2777
2789

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اره همون نرگس افضلی طورخدا بهم بگین دکترش چطوریه اخلاقش واینکه چطوری باید وقت بگیرم

عزیز دلم دکترش عالی 

یکی از بهترین سنوگرافیای مشهده هم اون هم مرادی هم طاهریان 

من ان تی رفتم پیشش باید حضوری وقت بگیری از ۱۱۸ آدرس مطبشو بگیر بعد صبح ساعت ۹ صبح باید اونجا باشی ک برات نوبت بزنه

باردار نیستمتیکر یک سالگی پسر قشنگم 😍😘
عزیز دلم دکترش عالی  یکی از بهترین سنوگرافیای مشهده هم اون هم مرادی هم طاهریان  من ان تی ...

مرادی دکترم گفت نری جدیدا پولکی شده و طاهریان تازگی ها انومالی انجام نمیده میخاسنم برم جای طاهریان ولی انجام نمیده دکترم افضلی رو بهم معرفی کرد ولی یکی تو همین نی نی سایت خیلی از اخلاقش بد گفنه بود 

مرادی دکترم گفت نری جدیدا پولکی شده و طاهریان تازگی ها انومالی انجام نمیده میخاسنم برم جای طاهریان و ...

طاهریان ک‌من ۳ ماه پیش رفتم قبول کرد انجام داد

چیکار ب اخلاق افضلی داری مگه میخوای باهاش زندگی‌کنی ی سنو انجام‌میده میری دیگه 

طاهریان ک‌من ۳ ماه پیش رفتم قبول کرد انجام داد چیکار ب اخلاق افضلی داری مگه میخوای باهاش زندگی‌کنی ...

خوب دکتر اول باید اخلاق داشته باشه که هر مشکلی بود سوالی داشتی بتونی ازش بپرسی حالاببینم میتونم جای افضلی وقت بگیرم میرم جای همین ممنون از شما

خوب دکتر اول باید اخلاق داشته باشه که هر مشکلی بود سوالی داشتی بتونی ازش بپرسی حالاببینم میتونم جای ...

گلم شما هیچی نگی خودش چک‌میکنه همه چیزو  نیازی نیست بپرسی 

کارشونو بلدن 😁

سلام ای کاش یکی اینجا سر بزنه میگم دکتر افضلی تو ان تی احتمال پسر بهم داد چند درصد میشه درست باشه؟به شما نگفت

اتفاق خوووب لططفا بیفت🙏خدایا شکرت که ۹۹/۹/۹ خووبترین اتفاق زندگیم افتاد🙏آقا پسرم سالم بیا بغلم و زندگیمونو آبی کن🙏
سلام ای کاش یکی اینجا سر بزنه میگم دکتر افضلی تو ان تی احتمال پسر بهم داد چند درصد میشه درست باشه؟به ...

راسته میگن خیلی بداخلاقه؟

جوجه میشه محکم بچسبی ب دل و روده مامان 😍❤️ آخه باید بیای حتماااااااا