2777
2789
عنوان

HBD🎂🐈‍⬛

111 بازدید | 22 پست

امروز تولدمه :) 🎂🤍

یه سال دیگه هم گذشت و من یه عالمه چیز تجربه کردم؛

خندیدم، گریه کردم، خسته شدم، دوباره بلند شدم و ادامه دادم.

امسال یه حس عجیب و قشنگ دارم، چون فقط یه سال بزرگ تر نشدم، وارد یه فصل جدید از زندگیم هم شدم؛

دبیرستان، آدمهای جدید، درسهای سخت تر و یه عالمه رویا که امیدوارم کم کم بهشون برسم.

یکی از بزرگ ترین آرزوهام برای این سال، اینه که با تمام تلاشم برای کنکور پیش برم و آخرش به نتیجهای که همیشه توی ذهنم ساختم برسم.

امیدوارم یه روزی بشینم و با لبخند به تمام این شبهای درس خوندن، خستگیها و استرسها نگاه کنم و بگم:

«ارزشش رو داشت.»

برای سال جدید زندگیم، آرامش میخوام، حال خوب میخوام، آدمهای خوب میخوام و کلی دلیل برای افتخار کردن به خودم.

تولدم مبارک. 🥹🎂

امیدوارم این سال، همون سالی باشه که یک قدم بزرگ تر به رویاهای کنکوریم نزدیک می شم. 📚🤍

_شب اول ۱۶ سالگی

نصیحتی چیزی ؟🥲

Dear future me, don’t give up. The white coat is waiting🩺🤍•تاپیک های قبل شهریور ۴۰۵ رو گردن نمیگیرم•

تولدت مبارککککک💕۳ مهری؟

رفیق صمیمی من ۳ مهره

یادآوری کنین برم درسامو بخونمممم اگه درس نخونم به چیزی که میخوام نمیرسم💔 لطفا لایک و ریپلای کنین، اعلان جدید میبینم ذوق زده میشم😂💕یه دختر بی آزار و مهربونم به شرط اینکه رو مخم راه نری🗿 حالا اون خانوم گلی که تا اینجای امضامو خوندی میشه لطفا دعا کنی رشته ای که میخوام رو قبول شم؟:)

دخترا من تو این چند سال کلی برای مربی و برنامه‌های مختلف هزینه کردم ولی هیچ‌وقت نتیجه‌ای که میخواستم نگرفتم.

یکی از دوستام فیتامین رو معرفی کرد و الان بعد از ۶ ماه واقعاً تغییر رو حس میکنم، حتی اطرافیانم هم متوجه شدن 😅

خوبیش اینه که هم تو خونه میشه تمرین کرد هم باشگاه. گفتم اینجا معرفی کنم شاید به دردتون بخوره ❤️

تولدت مبارککککک💕۳ مهری؟رفیق صمیمی من ۳ مهره

مرسیییی قشنگم

آرههه

تولدش مبارک💗

Dear future me, don’t give up. The white coat is waiting🩺🤍•تاپیک های قبل شهریور ۴۰۵ رو گردن نمیگیرم•

تولدت مبارککک ایشالله موفق بشی عزیزممم به هر آرزویی داری برسی از ته قلبم اینو کفتم💅🩷

و نصیحت عاشق نشو وابسته نشو و با پسرای لاشی هیچوقت وارد رابطه نشو. و حواست به درست باشه واقعا لطفا عاشق نشو دردش از تصادف بیشترهع🫠🥲

وطن عشق من هموطن جان من:)

دوغوم گونون کوتلو اولسون تبریز قیزی😍🎈🎈🎈🎉🎉🎊🎊🎊🎁🎁🎁

باشیان دولانیم 🫂🥲

تولدت مبارک عزیزم🩷✨

سعی کن از لحظه به لحظه ی زندگیت لذت ببری

زبان انگلیسی رو خووب بخون

با هرکسی دوست نشو سعی کن یه شناخت کلی ازش پیدا کنی

به حس شیشمت اعتماد کن و اگه نسبت به یه نفر حس خوبی نداری دوری کن ازش

مرسیییی قشنگمآرهههتولدش مبارک💗

خواهش💋

یادآوری کنین برم درسامو بخونمممم اگه درس نخونم به چیزی که میخوام نمیرسم💔 لطفا لایک و ریپلای کنین، اعلان جدید میبینم ذوق زده میشم😂💕یه دختر بی آزار و مهربونم به شرط اینکه رو مخم راه نری🗿 حالا اون خانوم گلی که تا اینجای امضامو خوندی میشه لطفا دعا کنی رشته ای که میخوام رو قبول شم؟:)

مبارک باشه🥰🥰❤️❤️هزار ساله بشیان شاءالله پول پارو کنیتنت سالم و لبت خندون باشه

مرسی دورت بگردم

همچنین برای خودت🥲🫂