2777
2789
عنوان

زیاد غذا میخورم😢

154 بازدید | 12 پست

یه راهکار بذین برا بسته شدن اشتهاااا

نمیخام چاق شممم

ولی عاشقغذا خوردنممم

۵۸ بودم قبل عید الان ۶۲ واای

بگین مثمن شمام عاشق غذایین؟؟؟ رعایت میکنین؟؟؟😂

من برای دخترم که امسال کنکوریه خیلی آکادمی‌ها رو بررسی کردم، آکادمی مهر رو هم دیدم، چیزی که برام جالب بود تعداد زیاد رتبه‌های برترشه. ظاهراً رکورددار بیشترین تعداد رتبه‌های برتر کشوره.

گفتم اینجا هم معرفی کنم شاید به درد مامان‌هایی بخوره که بچه‌شون کنکوریه 🌱

mehredu.com

هیکلتو خراب نکن 58 عالیه حیف واقعا من کلی گشنگی میکشم ولی نذاشتم به 60 برسم

نمیشه الان بچه هام خونه مادرم بودن اومدن دیدم مامانم یکمی شیرینی خونگی و پیتزا برام فرستااد با اینکه سیر بودم خوردم والان دارم میمیرم از عذاب وجدان😢😂

من برعکس شمام اکثر غذاها برام خوشمزه نیست اصلا دلم نمیخواد بخورم غمم میگیره فقط کباب و پیتزا اینا دوس دارم .که خب همش نمیتونم بخورم .

۵۵ کیلو بودم شدم ۵۰ کیلو هرپفعه میام خودمو بکشم عادت کنم یکم غذا بیشتر بخورم مریض میشم ریده میشه داخل رژیمم

منم قبل ازدواجم بودم ۳۷ کیلو هیچییی نمیخوردمااشوهرم چون با اشتها غذا میخورد منم شدم مثه این ای کاش ن ...

منم مجردم کلا پدر مادرمم تو مجردی لاغر بودن الان خوبن نه چاقن نه لاغر

من برعکس شمام اکثر غذاها برام خوشمزه نیست اصلا دلم نمیخواد بخورم غمم میگیره فقط کباب و پیتزا اینا دو ...

منم قبل ازدواجم بودم ۳۷ کیلو هیچییی نمیخوردماا

شوهرم چون با اشتها غذا میخورد منم شدم مثه این ای کاش نمیشدم

من هرچی میخورم چاق نمیشم کاش ی کیلو چاق میشدم حراقل

یه عدد اشرف

اشرف مخلوقات🚶

میدونید مهمترین عضو بدن بعد از مغز و قلب چیه؟بله کتف،کافیه بدونید چطور ازش استفاده کنید،اون بهترین میزبان برای چیزاییه که باعث ناراحتیتون میشه،خلاصه که..بگیرید بهش😎

سیسی وقتی ۴۰ کیلو باشی اشرف مخلوقات نیستی ک بدبخت مخلوقاتی

قدت چنده؟

چی بگم والا سیسی چهار کیلو میخوام کم کنم ارادشو ندارم،میگم حیف چیزای خوشمزه که آدم نخوره

میدونید مهمترین عضو بدن بعد از مغز و قلب چیه؟بله کتف،کافیه بدونید چطور ازش استفاده کنید،اون بهترین میزبان برای چیزاییه که باعث ناراحتیتون میشه،خلاصه که..بگیرید بهش😎