2777
2789
عنوان

غم غربت

| مشاهده متن کامل بحث + 3337 بازدید | 60 پست
بنظرت دیگه وقتش نشده یکم محکم باشی و روی پای خودت بایستی؟

شما تصور کن من رشت بودم دور تا دورم سرسبزی.الان اومدم کویر سمنان.افسرده شدم.من هرروز دوساعت بچه رو میذاشتم پیش مامانمو میرفتم پیاده روی اما امروز تا کوچه پایین بچه رو بغل کردم که برم برا صبحانم یک نونه تازه بگیرم انقدر پسرم چنگم زدو روسریمو موهامو کشیدو دست و پا زد که اومدم خونه

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چند ساله که غربتم،از وقتی ازدواج کردم. البته مشکل اب و هوا ندارم ولی بچه ام کوچیکه الانم استراحت مطلق شدم

عادت میکنی یاد میگیری از پس کارات بربیای. فقط نشین دایم به خودت غر بزن

قدر ساعتهایی که با خانوادتی رو هم بهتر میدونی کم کم

الهی دورت بگردم 

عزیزم 

برو حموم. تشت. و آب ولرم کن 

کولر خونه هم خاموش کن ک از حموم آوردیش سرما بهش نخوره 

میری حموم تو تشت یه کاسه هم میزاری 

۴ زانو میشینی رو حمام ک کامل مسلط باشی 

قبلش زمینو. و پاهاتو خوب بشور. ک عرقی نباشه پاهات 

آب گرم هم میریزی ک پاهات سر دنباشه 

آب گرم تو‌حمام باز برتر ک حموم کمی گرم بشه

لباساشو  در بیار آروم  همه رو   آب تشت رو‌تست کن ک زیادی گرم نباشه 

بعد آروم رو تنش آب بریز 

آب بریز 

بعد شامپو بدن بزن و آب بریز 

بعدبچه رو دور کن جوری ک صورتش رو. به پایینه

بعد شامپو بزن سرشو بشور 

بعد آب با کاسه سری بریز رو سرش 

فقط باید سری بریزی نه یواش 

بعد بپیچ تو حوله و لباس تنش کن 

روييده در من جوانه اي از خدا  
شما تصور کن من رشت بودم دور تا دورم سرسبزی.الان اومدم کویر سمنان.افسرده شدم.من هرروز دوساعت بچه رو م ...

وای خدای من. امی شهر شینی 

الان خوزستانم 

از گیلان به خوزستان😭

شما تصور کن من رشت بودم دور تا دورم سرسبزی.الان اومدم کویر سمنان.افسرده شدم.من هرروز دوساعت بچه رو م ...

آخی عزیزم ناراحت شدم ولی تحمل کن خودتو سرگرم کن با خانم همکارای همسرت دوست شو باهاشون رفت وآمد کن منم مثل تو غریبم خیلی سخت گذشت تا عادت کنم ولی شد والان احساس میکنم نیاز بود سختی بکشم تا قوی ترشم

خدایا شکرت 
چند ساله که غربتم،از وقتی ازدواج کردم. البته مشکل اب و هوا ندارم ولی بچه ام کوچیکه الانم استراحت مطل ...

آدم بزرگ میشه. فقط باید به جای غر زدن به خودت دنبال حل مشکلاتت باشی وگرنه زندگی رو به کام خودت وشوهرت تلخ میکنی

ما گیلانیا.  واقعا از اون شرایط مییاییم تو بیابون حالمونو جز خودمون نمی دونیم درک کنیم 

اگه از رشت به کرج یا تبریز 

یا همدان میرفت. باز بهتر بود 

اون همه درخت و جنگل و دریا و کوه 

بیاییم یه جا ک حتی شبها نمیشه رفت بیرون 

واقعا سخته 

بخدا اسمش غربته من تهران بودم کلی فامیل دو رو ورم فقط فضولی بلد بودن الان تو سال یه بار خونوادم میان دوبارم ما میریم با شوهرم میرم میام همه هم طاقتو صبرمو مثال میزنن اتفاقا اینطوری بهتره کسی از زندگیم چیزی نمیدونه خودممو شوهرم،،خونواده رو ول کن عزیزن جای خودشون شما خودتون خونواده اید و شما باید روحیه به همسر و بچتون بدید ما زمینی تا تهران ۲۴ساعت فاصله داریم هوایی ۲ساعت،بخدا با شرایط سخت مالی و صفر اومدیم حتی وسایلمونم نبود اول،کم کم اوردیم وسایلا رو روزی که اثاثم رسید ظهر تابستون دوسال پیش بود تو گرما اینجاهم شهر جنوبی حتی پول کارگرم نداشتیم دوتایی اون همه مبلو وسایلو اوردیم بالا یعنی گریم میگرفت به خال خودمون ولی تا شوهرم میومد لبخند میزدم به زور ،تا دوهفته نمیتونستم از بدن درد خم بشم،،ولی خداروشکر الان وضعمون بهتر شده انقدر به شوهرم اعتماد به نفس دادم که الان خودش میگه تو سرد میشدی نمیشد بمونیم،،،گریه نکن زشته تو خودت مادر شدی به خدا نزدیک شو خودتو با نینیت سرگرم کن حالا وایستا زمستون برسه تو  زمستونا شهرای گرم بهشت میشه ،،خدا بیشتر میتونه کمکت کنه یا مادرت؟؟!!!!

دخترم دنیای من♥️