماد رو از بین میبره. قرار ن ...

خوب من الان چندمیلیارد خونه رو ازدست دادم شماباشید مخالفت نمیکنید؟

اصلا پول بدرک اینی که آزارم میده دروغشه.انقدرخشمدارم دلم میخواد چاقو بگیرم برم تو خواب تیکه تیکش کنم باورت میشه ازخشم تو اتاق خوابم کاری نکنم .من انقدر ادم درستی هستم انقدرباصول زندگی پیش میرم چقدرصادقانه تلاش میکنم

متاسفانه سرش به سنگ میخوره ولی حامی به دادش میرسه هیچ وقت نمیتونه بفهمه خدا خودش بخير کنهآخه یه شبه ...

میگم پول تو زحمته نه اینه.کل حقوقم میره تو خونه یک هزاری پس انداز ندارم الان کارتم خالیه .چقدر ساده ام

پس دروغشو به روش بیار و خیلی قاطع باهاش برخورد کن که اگه ببینم دوباره دوباره شروع ب معامله کردی زندگ ...

بهش گفتم دروغ گفتی گفت هرجوردوست داری فکرکن.گفتم منم دروغ بگم میگه بگو مهم نیست.چقدردلم میخواد بهش ضربه بزنم حیف با آبرو هستم حیف بچه هام گناه دارن.کاش اززندگیم میتونستم پرتش کنم اونوقت ببینه کی خاطر خوام بود اما پایبند زندگیمبودم

میگم پول تو زحمته نه اینه.کل حقوقم میره تو خونه یک هزاری پس انداز ندارم الان کارتم خالیه .چقدر ساده ...

پس رویه اشتباهتو تغیر بده

حقوقتو پس انداز کن که همسرت مخارج زندگی بیفته گردنش و نذاره فکرش سمت ترید بره

پس رویه اشتباهتو تغیر بدهحقوقتو پس انداز کن که همسرت مخارج زندگی بیفته گردنش و نذاره فکرش سمت ترید ب ...

مهم نیست میره.اصلا اونش بدرک.دروغش من اذیت کرده .تو این کلاسا هرغلطی میکنن بعد۱۵سال ندونی شوهرت چکارمیکنه بهت دروغ بگه خیلی درده.

خوب من الان چندمیلیارد خونه رو ازدست دادم شماباشید مخالفت نمیکنید؟اصلا پول بدرک اینی که آزارم میده د ...

به هرحال رفتار ایشون رو ملاک قرار بدید. رفتارشون نشون داده نه درس گرفته نه انگار براش مهمه شما چه حسی دارید. ایشون احتمالا حتی صلاح خودشون رو هم تشخیص نمیدن و هیجانی رفتار میکنن. به هرحال زندگی مشترکه و نباید سرخود عمل کنن. شما هم تو زندگی هستید و حق دارید نظر بدید و به نظرتون احترام بگذارن. سرخود بودن زندگی آدم را به باد میده. بیشتر رنج شما هم از پنهان کاری میاد نگذارید عادت کنن. البته اگر ذاتا پنهان کار نباشن. همسر سابق منم پنهان کاری مالی داشت راحت دروغ میگفت سر مسائل جزئی. خیلی کوتاه اومدم ولی متاسفانه ذاتش خراب بود به جاهای دیگه هم کشید

بهش گفتم دروغ گفتی گفت هرجوردوست داری فکرکن.گفتم منم دروغ بگم میگه بگو مهم نیست.چقدردلم میخواد بهش ض ...

بلاخره باید یه تلنگر اساسی بهش بزنی

الان باهاش برخورد کنی کارسازتر از وقتیه که ضررشو زده نمیتونی کاریش کنی