2777
2789
عنوان

HBD🎂🐈‍⬛

111 بازدید | 22 پست

امروز تولدمه :) 🎂🤍

یه سال دیگه هم گذشت و من یه عالمه چیز تجربه کردم؛

خندیدم، گریه کردم، خسته شدم، دوباره بلند شدم و ادامه دادم.

امسال یه حس عجیب و قشنگ دارم، چون فقط یه سال بزرگ تر نشدم، وارد یه فصل جدید از زندگیم هم شدم؛

دبیرستان، آدمهای جدید، درسهای سخت تر و یه عالمه رویا که امیدوارم کم کم بهشون برسم.

یکی از بزرگ ترین آرزوهام برای این سال، اینه که با تمام تلاشم برای کنکور پیش برم و آخرش به نتیجهای که همیشه توی ذهنم ساختم برسم.

امیدوارم یه روزی بشینم و با لبخند به تمام این شبهای درس خوندن، خستگیها و استرسها نگاه کنم و بگم:

«ارزشش رو داشت.»

برای سال جدید زندگیم، آرامش میخوام، حال خوب میخوام، آدمهای خوب میخوام و کلی دلیل برای افتخار کردن به خودم.

تولدم مبارک. 🥹🎂

امیدوارم این سال، همون سالی باشه که یک قدم بزرگ تر به رویاهای کنکوریم نزدیک می شم. 📚🤍

_شب اول ۱۶ سالگی

نصیحتی چیزی ؟🥲

Dear future me, don’t give up. The white coat is waiting🩺🤍•تاپیک های قبل شهریور ۴۰۵ رو گردن نمیگیرم•

تولدت مبارککککک💕۳ مهری؟

رفیق صمیمی من ۳ مهره

یادآوری کنین برم درسامو بخونمممم اگه درس نخونم به چیزی که میخوام نمیرسم💔 لطفا لایک و ریپلای کنین، اعلان جدید میبینم ذوق زده میشم😂💕یه دختر بی آزار و مهربونم به شرط اینکه رو مخم راه نری🗿 حالا اون خانوم گلی که تا اینجای امضامو خوندی میشه لطفا دعا کنی رشته ای که میخوام رو قبول شم؟:)

من برای دخترم که امسال کنکوریه خیلی آکادمی‌ها رو بررسی کردم، آکادمی مهر رو هم دیدم، چیزی که برام جالب بود تعداد زیاد رتبه‌های برترشه. ظاهراً رکورددار بیشترین تعداد رتبه‌های برتر کشوره.

گفتم اینجا هم معرفی کنم شاید به درد مامان‌هایی بخوره که بچه‌شون کنکوریه 🌱

mehredu.com

تولدت مبارککککک💕۳ مهری؟رفیق صمیمی من ۳ مهره

مرسیییی قشنگم

آرههه

تولدش مبارک💗

Dear future me, don’t give up. The white coat is waiting🩺🤍•تاپیک های قبل شهریور ۴۰۵ رو گردن نمیگیرم•

تولدت مبارککک ایشالله موفق بشی عزیزممم به هر آرزویی داری برسی از ته قلبم اینو کفتم💅🩷

و نصیحت عاشق نشو وابسته نشو و با پسرای لاشی هیچوقت وارد رابطه نشو. و حواست به درست باشه واقعا لطفا عاشق نشو دردش از تصادف بیشترهع🫠🥲

وطن عشق من هموطن جان من:)

دوغوم گونون کوتلو اولسون تبریز قیزی😍🎈🎈🎈🎉🎉🎊🎊🎊🎁🎁🎁

باشیان دولانیم 🫂🥲

تولدت مبارک عزیزم🩷✨

سعی کن از لحظه به لحظه ی زندگیت لذت ببری

زبان انگلیسی رو خووب بخون

با هرکسی دوست نشو سعی کن یه شناخت کلی ازش پیدا کنی

به حس شیشمت اعتماد کن و اگه نسبت به یه نفر حس خوبی نداری دوری کن ازش

مرسیییی قشنگمآرهههتولدش مبارک💗

خواهش💋

یادآوری کنین برم درسامو بخونمممم اگه درس نخونم به چیزی که میخوام نمیرسم💔 لطفا لایک و ریپلای کنین، اعلان جدید میبینم ذوق زده میشم😂💕یه دختر بی آزار و مهربونم به شرط اینکه رو مخم راه نری🗿 حالا اون خانوم گلی که تا اینجای امضامو خوندی میشه لطفا دعا کنی رشته ای که میخوام رو قبول شم؟:)

مبارک باشه🥰🥰❤️❤️هزار ساله بشیان شاءالله پول پارو کنیتنت سالم و لبت خندون باشه

مرسی دورت بگردم

همچنین برای خودت🥲🫂