2777
2789
عنوان

دروغ همسر

| مشاهده متن کامل بحث + 144 بازدید | 28 پست
به هرحال رفتار ایشون رو ملاک قرار بدید. رفتارشون نشون داده نه درس گرفته نه انگار براش مهمه شما چه حس ...

من خیلی دارم زجرمیکشم انقدراعتماد دارم .اینم مامانم هی گفت کجارفته تا حدس زدم بعد دیدم اره درسته.چقدر سرنماز گفتم کاش دروغ باشه.دعوا زندگی بچه هام خراب میشه اونا منو نقش بد میبینن ادم عاقل همیشه ته چاست اینم حکایت منه

میگم پول تو زحمته نه اینه.کل حقوقم میره تو خونه یک هزاری پس انداز ندارم الان کارتم خالیه .چقدر ساده ...

خدا به دلت صبر بده واقعا مرد نباید بی فکر باشه زن و بچشو نادیده بگیره

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

بلاخره باید یه تلنگر اساسی بهش بزنیالان باهاش برخورد کنی کارسازتر از وقتیه که ضررشو زده نمیتونی کاری ...

کاش از کسی ترس داشتن.نمیشه کسی هست که کارخودشو میکنه بارها گفتم .الانم داد وبیداد فقط تحویل میگیرم.مشاورهم درستش نکرد.چقدرتحمل دروغش سخته انگار دارم سکته میکنم

من خیلی دارم زجرمیکشم انقدراعتماد دارم .اینم مامانم هی گفت کجارفته تا حدس زدم بعد دیدم اره درسته.چق ...

متاسفم عزیزم. ولی همین صاف و صادق بودن خیلی وقتا میشه نقطه ضعف آدم اگر طرفش مثل خودش آدم حسابی نباشه و دقیقا از همینجاست که ضربه میخوره. یاد خودم افتادم منم همش دعا میکردم خدایا شوهرمو سر به راه کن زندگیم رو سامون بده یک ماه تمام با زبان روزه از خدا التماس میکردم یه هفته بعدش به طرز عجیب خیانتش برام رو شد و فهمیدم تمام این چند سال بازیم داده و از سادگیم سو استفاده کرده

مهم نیست میره.اصلا اونش بدرک.دروغش من اذیت کرده .تو این کلاسا هرغلطی میکنن بعد۱۵سال ندونی شوهرت چکار ...

اون که دیگه یه بحث جداس

زندگی با شک خوده برزخه

شما هنوز دلیل حال بدتو دقیق نمیدونی

نگاه مااینجوریه اون میگه برای رفاه شماتلاش میکنم .مگه قانع میشه

بگو تو بخت و اقبال رفاه من نیست

رفاه من تو کار و تلاش تو هست

البته آدمی که کور و کر باشه اینا براش فایده ای نداره

متاسفم عزیزم. ولی همین صاف و صادق بودن خیلی وقتا میشه نقطه ضعف آدم اگر طرفش مثل خودش آدم حسابی نباشه ...

چقدر اون لحظه سختی کشیدی.نمیدونم خوبی زیاد داره.اما منم خیلی خیلی خوبم براش هرچی رسیده ازمنه.اما قدرنمیدونه با دیپلم ازدواج کرد الان فوق لیسانس داره اصلا نمیدونست درس چیه .زندگی کار و پول همه خودم حامی بودم.آدم شده.اگر رو خودم انقدروقت میزاشتم بهتربود

بگو تو بخت و اقبال رفاه من نیسترفاه من تو کار و تلاش تو هستالبته آدمی که کور و کر باشه اینا براش فای ...

نداره واقعانداره.چون ازاول تو خونشون بود.خانوادش دنبال اینکاربودن مادرش بی راهه هست منم فقط این الگو بچه هام ناراحتم .ما خونوادگی خیلی برای تربیت بچه وقت میزاریم خیلی خیلی حساسم این شد زندگیم.همه میدونن کنارمن آدم شد حالا میگه تو حالیت نیست با دیپلم اومدی الان فوق داری من حالیم نیست.

نداره واقعانداره.چون ازاول تو خونشون بود.خانوادش دنبال اینکاربودن مادرش بی راهه هست منم فقط این الگو ...

چه مرد با تکبری. ولش کن بیخال باش

شما بچه هاتو جوری تربیت کن که دنبال این چیزا نرن و راه باباشون رو یاد نگیرن