2777
2789
عنوان

شپش دیدم

| مشاهده متن کامل بحث + 539 بازدید | 66 پست

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

خواهرم درمان نمیشه منم مجبور بشم بخاطر همسرم یا هر چی

عزیزم فقط و فقط برید حمام سشوار داغ بعدش شونه زیرتم پارچه سفید بزرگ بنداز ببین میریزن پایین همش موهاتون شونه کنید و بعد با اتوی مو موهاتون رو اتو کنید سر دو سه روز یا نهایتا یه هفته همه شون میمیرن اتو تخماشونو میسوزونه

هر بار رفتید حمام این کارو کنید حتی اگه پر باسه سرتون همه میمیرن شامپو اینا زمان بره تنها راهش اینه من دخترام نو استخر گرفتن چند بار اینطوری از بین بردمشون

هیچ ورزشی برای قلب بهتر از خم شدن و گرفتن دست افتادگان نیست   جان هولمز

باید اینجوری بگم از شانسمم خونشونم الانم زیاد میگیرم 😭😭😭

عزیرم، چند سالته ؟ شپش از کثیفی نیست واقعا، یه فصل هایی شیوع پیدا میکنه، خواهرت کار بدی میکنه که بهداشت رعایت نمیکنه، اما شپش اتفاقا زیاد بری حموم، هم بیشتر میشه، به خصوص توی رطوبت، راه چاره ای هم نداره واقعا، من گرفتم، پسرم هم گرفت، هر کاری کردم، از سرش نرفت، موهای فر قشنگش رو از ته زدم🥲 اما چیز خیلی بدی نیست ، فقط به نظرم موهاتو کوتاه کنید، سریع تر درمان میشه، وگرنه زمان میبره. خیلی خودتو نگران نکن. من این مسیر رو طی کردم، سخته ، اما کلی خندیدم😊

✨با یاد بهرام بیضایی بزرگ، اسم فامیل خویش را از ایشان وام گرفتم✨زنی هستم در آستانه ی چهل سالگی✨اگر کمتر از سی سال دارید سعی کنید با من وارد بحث نشید. مرسی از شما😉از سال نود و شش اینجام✨
برا یه حموم چرا همش نفرین میکنی خاهرت روبزرگتری نصیحتش کن کمکش کنبا نفرین نفرین اول خودت بدبخت میشی ...

چن بار گفتم میدونی؟ جایی رسیده که هسمرمگفته تو بگی دیگه نه من نه تو گوش نمیده خودشم میشینه به بابام میگه ابجیم هی اینجوری میگه بابامم میگه خودتی هرچی به این میگی من چیکار کنم بنظرت؟

چن بار گفتم میدونی؟ جایی رسیده که هسمرمگفته تو بگی دیگه نه من نه تو گوش نمیده خودشم میشینه به بابام ...

ببر مشاوره ببین دلیلش چیه

مگه میشه بگی حموم برو بگه ن !!!!

اقایون سایت درخواست ندید

ممنونم حتما این کارو میکنم ممنون

ببین راهش فقط اتوی مو هست من دخترم یه بارم از مدرسه گرفت چند روزه همش بردمش حموم و سشوار بعدم اتو

هیچ ورزشی برای قلب بهتر از خم شدن و گرفتن دست افتادگان نیست   جان هولمز

عزیرم، چند سالته ؟ شپش از کثیفی نیست واقعا، یه فصل هایی شیوع پیدا میکنه، خواهرت کار بدی میکنه که بهد ...

میدونم عزیزم همسرم چون حساسه بعدم به خواهرم که گرفته بود گفتم بیا پول بده شامپو بخر گفت اون زمان ۱۳۰ بود رفت رژ گرفت یا نت گرفت با دوستاش حرف زد اون واجب بود یا شامپو؟

ببر مشاوره ببین دلیلش چیه مگه میشه بگی حموم برو بگه ن !!!!

ببخشید اینو میگم اما پریود میشه ببخشید ها باشلوار خونی میگرده و روش بهداشتی میگیره دیگه زیر لباس نمیپوشه چی بگم دیگه بهش زبونم پوسیده