راسته میگن تو عالم ذر خودمون پدر مادرمون انتخاب کردیم چقدر من سیاه بخت بودم که هم چین کاری کردم البته پدر مادر های این حرف میزنن که نمیتونن بگن بچه پس انداختیم میان میگن که آره خودت انتخاب کردی من غلط کردم انتخاب کردم شما هم مثل من هستین به این چیز ها فکر کنید
من ساکن تهرانم کالسکه شیر ساز و کل چیز های کوچولوم رو از اپ بیبی لایف سفارش دادم. راستش اولش برای خرید اینترنتی سیسمونی یکم حساس بودم، مخصوصاً از بابت اصل بودن جنسها، ولی وقتی سفارشم رسید واقعاً خیالم راحت شد 😊
همه چیز دقیقاً همون چیزی بود که توی سایت دیده بودم، بستهبندی خیلی مرتب بود و ارسال هم سریع انجام شد. از پشتیبانی هم هر سوالی داشتم خیلی خوب راهنماییم کردن.
در کل تجربه خرید خیلی خوبی داشتم و چیزی که بیشتر از همه برام مهم بود این بود که محصولات اصل و اورجینال بودن. حتماً برای خریدهای بعدی هم دوباره از بیبی لایف سفارش میدم 💜👶🏻
صرفا این دنیامون رو بهمون نشون دادن که چیکار میکنیم ولی یادمون نیست
فقط 39 هفته به تولد باقی مونده !
1
5
10
15
20
25
30
35
40
یاعلی گفتیم و عشق آغاز شد💍❤️اللهم بارک لمولانا صاحب الزمان💕#برای_ماکان🖤 عزیزانم برای کسب اطلاعات بیشتر راجب ائمه و حضرت قائم(عج) حتما به سایت منتظر و کانال یوتیوب آقای امیرحسین ملاحسنی مراجعه کنید💕به کدامین گناه قلب حمیدرضا را از سینه اش در آوردید بی وجدان ها؟💔بای ذنب قتلت یعنی آهای مردم مگه گناه من چی بود؟؟آهای مرد زنمایی که درخواست دوستی میدی من شوهر دارم و خیلیم عاشقشم و با هزار تا مثل تو عوضش نمیکنم ولی بازم اگه بعد خوندن امضام درخواست دوستی دادی به حلال زاده بودنت شک کن با تشکر
مال دارن ولی به بچه شون نمیدن اخلاق خوب ندارن من ۳۰سال بهم محبت نکردن آخرش شوهر کردم خیلی عقده ای شده بودم آخه یه محبت نمیکنی حتی صدا شوهرم در اومده میگه انگار تو خانواده نداری از نظر مالی ساپورت میکنن نه از نظر معنوی آخه موندم مگه مجبور بودیم بچه بیاری آخه
اسی برام جالب اومد رفت از چت جی بی پرسیدم. جوابای جالبی داد. تو هم ازش بپرس. این گفته اشتباهه که ما ...
منم همین میگم گلممم این ها چون لیاقت بچه نداشتن نتونستن درست بزرگ کنن میندازن گردن خدا بعدش میدونی چه جالبه میگن خدا تو داده آخه عشقم تو خودت خواستی باردار بشی ربطش به خدا چیه اون فاحشه هم باردار میشه حتما اونم خدا داده من بچه ۳۰روزه سقط کردم گفتم لیاقت مادری ندارم هیچ وقت نمیارم
آره عزیزم دقیقا همینه خب من خودم میشناسم مثلاً دارم میگم من آدم خسیس هستم یا عصبی ام چرا بچه بیارم که نتونم از پولم بگذرم بین مال و بچه باید یکی انتخاب کنم پس عاطفه مادری چی میشه