2777
2789
عنوان

مادر سمی

73 بازدید | 18 پست

مادرم بشدت سمی هست یعنی از صب میشینه فک میکنه با ی زنگ زدن همه رو میریزه بهم

حالا چ بچه هاش چ عمه و خاله و زندایی و....

یعنی انقدر ک هر کس رسید ازش شکایت کرد پیشمون و خجالت کشیدیم و مردیم

اما چند سالیه بشدت با بچه هاش هم کنتاک شده

هر چی پیرتر میشه متوقع تر میشه

خیلی طلبکار شده و حتی اگ یکیمون ی شب رفت شام خونش حتما تا نیاد نخوره آروم نمیشه

بعد ما اگ بریم خب تکی یا نهایتا یکی دوتامون میریم چون خانواده پرجمعیت هستیم نمیشه همه با هم

ولی وقتی میخواد بیاد زنگ میزنه همه رو از طرف خودش دعوت میکته

منکه مدتیه دیگه شام ناهار نمیرم انگار حس میکنیم فک میکنه اگ بریم تیغش میزنیم

قبلا اینطوری نبود ب این شدت نبود البته

کاش البته همه چیز فقط بحث خوردن و مالی بود خودمون رو قانع میکردیم ک خب چون خیلی گرونیه نمیتونه البته ک از نظر درامد فول و خونه بزرگ ماشین و کلییییی طلا کلیییی وسیله خونه داره ک بگم ضعیفه نیس

و هر چند وقت ی بار وام میگیره طلا میگیره بشدتم اهل مسافرته مدام زنانه کربلا مکه مشهد

بابام بیچاره حریفش نمیشه و واقعا تو زندگی باهاش دیگه رد داده

اما ما هم نمیکشیم خیلی از شوهرامون سرکوفت میشنویم یعنی حتی شوهر من رفته مکانیکی محله مادرم دل مکانیکی انقدر پر بوده ازش کلی درد و دل کرده

واقعا باید چیکار کرد

ن قهر کردن فایده داره مدتی کل بچه ها باهاش قهر کردیم،مدتی رابطه رو کم کردیم،مدتی ب حرفاش کم توجهی کردیم و جواب نگرفتیم

کافیه با یکیمون بحثش بشه زنگ میزنه ب خانواده شوهر بد ما دختراش رو میگه مادرشوهر خواهرم گفته بود من ندیدم مادری زنگ بزنه ب مادرشوهر ک شکایت دخترش بکنه

واقعا سرافکندمون کرده

دکتر اعصابم بردیم فایده نداشته

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

جالبه گله های مکانیکی دیگه چی بوده

مثلا سر صدا ک میکردن بالاخره شغلشون خب سروصدا داره

همسایه ها تذکر میدن ک مثلا تو ظهر صدا ندین اینا

اما مادرم رفته فحش داده جیغ زده نفرین کرده

یعنی شایدم حق باهاش بوده ها طریقه گفتن اصلا بلد نیس همیشه همه جا فحش و نفرین کارشو جلو برده و میبره

حق داری واقعا درست بشو نیستن

نه میدونیم ک نمیشه داییام و خالم هم همینن حالا دوز کمتر بیشترک جس میکنم مادرم بدتر از همه است

ولی آرزومون شده بمیره ک دیگ اینطوری نکنه

یعنی مدام داره بین بچه هاش حرف ببر بیار میکنه

خداروشکر جدیدا عاقل شدیم تا چیزی میگه میگیم خب قط کن یا بزار تا زنگ بزن ب طرف مقابلم بگم چرا اینو گفتی می افته ب ماست مالی

نه میدونیم ک نمیشه داییام و خالم هم همینن حالا دوز کمتر بیشترک جس میکنم مادرم بدتر از همه استولی آرز ...

چ حوصله ای داره بگو زن عاقل باش احترام برات خودت نگ دار یعنی چی هی حرف و حدیث پشت ادم همه رو بهم بزنی ک چیی بگو بی عزت خودت میشی دیگ سنی داری جوری رفتار کن همه احترامتو نگ دارن ولی میدونم هیچ کدوم اثر نداره واقعا سخته خدا صبر بده بهتون و توان

به مادر شوهر زنگ میزنهوااااایاین دیگه رد داده عجییییب

اره برا من البته شماره مادرشوهرمو پیدا نکرد ب پدرشوهرم زنگ زد🤣🤣 ی خواهرمم از اول پدرشوهر مادرشوهر نداشت ب جاریش میزنه

دیگه بقیه رو ب مادرشوهر میزنه لج کنه ب خواهرشوار میزنه

امروز منو تهدید کرد ب مادرشوهرت زنگ میزنم گفتم بزن همه میدونن تو روانی ای

ولی الان تو دلم انگار چنگ میزنن خیلی منتظر بودم ببینم مادرشوهرم ب شوهرم زنگ میزنه ک نزد

البته ی اخلاقی دارن اونا زود زنگ نمیزنن ممکنه زده باشه بزارن وقتی شوهرمو دیدن بگن ب خودمک اصلا نمیگن

اره برا من البته شماره مادرشوهرمو پیدا نکرد ب پدرشوهرم زنگ زد🤣🤣 ی خواهرمم از اول پدرشوهر مادرشوهر ...

ولی خداییش خیلی زشته

آدم با آبروی بچه ش بازی کنه

هرچی هست تو خودتون باشه

بازم شکر خانواده همسر سواستفاده نمیکنن

امیدوارم البته

چ حوصله ای داره بگو زن عاقل باش احترام برات خودت نگ دار یعنی چی هی حرف و حدیث پشت ادم همه رو بهم بزن ...

اصلا انگار میشینه تنهایی نقشه میکشه ب کی زنگ بزنه چی بگه

تا الان ب هزار روش بهش گفتیم این کارو نکن و نفهمیده اصلا قبول نداره حق رو ب خودش میده

کاش سواد تلفن زدن نداشت کاش موبایل نمیتونست دستش بگیره حضوری کمتر میتونه آسیب بزنه چون پاهاش درد میکنه و سنش بالاس نمیتونه بره