2777
2789
عنوان

غم غربت

| مشاهده متن کامل بحث + 3337 بازدید | 60 پست
چجوری ببرمش.پسرم نارس به دنیا اومده خیلی کوچیکه.میترسم سر بخوره از دستم.

من هنوز بچه ام به دنیا نیومده ولی از خواهرزاده ام که میبردیمش حموم یادمه خواهرم با لباس میشینه تو حموم پارچه میندازه رو پاش سر بچه پایین باشه اروم میشورتش. بعدم خشکش کن بیارش بیرون. اگر شوهرت باشه که بیرون بگیرتش که چه بهتر. یه دوشم خودت میگیری میای بیرون

سرتو‌با بچه گرم کن. آروم آروم راه میوفتی 

براش با حوصله غذا درست کن حالا تا جمعه مادرت میاد باهاش بچه رو حموم بده خودت حمومش کن تا کمی راه بیوفته 

منم با بچه ۲ ماهه تو غربت بودم 

با همسایه ها آشنا شدم 

با کیک پختن سرمو‌گرم کردم 

منم هیچی بلد نبودم 

زیر صفر 

ولی الان ۸ ساله تو این بیابون بی آب و علف موندم 

آشپزی شدم واسه خودم 

روييده در من جوانه اي از خدا  

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چجوری ببرمش.پسرم نارس به دنیا اومده خیلی کوچیکه.میترسم سر بخوره از دستم.

نه عزیزم به خودت تلقین نکن.. 

من شوهرم رو پاهاش پارچه نرم میندازه.. پسرمو اروم میشوره.. منم ازینور هواشو دارم.. 

مگه بچه چقد حموم میخواد.. نهااایت ی رب

سزیع بشور بیار بیرون.. 

سخت نگیر یادمیگیری

ناراحت نباش گلم هم یاد میگیری هم عادت میکنی.من چندروز بعد عروسیم اومدم یه شهری که 12 ساعت با شهر بابام اینا فاصله داره.22 سالم بود و اشپزی و کلا خونه داریم ضعیف ولی کم کم راه افتادم.واسه سرگرمی تا تونستم فیلم دیدم و مطالعه کردم.یه مدت بعد رفتم کلاس زبان.بعدشم نشستم برا ارشد خوندم و قبولم شدم.حالا شما بچه داری ماشاالله کلی از وقتت میگیره بقیه شم فیلم ببین و مطالعه کن.شبام که گرمای هوا کمتر میشه برید بیرون هواخوری.من میگی انقد اطلاعات عمومیم بالارفته سر مطالعه و سرچ کردن که لقبم شده همه چی دان! اگرم بچه ت آرومه میتونی کارهنری یاد بگیری

مرو راهی که با ریگی بلغزی            مشو بیدی که با بادی بلرزی تو را قدر و تو را قیمت، گران است        مکن کاری که یک ارزن نیرزی...

من از 18 سالگی تو غربت بودم الانم کیلومترها دورم

غربت سخته ولی ادمو میسازه شما مادر یک بچه هستین وابستگی رو بذارین کنار برا خودتون سرگرمی جور کنین برید سر کار یا کلاس خاصی برین بچه رو بذارین مهدکودک اگر رانندگی بلدین با ماشین برین بیرون 

باید مستقل بشین به خازر خودتون و فرزندتون

با یک کارت کتابخانه بیش از یک گواهینامه رانندگی می توانید به جلو حرکت کنید

ببین گلم من از ۲سال پیش اومدم شهر غریب همه تهرانن اتفاقا خیلی واسمون بهتره اثاث کشی تنها بودم  مریضی تنها بودم الانم که باردارم شاید تا اخر عمرم اینجا باشیم ولی من اینجارو ترجیح میدم چون دلم خوشه ،،غریبی نکن خدا هست عزیزم 

دخترم دنیای من♥️
من الان ۳ساله ازدواج کردم واومدم غربت والان که باردارم ۴ماه نرفتم پیش خانواده بالاخره سختی داره زند ...

منم قراره برم غربت

گلوله نمی دانست...تفنگ نمی دانست...شکارچی نمیدانست...پرنده داشت برای جوجه هایش غذا می برد...خدا که می دانست....نمی دانست؟😔

عزیزم منم غریبم بخاطر عشقی که ب همسرم داشتم بهش جواب مثبت دادم اومدم یه شهر کوچیک کویری خانواده همسرم هستن اما منو دوست ندارن😢گاهی انقدر دلتنگ میشم  و گریه میکنم که چشمام درد میگیرن خیلی دلم میگیره ولی خب چاره چیه باید بسازیم. همه وقتمو با دخترم سر میکنم همسرم ۶.۵ صب تا ۶.۵ عصر سرکاره. تازگی گواهینامم رو گرفتم ک برم بیرون و کمی بگردم الان ۲ سال و خورده ایه اینجام😔😔😔