2777
2789
عنوان

عالم ذر

| مشاهده متن کامل بحث + 319 بازدید | 43 پست

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

پس چرا ما انتخابمون اینجوری بوده بعضیا تو بهترین جا بهترین امکانات و رفاه اونا چجوری عقل داشتن تو ع ...

من که میگم الکی این ها میخوان کاری های که بچه شون میکنن بندازن گردن عالم ذر مثلاً من الان یه همسر خوب انتخاب کنم با عقل خودم انتخاب کردم ولی اگه بد انتخاب کنم احمق بودن خودم بوده نه بندازم گردن عالم ذر

بله منم شنیدم اینو. ولی به روح حق انتخاب داده میشه نه برای اینکه زندگی راحتی انتخاب کنه. بلکه باید زندگی ای رو انتخاب کنه که باعث ارتقای روح بشه و هرچه زندگی سخت تر باشه، بعد معنوی روح رشد بیشتری میکنه. بعد از مرگ هم جایگاه بالاتری داره. شاعر میگه: هرکه در این بزم مقرب تر است جام بلا بیشترش میدهند

من ابنجوری نشنیدم میگن اونجا زندگیت رو نشونت میدن اخرش مادرت رو نشون میدن تو هم بخاطر اون فبول میکنی میای این دنیا

کلا فکر کنم افسانه است

چراغ ظلم ظالم تا ابد هرگز نمیسوزد... اگر سوزد...شبی‌سوزد، شبی دیگر نمی‌سوزد.بزنی...نتونه بزنه، می‌زنه...!
من ابنجوری نشنیدم میگن اونجا زندگیت رو نشونت میدن اخرش مادرت رو نشون میدن تو هم بخاطر اون فبول میکن ...

آره خرافات یعنی من عقل ام کم بوده هم چین انتخابی کردم بقیه خیلی باهوش بودن پدر مادر خوب انتخاب کردن

عالم ذر همیشه برام جالب بوده و دوست داشتم بیشتر درموردش بدونم به نظرم اون قسمت زندگی پس از زندگی که درباره عالم ذر هست و حتما ببینید

فقط 5 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
عالم ذر همیشه برام جالب بوده و دوست داشتم بیشتر درموردش بدونم به نظرم اون قسمت زندگی پس از زندگی که ...

عزیزم برام دعا کن دیگه واقعا خسته شدم شما هم بارداری نزدیک زایمان هم هستی دیگه واقعا نمیکشم دعا زن باردار هم میگیره

عزیزم برام دعا کن دیگه واقعا خسته شدم شما هم بارداری نزدیک زایمان هم هستی دیگه واقعا نمیکشم دعا زن ...

چشم عزیزم حتما دعات میکنم..

مشکلت فقط با خانوادته؟

1
5
10
15
20
25
30
35
40
چشم عزیزم حتما دعات میکنم.. مشکلت فقط با خانوادته؟

آره عزیزم فقط همین خانواده من وضعیت مالی خیلی خوبی دارن حاضر نیستن بهم کمک کنن تازه اهلاقشون خیلی بده همش گیر میدن اذیتت میکنن

با این که وضع مالی پدرمادرم خوب نبود بازم اگه حق انتخاب داشته باشم همین پدر مادرو انتخاب میکنم

وضع مالی که ملاک نیست عزیزم...نه اینجور نیست که خودت انتخاب کنی...یه جوری راضی میشی که تو اون خانواده باشی حالا اونو دیگه خدا میدونه که چجوری....

1
5
10
15
20
25
30
35
40