2777
2789
عنوان

شپش دیدم

| مشاهده متن کامل بحث + 539 بازدید | 66 پست
میدونم عزیزم همسرم چون حساسه بعدم به خواهرم که گرفته بود گفتم بیا پول بده شامپو بخر گفت اون زمان ۱۳۰ ...

راس میگی..حالا منم رفتم. خونه خاله ام، پسرم اونجا موند که من برم آرایشگاه، پسرم اون زمان چهار ساله بود..خلاصه ، گرفت، اعصابم واقعا خرد شد..اما نمیشه رفت و آمد نکرد..آدم نمیدونه، اطرافش کیا چه مریضی هایی دارن. خاله یک من هم واقعا آدم تمییزیه، اما دخترش تو مدرسه دچار شده بود، ببین، من حشره ه کش هم به موهام زدم، راستش تغییر نکرد، انواع شامپو گرفتم، مامانم موهامو دونه دونه چک کرد..اما طول کشید تا ریشه کن شد.. انشالله برا شما زودتر بشه، اما به نظرم، اگر همسرت چیزی نمیگه، برو کوتاه کن، راحت شی، یه شامپو بزن، عروسی رو بگذرونم، بعد برو کوتاه کن🥲

✨با یاد بهرام بیضایی بزرگ، اسم فامیل خویش را از ایشان وام گرفتم✨زنی هستم در آستانه ی چهل سالگی✨اگر کمتر از سی سال دارید سعی کنید با من وارد بحث نشید. مرسی از شما😉از سال نود و شش اینجام✨

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

ممنونم قشنگم خدا پسرتو برات حفظ کنه ❤️❤️❤️

الهی فدات شم. نگفتی چندساله ای؟

✨با یاد بهرام بیضایی بزرگ، اسم فامیل خویش را از ایشان وام گرفتم✨زنی هستم در آستانه ی چهل سالگی✨اگر کمتر از سی سال دارید سعی کنید با من وارد بحث نشید. مرسی از شما😉از سال نود و شش اینجام✨
من ۲۴ سالمه عزیزم

الهی، خب کوچولویی😊 نگران نباش،عزیزم. جشن رو هم برو. بی فکری نیست..چون سرتو که نمیخوای بچسبونی به دیگران..همسرت هم متوجه نمیشه، مردا تو این چیزها نیست، امروز درمان رو شروع کنم، میره به امید خدا. فقط کمی زمان میبره اگر کوتاه نکنید. شامپوش هم قیمتی نداره، تا جایی که یادمه، ارزون بود.

الهی، خب کوچولویی😊 نگران نباش،عزیزم. جشن رو هم برو. بی فکری نیست..چون سرتو که نمیخوای بچسبونی به دی ...

ممنونم عزیزم قربونت برم که بهم امیدواری دادی ❤️❤️❤️❤️❤️