2777
2789
عنوان

عالم ذر

| مشاهده متن کامل بحث + 328 بازدید | 43 پست

من برای دخترم که امسال کنکوریه خیلی آکادمی‌ها رو بررسی کردم، آکادمی مهر رو هم دیدم، چیزی که برام جالب بود تعداد زیاد رتبه‌های برترشه. ظاهراً رکورددار بیشترین تعداد رتبه‌های برتر کشوره.

گفتم اینجا هم معرفی کنم شاید به درد مامان‌هایی بخوره که بچه‌شون کنکوریه 🌱

mehredu.com

این حرف تو منبع معتبری ذکر نشده

صرفا این دنیامون رو بهمون نشون دادن که چیکار میکنیم ولی یادمون نیست

فقط 38 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

یاعلی گفتیم و عشق آغاز شد💍❤️اللهم بارک لمولانا صاحب الزمان💕#برای_ماکان🖤 عزیزانم برای کسب اطلاعات بیشتر راجب ائمه و حضرت قائم(عج) حتما به سایت منتظر و کانال یوتیوب آقای امیرحسین ملاحسنی مراجعه کنید💕به کدامین گناه قلب حمیدرضا را از سینه اش در آوردید بی وجدان ها؟💔بای ذنب قتلت یعنی آهای مردم مگه گناه من چی بود؟؟آهای مرد زنمایی که درخواست دوستی میدی من شوهر دارم و خیلیم عاشقشم و با هزار تا مثل تو عوضش نمیکنم ولی بازم اگه بعد خوندن امضام درخواست دوستی دادی به حلال زاده بودنت شک کن با تشکر

از چه لحاظ

مال دارن ولی به بچه شون نمیدن اخلاق خوب ندارن من ۳۰سال بهم محبت نکردن آخرش شوهر کردم خیلی عقده ای شده بودم آخه یه محبت نمیکنی حتی صدا شوهرم در اومده میگه انگار تو خانواده نداری از نظر مالی ساپورت میکنن نه از نظر معنوی آخه موندم مگه مجبور بودیم بچه بیاری آخه

آره عزیزم فقط همین خانواده من وضعیت مالی خیلی خوبی دارن حاضر نیستن بهم کمک کنن تازه اهلاقشون خیلی بد ...

انشالله خدا به دلت ارامش بده...

انشالله هرکسی درحقت کوتاهی کرده به جاش خدا برات جبران کنه.❤️

فقط 5 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
اسی برام جالب اومد رفت از چت جی بی پرسیدم. جوابای جالبی داد. تو هم ازش بپرس. این گفته اشتباهه که ما ...

منم همین میگم گلممم این ها چون لیاقت بچه نداشتن نتونستن درست بزرگ کنن میندازن گردن خدا بعدش میدونی چه جالبه میگن خدا تو داده آخه عشقم تو خودت خواستی باردار بشی ربطش به خدا چیه اون فاحشه هم باردار میشه حتما اونم خدا داده من بچه ۳۰روزه سقط کردم گفتم لیاقت مادری ندارم هیچ وقت نمیارم

ای بابا حق داری چرا اینجوری ان؟با همه بچه ها انقد سردن؟

آره عزیزم با همه بچه شون سرد هستن من سقط کردم یعنی داشتم سقط میکردم گفت تو خونه من نیا برو خونه خودت وقتی حالم بد بود هیچ وقت حالم خوب نکرد

انگار میخوان از مسعولیت بندازن خودشونو

آره عزیزم دقیقا همینه خب من خودم میشناسم مثلاً دارم میگم من آدم خسیس هستم یا عصبی ام چرا بچه بیارم که نتونم از پولم بگذرم بین مال و بچه باید یکی انتخاب کنم پس عاطفه مادری چی میشه